Áno, aj ma to zaujalo, ale zatiaľ som sa tomu nevenovala, len som bola prítomná pri jednom hľadaní (hoci, už to nebola zábava, keď sa ich na jednom hrebeni nachádzalo asi päť...)
pocula som o tom, ale nelaka ma to. my s kamaratmi sa v ramci LARPov venujeme comusi podobnemu, ale okrem toho, ze hraci hladaju nieco, je to cele zastresene aj pribehom
Starý to robí, teda možno by bolo vhodnejšie, keby som zaznačila "venujem sa tomu často", ale pravda je taká, že ma to nepriťahuje. Niežeby som sa kŕčovito vyhýbala tomu, čo robia mnohí spoločne ale geocashing sa mi bridí podobne, ako značenie si miesta, kde sme mali sex na celosvetovej spoločnej mape ako napríklad » ijustmadelove.com/...
Páčia sa mi však zadania, ktoré sú zložité a predovšetkým fyzicky náročné. No už len to zapisovanie sa do papierikov je príšerne zléééé pre mňa.
aj u nás v okolí DT sú dáke veci skryté, jednu krabičku som aj mala v rukách, ale keď som videla, v akom mieste to bolo ukryté a kam by som sa musela po ňu štverať.. no ďakujem pekne, ale nie je to nič pre mňa
už dáááávno pred 2 alebo 3 rokmi, kešiek som našla asi 70 ale dík za pripomenutie od začiatku nového roka som nenašla ani jednu idem to dakedy zase skúsiť
Akurát pozerám že v mojom okolí nejaké sú a na miestach ktoré dobre poznám takže ani navigáciu nepotrebujem no, keď bude pekné počasie a budem sa nudiť tak sa možno dotoho dám
@etelnair akože ak o tom viem a zaujalo ma to, ale nevenujem sa tomu často? proste to je uplne že buď viem o tom a milujem to a stále to robím, alebo to nerobím vobec a nezaujíma ma to
Počula som a je to fajn, ale zas úúúplne na tom nezávisláčím ... Hlavne v zime ma to moc neberie Vtedy sa sústredím len na to, aby som sa rýchlo dostala dnu (pokiaľ nesneží, ale vtedy zas ochkám, že sneží, a moja myseľ je úplne vygumovaná). Ale v teplejšom počasí je to prima. Vytiahne do človeka tam, kam by mu možno inak nenapadlo ísť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Páčia sa mi však zadania, ktoré sú zložité a predovšetkým fyzicky náročné. No už len to zapisovanie sa do papierikov je príšerne zléééé pre mňa.
Najradšej mám staré vojenské "hry".
poznám, zaujalo ma to ale nevenujem sa tomu
pardon zle mi skopčilo link skúste tento a zadajte mesto