Takze problem je nasledovny. Na jednom pocitaci mi padol windows, tak som ho isiel preinstalovat..... dal som vymazat stary, potom sa spustila instalacia , skopirovalo to subory a po prvom restarte pocitaca sa to stopne a vyhodi mi to modru obrazovku.
@kikushenka neviem ci mu to daco pomohlo, ked on potrebuje pokecat s niekym kto sa do toho vyzna o probleme ktory ma prave on a nie o tom, co je BSOD, pretože dovodov preco mu to pada može byt viac
neskusil si preinstalovat este raz? mozno nejaky potrebny subor sa zle nainstaloval a preto to pada... a ked to pada nadalej, tak to už je asi chyba v disku, ako dlho ho mas?
Ak si dával preformátovať windows tak si musel ísť cez BIOS. Skús dať formátovať C: a vytvoriť nový priestor pre windows. Ak to nepôjde, skús inštalovať na druhý disk ak máš HDD rozdelený.
Závisí, či je dobre sformátovaný, ak sa dalo len rýchle formátovanie, tak sa nečudujem, že to nerobí dobre... Môže to ísť, ale je tam určité riziko... Inak by nemal byť problém, iba ak s hardwarom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
neskusil si preinstalovat este raz? mozno nejaky potrebny subor sa zle nainstaloval a preto to pada... a ked to pada nadalej, tak to už je asi chyba v disku, ako dlho ho mas?
inak ako @2 - skusit este raz
skus linux
Ak si dával preformátovať windows tak si musel ísť cez BIOS. Skús dať formátovať C: a vytvoriť nový priestor pre windows. Ak to nepôjde, skús inštalovať na druhý disk ak máš HDD rozdelený.
Rozhodne treba inštalovať windows cez BIOS