Hej pochybovala, ale to som mala také stavy len vtedy, keď som s ním dlhšie nebola alebo ma niečím vytočil... A trvalo to len chvíľu, väčšinou do dalšieho stretnutia, potom to už bolo OK.
myslim ze zapochybovat je nutne..ako si inac bude clovke isty, ze s tym druhym chce byt aj nadalej, ked nezapochybuje a potom sa neuisti ze s nim naozaj chce byt
Ja pochybujem aj o tom, že ešte niekedy nejaký vzťah budem mať
Ale inak sa mi (hlavne na začiatku) zdajú drobné pochybnosti normálne, dvojica sa ešte stále spoznáva, možno má niektorý z nich trochu problémy so sebavedomím a stále nemôže uveriť tomu, že o neho/ o ňu má aj tá opačná strana záujem... prípadne iné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a je to fajn
samozrejme, že hej.
Ale inak sa mi (hlavne na začiatku) zdajú drobné pochybnosti normálne, dvojica sa ešte stále spoznáva, možno má niektorý z nich trochu problémy so sebavedomím a stále nemôže uveriť tomu, že o neho/ o ňu má aj tá opačná strana záujem... prípadne iné...
Už tak celkovo som optimista a hlavne neriešim hovadiny a nerozmýšľam nad tým že "čo by bolo keby.." a už vôbec nerozmýšľam nad zlými vecami.