mne sa tiež jednu noc zapínal a vypínal.. ale to preto lebo sa mi rozbil pohár z vodou na kt. padlo také plexisklo a taký tresk že ma to zobudilo všetka voda bola v pc (je bez krytu) a rozbitý pohár na počítači tak som len zhasla a išla spať zobudzala som sa na to ako sa zapina a vypína tak som ho len vybrala zo zastrčky no a na další den bol v poriadku
a to čo opisuješ mi pripomína verte neverte (po slovensky to bolo medzi nebom a zemou) kde bolo niečo podobné
raz sa mi v noci zapol počítač, bežne keď sa zapína tak tam pípne taká hovadinka, nooo som sa skoro dosral od strachu, že čo sa to deje, potom tá obrazovka, osvetlila celú izbu..... najskôr iba nejaký vírus
kazdopadne zaujimave v 87 este nemali taku techniku...jedine logicke riesenie co mi napada je ze bol pravdepoodbne na baterie a mal v sebe nejaky spinac co ho zapol v urcity cas
no ved ani mna nic nenapada a nechce sa mi tomu velmi verit... ale tak zas v 80tych rokoch nemali az taku super technologiu ako mame teraz takze fakt tazke
uz som o tom pocul asi pred dobrymi piatimi rokmi ..je to haluz...nejak som sa nad tym nezamyslal...no z technickeho hladiska je to dost haluz a vyzeralo to ako bajka..no ze vraj to je realita tak neviem..ak sa mi bude chciet budem premyslat aj ked myslim ze technologicky to nieje velmi mozne teda na dlhsiu dobu aby bol zapnuty...ak by slo o dobu jednej dvoch sekund tak by som to odovodnit vedel ..ale takto nie..a tiez len v pripade jedneho zapnutia a nie pravidelne niekolko krat po sebe
pri tom jednorazovom kratkom by to mohlo byt spojene sucastnou chybou softwaru hardwaru a technickej chyby HW ..a kedze pc hlavne zdroj obsahu kondenzatory..tak by vzhladom na nejaku chybu tieto kondenzatory mohli uvolnit zo seba prud ktory v nich ostal a zapnut ten PC hlavne ak sa jednalo o tak stary pc ako henten ktory mal tychto suciastiek dost..ale tak to by bolo fakt len par sekund...jedna ,dve ..prinajlepom tri..
@djdaniels ano kondenzatori napadli aj mna, ale tie by asi nevydrzali cca 30sekund a keby aj ano, tak ako je kurva mozne ze ten PC pracoval s HDD a na obrazovke boli aj vety... no co mame tu AI asi dnes budem sledovat moj notebook ako je na tom a ked sa zapne asi si s nim pokecam
tak neviem fakt bud to bol tri ze tam vyborba skryl nejaky nahradny zdroj energie ako bateriu a bol tam nejaky generator ktory ju dobijal stale alebo to boli duchovia alebo co..alebo to bol len vymysel neviem fakt heh
je to dost zaujimave...take niečo keby sa mne stalo tak neviem..ale fakt je to cudne..mozno fakt sa dakto hcel dostat z mocitaca sem na svet..bud dakto daval nejake signaly..moj nazor
Mozno taketo pribehy by pisal Poe keby sa narodil o 100 rokov neskor. I ked, chyba psychicky nestabilny rozpravac, pochovanie zaziva a nejaky makabrozny zaver, takze v porovnani ostanem pri epizode Ghost in the Machine z prvej serie aktov X.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
hmm, ale neviem neviem, nejak sa mi tomu nechce verit, to bude nejaky kec
a to čo opisuješ mi pripomína verte neverte (po slovensky to bolo medzi nebom a zemou) kde bolo niečo podobné
tak neviem fakt bud to bol tri ze tam vyborba skryl nejaky nahradny zdroj energie ako bateriu a bol tam nejaky generator ktory ju dobijal stale alebo to boli duchovia alebo co..alebo to bol len vymysel neviem fakt heh
neverim tomu, je to kravina