Pochváľte sa s niečím, čo podľa vás takmer nikto z birdzu nemá
Len mi tak napadlo, keď som si spomenula, že môj dedo je na facebooku a normálne tam funguje, že by som sa rada dozvedela, čo originálne tu kto má, pozná alebo zažil. Čokoľvek random, čo vám napadne a myslíte si, že to stojí za povšimnutie. Možno sa tu ob
@marleymt : keď som mala asi osem brat felkoval na bicykli na asfalovom štrku a ja že bude pani spravím to tiež nie no a tak sa mi šmykol pri tom bicykel tak som sa asi 5 metrov šúchala po kolienku a keďže to bolelo jak sviňa keď mi tie malé kúsky chceli vybrať tak som si nedala a zarástlo mi to
@anzu bo byt mozes vlastnit aj niekde inde, netusil som, ze aj rodicia byvaju v BA.. proste.. nechapem tomu a smejem sa na tom riadne ale vlastne mas pravdu, je uplne jedno kde to je vlastne ale je to velky win
tak prilepený jazyk v zime o železnú tyčku, spadlo mi umývadlo na hlavu, zrazila ma motorka, prerezala som si prst na elektrickom krájači ja som pokojné dieťa a za ten fail tu hore sa ospravedlňujem
no... nikto isto nepozná niekoho, kto je totálna kópia doktora Housa, okrem toho, že má ten dotyčný 18 rokov a hlavne, nikto tomu dotyčnému nerobí amatérskeho terapeuta
@mata3 no tak to musí byť husté ak taký človek existuje rozhodne by som ho chcel poznať ale iba ak by mal dostatočnú inteligenčnú úroveň lebo to proste je základ
@xinax bola som asi rovnako stará ako ty sedela som na lavičke s kamarátmi, hrali sme tú hru "telefón" a ako som sa posúvala na lavičke dalej, tak sa mi tam zapichla asi 4-5cm trieska teraz tam mám takú 2centimetrovú jazvičku
mám od narodenia v tele cudzí predmet...podľa snímky zo sona by mal byť umiestnený niekde nad ľadvinou vpravo..rozmery asi 2 až 3 x 0,5 cm...doktori nevedia, čo to je, ale zhodli sa na tom, že to nie je biologického pôvodu...pôvodne ma chceli otvoriť a pozrieť sa na to, ale bol som ešte novorodenec tak kašlali na to..a neskôr sa na to zabudlo
@zrkadlovka já som sa netočila ale utekala a tiež som si vrazila do obočia či už pravé lavé nepamätám...zanechalo to násldky @mkamka máme to ťažké veru
-Ja mám rozrazené obe obočia, najprv som skákala na posteli a vrazila som do takej dosky tak som si rozrazila prvé a asi mesiac na to som sa s bratom naháňala a vrazila som do železnej stoličky
-Doma mám zbierku krabičiek z cigariet a vypitého alkoholu
No, takže asi to bude moja povaha, bernardín krížený s bielym švajčiarskym ovčiakom @youngchemist to aj ja, veď podľa toho, čo si oblečiem tak tá farba sa mi akoby odrážala v očiach
som si takmer istý že nikto z birdzu sa nikdy vlastnou hlúposťou nedostal do situácie ohrozujúcej jeho život a následne z nej, a to s pomocou veľkého hrdzavého klinca/klinu ktorý náhodou našiel a vzal so sebou (lebo sa mu páčil) asi pol hodinu predtým čo sa dostal do danej životohrozujúcej situácie
ked som bol malý a vzime sme hrali na chate gulovacku jebol som si hlavu (oko) a polená a musel som íst zasívat dat... to sa asi iba mne moze stat si myslím... a este, mi starká vyprala uz tri mobili (ze vraj nechtiac)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
157 komentov
áá, nenapadne mi teraz nič také vyslovene originálne
ale môže to byť
1. okolie plné magorov a vymletých ľudí
2. tajomstvo
3. rovnaký život ako ja (ten nemám určite nikto
4. a ešte môj nick ouch nemá nikto a ani by nikoho ako vhodný adept nenapadol
a sobika tiez urcite nema nikto takeho !!!!!!!!!!
@anzu to na dlhych ?
podla mna nemá teraz nikto z birdz-u taku svalovicu na rukách ako ja
(a nikto to nechápe a väčšine sa to zdá nechutné
@charis ejha
a takéto pekné larvy
» encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:AN...
urob ďalší videoblog
to čo niektorým chýba je rozum
a inak
asi diplom za neopakovanie po iných ľuďoch, je to česť
..či?
no a k teme fuuha mam doma vodku 1906
polmetrovy kokot8)
yyyeeeaaaah!
hmmm,... tú hraciu vec s melodiou Hey Jude?
Strasbourgsku kabelku?
viem!
Vysacku z EP!
Kniha od shopenhauera vo francuzstine...
dosli mi napady.
a notebook ktorý píše namiesto t - tť, namiesto z - zž a rôzne iné vychytávky
a nikto určite nemá takú istú ŠPZ-tku na aute ako ja xD
mam krive ukazovaky..
viem predvidat kedy sa mi nieco pokazi (najcastejsie vztah,viem,ze uz nastane konec)
DNA,odtlacky prstov..a neviem co este..
-Doma mám zbierku krabičiek z cigariet a vypitého alkoholu
-Mám ružovo-modré putá
česť tvojím krivý ukazovákom, mám aj ja a som mierne nadradený
@134 tie putá mm
doma mám takého brata, ktorého nikto iný nemá
mám trocha elastickejšie prsty...
a panvu, ktorú som si kedysi praskla ...
respektive toto
a CCM Vektor 10