@cabicabi napríklad toto: (nevymyslel som to zrovna ja...)
Za peniaze si môžeš kúpiť dom, ale nie domov! (ale bez domova si bezdomovec!)
Za peniaze si môžeš kúpiť posteľ, ale nie spánok! (ale bez postele si úbožiak!)
Za peniaze si môžeš kúpiť diplom, ale nie vedomosti! (ale keď nemáš diplom si nula v spoločnosti!)
Za peniaze si môžeš kúpiť jedlo, ale nie chuť na jedlo! (hlad je riadený potrebou a nie chuťou!)
Za peniaze si môžeš kúpiť krv, ale nie život! (ale keď nemáš krv, nemáš život!)
Za peniaze si môžeš kúpiť doktora, ale nie zdravie! (bez doktora, je chorému ťažko uzdraviť sa!)
Za peniaze si môžeš kúpiť sex, ale nie lásku!
(láska je vecou chémie a potom zvyku ) (Za peniaze máš iba chémiu, a bez zvyku!)
Za peniaze si môžeš kúpiť poistenie, ale nie bezpečnosť! (ale nemôže byť bezpečnosť, bez peňazí!)
ale za seba by som sa k tomu vyjadril asi takto, napríklad k tomu zdraviu/doktorovi... avšak len teoreticky... povedzme že by si mal teda veeeľa peňazí, ale zistili by ti rakovinu alebo podobnú chorobu ktorá sa ťažko lieči...
proste aj keby sa liečiš u najlepších doktorov a možno by ju aj vyliečili.... nieje lepšie priať si samotné zdravie, čiže nemať chorobu...
a podobne
navyše ešte za seba pripojím takú vec že to s peniazmi záleží od človeka veľmi, lebo ak si dakto myslí že ho peniaze urobia šťastným tak je na omyle... možno dočasne,ale po čase ho to tak isto omrzí... proste aj tí čo sú slávni herci a podobne, prečo drogujú atď ?
proste je to na dlhú debatu... a nekonečnú
najlepšie by bolo, keby sa to dá vyskúšať v praxi a ty by si napríklad vyhral jackpot a dal mi tak po roku, alebo po 10 rokoch vedieť, o čo si šťastnejší
túžim po šťastný, zdraví, po pokoji, po kariere po stabilnej práci v ktorej si zarobim peniaze a s vlastným úsilim si zabezpečím doživotnú poistku a neskoršom veku aj po majetku. Ale to všetko by som to nerobila sama pre seba ale pre deti. Doživotne by som ich chcela zabezpečiť. Ale nechcela by som byť bohatá. Lebo bohatí ľudia nie sú šťastní.
bohatí ľudia síce majú peniaze a majetok, ale nemajú lásku
chudobní ľudia síce nemajú peniaze, ale majú lásku
peniaze a majetok nie je všetko. Kto má len peniaze a majetok ale má samotu. Ale najdôležitejšie je keď má človek lásku, šťastie a zdravie tak mu nič nechýba.
šťastie ..aké ľahké slovíčko ..na pár písmenok ..ale čo znamená ...málokto na sklonku života môže povedať : " prežil som šťastný život " ... a keď máš šťastie máš aj zdravie ,lásku ...aj všetko
stastie je mat peniaze, cize majetok, byt zdravy a mat pokoj... a mat pri sebe dakoho kto vam nebude sahat na majetok, nebude vam nicit zdravie a ak treba da vam pokoj
po stasti lebo stastny budem ked budem mat to co je v ostatnych moznostiach ale nee tak peniaze by sa aj zisli aj nejaky vztah a aj zdravsi by som mohol byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
Auto, Žena, Robota
@1 6 @loveistheanswer
bodaj by ste mali pravdu.... :/
@salora ja pravdu mám v tom, čo tvrdím
ale ..
ver tomu, že by som to naozaj rada zažila, ale vážne
@sanduleak verím ti
Za peniaze si môžeš kúpiť dom, ale nie domov! (ale bez domova si bezdomovec!)
Za peniaze si môžeš kúpiť posteľ, ale nie spánok! (ale bez postele si úbožiak!)
Za peniaze si môžeš kúpiť diplom, ale nie vedomosti! (ale keď nemáš diplom si nula v spoločnosti!)
Za peniaze si môžeš kúpiť jedlo, ale nie chuť na jedlo! (hlad je riadený potrebou a nie chuťou!)
Za peniaze si môžeš kúpiť krv, ale nie život! (ale keď nemáš krv, nemáš život!)
Za peniaze si môžeš kúpiť doktora, ale nie zdravie! (bez doktora, je chorému ťažko uzdraviť sa!)
Za peniaze si môžeš kúpiť sex, ale nie lásku!
(láska je vecou chémie a potom zvyku ) (Za peniaze máš iba chémiu, a bez zvyku!)
Za peniaze si môžeš kúpiť poistenie, ale nie bezpečnosť! (ale nemôže byť bezpečnosť, bez peňazí!)
ale za seba by som sa k tomu vyjadril asi takto, napríklad k tomu zdraviu/doktorovi... avšak len teoreticky... povedzme že by si mal teda veeeľa peňazí, ale zistili by ti rakovinu alebo podobnú chorobu ktorá sa ťažko lieči...
proste aj keby sa liečiš u najlepších doktorov a možno by ju aj vyliečili.... nieje lepšie priať si samotné zdravie, čiže nemať chorobu...
a podobne
navyše ešte za seba pripojím takú vec že to s peniazmi záleží od človeka veľmi, lebo ak si dakto myslí že ho peniaze urobia šťastným tak je na omyle... možno dočasne,ale po čase ho to tak isto omrzí... proste aj tí čo sú slávni herci a podobne, prečo drogujú atď ?
proste je to na dlhú debatu... a nekonečnú
najlepšie by bolo, keby sa to dá vyskúšať v praxi a ty by si napríklad vyhral jackpot a dal mi tak po roku, alebo po 10 rokoch vedieť, o čo si šťastnejší
absolutne neviem preco sa zaoberat niecim inym, nez peniazmi. ked mas raz peniaze tak mas vsetko.
toto je proste axioma, ktoru nikto neojebe, len nejaky pseudohumanisti, filozofi a citlivky si myslia opak, len ako vzdy nemaju pravdu
bohatí ľudia síce majú peniaze a majetok, ale nemajú lásku
chudobní ľudia síce nemajú peniaze, ale majú lásku
peniaze a majetok nie je všetko. Kto má len peniaze a majetok ale má samotu. Ale najdôležitejšie je keď má človek lásku, šťastie a zdravie tak mu nič nechýba.