nepocitam, nedam do ust vsetko, ale ani nie som na striktnej diete, jem celkom zdravo, ale obcas si dam pizzu, obcas mcdonald a obcas cocacolu, celkovo si myslim, ze to nie je so mnou take hrozne, ale urcite nebudem pocitat kalorie, je mi to smiesne a trapne zaroven.
@6 nj, síce si myslím, že slovensko je ešte na tom relatívne dobre a obmedzovať sa (vegánstvo atď) by som neodpočúral kedže na slovensku sú potraviny o dosť lepšie ako napr. v USA kde je čisto umelina, na SR to za pár r. príde a potom ľudia sami uvidia..
ked chcu byt vegani tak nech su
prinajhorsom im bude robit nedostatok vitaminov problemy a nie tebe a myslim si, ze vacsina si je toho vedoma a aj sa to snazi nejako nahradzat
(co ma ale uz hneva, je, ked niekto masozravym zvieratkam odopiera maso)
v puberte som mala mindraky zo svojej postavy, to uz som naozaj sledovala co kedy zerem aj kcal som ratala, teraz uz vdakabohu nie , uz som aj s postavou spokojna a zerem vsetko len nie tak vela ako kedysi, iba ked citim hlad,ziadne prejedanie
snažím sa s rozumom jesť všetko, žiadne diéty ani prežieranie, čím menej sladkého, ale aspoň kávu osladenú si doprajem,.. vela "primarnych" produtov, mlieko je zazracna vec, dokonaly napoj... vsetky domace produkty (maso, mlieko, maslo, ovocie a zeleninu zo zahrady) .. a aj ked hocikedy zjem kely kyblik zmrzliny na posedenie, vobec ma to nezerie
nepočítam, ale dávam si pozor na to čo zjem...nijak striktne papám aj zmrzlinu, čokoládu, alkohol a tak, ale sú veci ktoré by som nikdy do úst nedala proste....
načo by som to preboha mala počítať? veď by mi po týždni z toho hrablo...to nech robia fitnesky, čo sa živia otŕčaním na instagrame a iní sociopati :tralala:
Nepočítam. Jeden čas som počítala a snažila som sa vtrepať do 1000kcal , ostro som sledovala koľko kcal, ktorá potravina obsahuje a vyhýbala som sa tuku ( aj tomu dobrému) a cukru, ale nikdy viac...bola som tým posadnutá. Teraz sa snažím nejesť veci, ktoré považujem za zlé .
Je to kravina neviem aký to má zmysel Proste ak sa jedná o chudnutie alebo pribratie je na to jednoduchý vzorec bez sledovania hovadín.
"Ak chcem schudnúť jem menej -> ak chcem pribrať jem viacej"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
mäsu (vrátane rýb)
a snažím sa vyhýbať múke, cukru a mlieku
zvyšok by som papal, z každého rošku trošku, pestrá strava
» www.zdravie.sk/clanok/54024/po...
a vobec, preco riesit, co ostatni (ne)jedia
ked chcu byt vegani tak nech su
prinajhorsom im bude robit nedostatok vitaminov problemy a nie tebe a myslim si, ze vacsina si je toho vedoma a aj sa to snazi nejako nahradzat
(co ma ale uz hneva, je, ked niekto masozravym zvieratkam odopiera maso)
» bookofbadarguments.com/?view=allpages... Page 20
or » en.wikipedia.org/wiki/Correlatio...
K veci: Momentálne si nepočítam koľko kcal prijmem denne.
(hint : v skutočnosti ma to nezaujíma)
jem len aby som prežil
Nie.nebavilo by ma stale sa strazit,davat pozor,pocitat...dam si co chcem,kedy chcem.
"Ak chcem schudnúť jem menej -> ak chcem pribrať jem viacej"
Nič viac sa k tomu nedá dodať
ziadny kcal im nič nehovorilo...
To len dnes sa hrate na neviem koho, ze zdravi clovešk musí mat kocky natele...
Dedo mal pupek robil celý život, chodil dokrčmi a fajčil vlastny tabak a dozil sa 95rokov...
to len vám jebe ztých panelakov na hlavy, niekomu povim že idem dohory na 3 dni a sa kukaju ako na samovraha "a nebojiš sa medvedov?"
Chodte do polusu na kavu počitajte svoje kcal zavrazdite svoj vegansky karfiol a budte smutný
dobre vam to jebe natie pojasene hlavy ozaj...