@zajko30 aaa takže to ty určuješ čo je normálne a čo nie? podla akej definície prosím ta? rád by som sa niečo naučil a ešte ma niečo nauč aj o tej debilite, musíš byť riadne skúsený psychológ, keď vieš takto z jedného videa hneď stanoviť diagnózu
@zajko30 to som ani netvrdil, otázka pohľadu, pre niekoho nie sú normálni homosexuáli, pre iného zas tí čo si zakladaú fejk nicky, pre ďalšieho fajčiari...
možno tam boli nejaké drogy, ale fet to nebol, relaxuj, nikto ta nenúti na to myslieť, ani si predstavovať že si tam, ani nič s tým spojené, vlastne všeobecne reagovať na niečo čo ti evokuje negatívne emócie a hlavne keď potom tvoje reakcie sú podráždené, pretkané invektívami, nadávkami...
niekedy si stačí len v duchu opakovať "Hovoriť striebro, mlčať zlato"
"no toto chlap nedokáže, aj keby mu za to platili."
tak toto je podľa teba veta s podráždenými reakciami, pretkaná invektivámi a nadávkami!!!!!!!!!
chlape a ty si normálny, bolo to normálna reakcia na video, čo ma tu kadruješ ako komanči za sociku....nedavaj potom take otázky do fóra alebo si ma nevšímaj....
zrejme ti buzíci zle spravili v minulosti a ja som ten čo to mám tu odsrať!!!???
V duchu si opakujem "Bože odpusť takým hovnám ako ty, že ma tu neskoro v noci nasieraju s takými kokotinami"
@zajko30 ešte som tam zabudol dopísať a dopíšem, že "Humor je najlepšia zbraň proti ľudskej hlúposti", niektorých to hneď odhalí a je to určite lepšie ako hrať sa na nejakom servery na vzťahovačného buzika, navážať sa do druhých a nadávať im, ja už dávno viem s kým komunikujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
preboha
@gukol omeletka?
Ale nepovedala by som, že je šibnutá. Spravila to schválne, pretože potom si kľudne so smiechom sadne k svojej bande kde sa šúlajú.
ja nikomu nič nevnucujem!
no normálne to as inie je robiť pred ľudmi taku piču v bazéne....bola to určite stávka a ta dotyčná musela byť sfetovaná.....
ale ja ju drbem, nech si tam aj ....naťahuje, mňa to teší že tam nemusím byť..........filip
a psychológiu som študoval 3 roky........
možno tam boli nejaké drogy, ale fet to nebol, relaxuj, nikto ta nenúti na to myslieť, ani si predstavovať že si tam, ani nič s tým spojené, vlastne všeobecne reagovať na niečo čo ti evokuje negatívne emócie a hlavne keď potom tvoje reakcie sú podráždené, pretkané invektívami, nadávkami...
niekedy si stačí len v duchu opakovať "Hovoriť striebro, mlčať zlato"
tak toto je podľa teba veta s podráždenými reakciami, pretkaná invektivámi a nadávkami!!!!!!!!!
chlape a ty si normálny, bolo to normálna reakcia na video, čo ma tu kadruješ ako komanči za sociku....nedavaj potom take otázky do fóra alebo si ma nevšímaj....
zrejme ti buzíci zle spravili v minulosti a ja som ten čo to mám tu odsrať!!!???
V duchu si opakujem "Bože odpusť takým hovnám ako ty, že ma tu neskoro v noci nasieraju s takými kokotinami"
filip
@fanklublbl
toto máš napísane vo webke, takže už viem s kým komunikujem...........filip
@fanklublbl