Zaujimalo by ma, ako sa vola jeden program na pc. takze, vyuziva sa na prednaskach npr, a dokaze sa napichnut na bezdrotovy mikrofon, a nahravat zneho zvuk, a zaroven zapisovat do vasho booku. neviem presne na akom principe to funguje. ale znie to dost la
ak by to fungovlo myslim zapisovanie do booku tak ak len v anglickom jazyku nie? o tomto som este nepocul. ale urcite moze byt program, takto inak. mas vlastny mikrofon a notebook, a v nom program ktori je kontatibilny len s tym tvojim mikrofonom. tak toto by som uz chapal. ale dake napichnutie na hociaky mikrofon a k tomu este aj nahravanie? Som este o tom nepocul
takyto soft nemoze existovat v podobe, ako hovoris ty, pretoze
1.by mikrofon musel byt napojeny do siete, pripadne by si v booku musela mat nejake cosi, co prijima vlny z mikrofonu, predpokladam ze to bude asi dost drahe...a zbytocne...
2.ako bolo spomenute, fungovalo by to pravdepodobne len v anglictine, ale mozno ani nie, pretoze zachytenie slovenskeho hlasu a slov je jednoduchsia ako íngliš...
3.prednasajuci by musel mat dokonale artikulovanie, co je, zial, somarina musel by rozpravat dost pomaly aby soft stihol zaznamenat kazde pismeno...prip. slovo...
4.boli by tam chyby, ktore by si musela opravovat (to je menej podstatne)
ale mozno trepem somariny, neviem to je len moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
takyto soft nemoze existovat v podobe, ako hovoris ty, pretoze
1.by mikrofon musel byt napojeny do siete, pripadne by si v booku musela mat nejake cosi, co prijima vlny z mikrofonu, predpokladam ze to bude asi dost drahe...a zbytocne...
2.ako bolo spomenute, fungovalo by to pravdepodobne len v anglictine, ale mozno ani nie, pretoze zachytenie slovenskeho hlasu a slov je jednoduchsia ako íngliš...
3.prednasajuci by musel mat dokonale artikulovanie, co je, zial, somarina musel by rozpravat dost pomaly aby soft stihol zaznamenat kazde pismeno...prip. slovo...
4.boli by tam chyby, ktore by si musela opravovat (to je menej podstatne)
ale mozno trepem somariny, neviem to je len moj nazor
Pretoze prepis hovoreneho slova do textu je vcelku zlozite a taky program ako freeware urcite nebude
Ale ked to niekto urcite ma tak sa ho na to spytaj a hned zistis nie?