@purenarcissism nebolo to tak, ze sa nakoniec dotocila, cize to znamenalo skutocnost? ja som ten film videla len raz pred 2 rokmi skoro a uz si to nepamatam uplne...ale ved to nema logiku, ze ked sa snazil napravit cez sny tie chyby a nakoniec by to aj tak bol sen...tam na konci, ked sa zobudili v lietadle, ked uz vsetko 'dokoncili', tak sa vratil k detom a to uz malo znacit realitu, nie?
@momoglamorous keby to bolo ako hovoríš, dáva to logiku a vôbec ma ten film nešokuje....ale vtip bol práve v tom že na konic keď už malo byť všetko ok...sa tá vecička neprestala točiť
@purenarcissism@lexiblack to vazne? smutny koniec :/ a ja som si cely cas myslela, ze sa dalo vsetko do poriadko ale tymto koncom sa mi ten film zda este zaujimavejsim
po pozretí som chvíľu googlil a našiel anglický článok, kde to rozoberali úplne do detailov - záver bol že nesníval, lebo deti boli trochu väčšie a inak oblečené ako si ich pamätal
ja som film pochopila az na druhy krat a je to ppci film, a koniec som citala clanok ze Ch. Nolan-rziser povedal ze ten totem sa stale toci a ze to znamena ze Cobb sa uz pozera na svoje deti a nie na totem, ze uz sa proste o to nezaujima
film ma niekoľko interpretácii a niekoľko veľmi zaujímavých symbolov...
a čo je najkrajšie, urobí Inception na diváka samotného, pretože sa potom zamýšľa nad myšlienkou filmu - čiže v podstate nám Nolan vložil do hlavy myšlienku že o čom to vlastne je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ten koniec, kde sa vratil k detom bola uz realita
Nevieš či sníval, či nie, tomu sa proste hovorí otvorený koniec.
ved si to najdite na gugli
...v zásade asi chceli odrbať diváka a donútiť ho zamýšľať sa nad tým
a čo je najkrajšie, urobí Inception na diváka samotného, pretože sa potom zamýšľa nad myšlienkou filmu - čiže v podstate nám Nolan vložil do hlavy myšlienku že o čom to vlastne je