samozrejme a dost mi to aj chyba vsak na tom som ja vyrastal a kazdy týžden som sa na to tesil Este aj reprizu som pravidelne pocuval a popri tom som sa aj ucieval hehe.. Krasne spomienky.. Naj radio toho casu Koliba a potom Okey teraz tie radia stoja za ...
Tak hej počúval som, ale zas nie nejak zámerne. Kedysi sa dosť frčalo na hitparádach alebo reláciach kde sa hralo na želanie. (stará natoč gramofón!) ale najradšej som mal taký rebríček parodií, chodilo to na kolibe atuším, do dnes si pamtätám niečo v zmysle "Príbeh o bolesti a sebatrýzni: Tŕne vo vtáku"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Tak hej počúval som, ale zas nie nejak zámerne. Kedysi sa dosť frčalo na hitparádach alebo reláciach kde sa hralo na želanie. (stará natoč gramofón!) ale najradšej som mal taký rebríček parodií, chodilo to na kolibe atuším, do dnes si pamtätám niečo v zmysle "Príbeh o bolesti a sebatrýzni: Tŕne vo vtáku"
Kurnik a nevies jak sa volali tie parodie? by som si to skusil na nete najst, mna to dostavalo vždy