ahojte, mam jednu otazku.. kupila som si novy notebook a mam preblem preniest fotky z mobilu do notebooku mám mobil apple a píše mi, ze nevyhladalo ovladace a doslo k chybe... treba nejaky software nainstalovat ? alebo sa to da nejako inak spravit? dakuje
@frez vsetky iPhony maju bluetooth, po jailbreaku je aj pouzitelny na prenos suborov..
@martina123 nainstaluj si itunes (www.itunes.com) a s nim by sa mali nainstalovat aj ovladace pre iPhone.. Potom jedndoucho len zapoj iPhone cez USB a fotky stiahni klasicky ako to robis s fotakom ci s inym zariadenim..
Btw co mas za Windows? Na viste a sedmicke by malo drivery najst automaticky aj bez iTunsu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@martina123 nainstaluj si itunes (www.itunes.com) a s nim by sa mali nainstalovat aj ovladace pre iPhone.. Potom jedndoucho len zapoj iPhone cez USB a fotky stiahni klasicky ako to robis s fotakom ci s inym zariadenim..
Btw co mas za Windows? Na viste a sedmicke by malo drivery najst automaticky aj bez iTunsu..