@21 ach stanik akurat si mi ukradol moj komentar ale butterfield ma skoro zhodil zo stolicky
okrem toho ozajstny stamgast herny po tom ako prejde tituly ako Mafia,Warcraft,Starcraft,HL,COD a Battlefield, ktore su povinnou vybavou kazdeho stamgasta by urcite mal siahnut po hrach typu Eye of Beholder alebo Wizards and Wariors a inych genialnych hier s rokom vidania pred 1995 kedy hry boli ozaj o pribehu ,hratelnosti a zabave a nelen o biznise,vtedy bolo malo PC a tak jedine hry co boli,boli od programatorov pre programatorov a kazdy autor tam dal kus duse a ked si odmyslite grafiku su 10x lepsie ako vacsina dnesnych
Pardon,pardon za ten BUTTERfield ja len ze som to raz hrala u bratranca a sa mi to strasne zapacilo,no a potom som si,sakra ze nevedela spomenut ze jak sa to vola
@42 na fofku je easy(gh2sloopy, wide hit frame window) ale v guitar hero sa to neda.. uz len koli tomu ze tie noty idu totalne natlacene u seba (no musim si dat asi cheat "mega speed") a ten curak sa nikdy nemyli takze ma vzdy battle power a pri mojom stasti je to vzdy lefty... lefty=fail (skus si zahrat nieco v lefty mode)
Je vas tu nejako vela fofakov xD Clovek by necakal, ze kolko ludi je tak sialenych, popadnu kejbord do paprciek a mackaju funkcne klavesy xD
Ale velmi divny vyber hier to je... jedine z toho som hral NFS aj to dvojku (tu z aprila 1997)... Lutujte ze nepoznate tycoony (co mi pripomina ze som si chcel rozbehat RCT2), taky age of empires a potom take tie klasickejsie veci ako je... navzdy slavny... pekméééééééééééééén... ňak, ňak, ňak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
chýba ti tam hodne zásadných hier
Planescape Torment, System Shock 2, Metal Gear Solid, FarCry...
Hmmm......chyba tu Far Cry 2 a...a....vela inych veci
okrem toho ozajstny stamgast herny po tom ako prejde tituly ako Mafia,Warcraft,Starcraft,HL,COD a Battlefield, ktore su povinnou vybavou kazdeho stamgasta by urcite mal siahnut po hrach typu Eye of Beholder alebo Wizards and Wariors a inych genialnych hier s rokom vidania pred 1995 kedy hry boli ozaj o pribehu ,hratelnosti a zabave a nelen o biznise,vtedy bolo malo PC a tak jedine hry co boli,boli od programatorov pre programatorov a kazdy autor tam dal kus duse a ked si odmyslite grafiku su 10x lepsie ako vacsina dnesnych
A jasne, ze WarCraft. Pre mna najlepsi dej z hier. Navyse j to fakt kutova zalezitost, prechadzajuceho az do fanatizmu vo WoW-ku.
The most important is the Escape button. You will need it, when you finally realize that you suck.
I am your new god, little girls.
Und up to my tempo.
Don"t try this, or you"ll just hurt yourself.
*playing super über fast solo*
Ok, that was about four billion notes per second. If I play that any faster, your minds would just blow up.
no a čo fof bol robený na klávesnicu
tak som tipla
na lefty som skúšal nič moc
Ale velmi divny vyber hier to je... jedine z toho som hral NFS aj to dvojku (tu z aprila 1997)... Lutujte ze nepoznate tycoony (co mi pripomina ze som si chcel rozbehat RCT2), taky age of empires a potom take tie klasickejsie veci ako je... navzdy slavny... pekméééééééééééééén... ňak, ňak, ňak...