ako si mam prestat obhryzat nechty nic nepomaha .......vydrzala som maximum 2 mesiace ale potom som sa neovladla a setky boly prec ........ale najhorsie je ze ja si niekedy ani neuvedomujem ze si ich obhrizam
a to ostrihanie na kratko... sak ked si ich obhryzas stale ich mas kratke... neni co strihat... a myslim ze to by aj tak moc nepomohlo... sak moj bratranec si ich obrhyza az do krvi...
v lekarni predavaju nejaky horky lak na nechty, ale ten zevraj vacsinou nepomaha, skus potom prisebe provizorne nosit korenicku s tym najjemnejsim korenim, a ked si oliznes prst, potom ho okoren a druhy raz si ho do ust uz nevopchas:d
obhrýzanie je také nechutné neestetické a ešte k tomu aj nehygienické!!!!
milá slečna mala by si sa nad sebou zamyslieť obhrýzanie nechtov v spoločnosti je ako vysrať sa na stred miestnosti čiže neestetické!!!
fakt nechápem tento zlozvyk ja som sa o to raz pokúsil aby som pochopil tých ľudí čo to robia ale potom som ich prestal chápať ešte menej lebo ma z toho rozboleli zuby a odhryznuté nechty som musel odfrkovať no humus !
ked som bola mensia tak som si strasne ohryzala nehty...no strasne to vyzeralo....a nic mi nepomahalo...vselaike horke vodicky, korenie a voloviny mi na to davali...ale to ti hovno pomoze...
potom som raz bola na telesnej vychove..ako nesmejte sa ale toto bude znite divne...
no a tam ucitelka mala take krasne nehty..francuzka manikura, setko proste..super spravene...a ja som sa tak zahladela na ne...potom na moje..samozrejme moje nehty nula bodov....
no a vtedy som sa rozhodla ze koenc nekusem si nehty....
a uz to drzim asi 5-6 rokov....a mam take jak mala ona...no uz nemam dlhe som si to ostrihala..nepaci sa mi to uz ale mam pekne....a neokusane...to je hlavne
natieraj si ich ovcou mastou. pravdepodobne sa prestane mozno s tebou niekto aj kamaratit ale prestanec si to obhryzat. alebo ... za kazde obhryzanie si trestni po papuli
zlom si ruku. ver mi, fakt to pomaha. ja som si raz na telesnej zlomila prst, isiel na 3 tyzdne do dlahy, zatial nechty zhrubli a odvtedy si neokusujem. takze, vela stastia pri hre s loptou 100% true story
Za poplatok 500 Sk ti vybijem zuby No neviem či to nie je aj nejaká choroba lebo napr. viem že existuje taká maniačina že si človek chorobne musí jesť vlasy... Jednej 17 ročnej američanke potom vyoperovali z brucha chumáč vlasov veľký asi ako tenisová loptička no fuj... :-!
daj si nalepist umele tie ti chutit nebudu a navyse ked ta to bude uz omrzat stale umele budes mat svoje take znicene z tych umelych ze ta budu boliet a to by si uz rozhodne citila kedy sa do nich zahryznes...bolelo by to ale pomohlo
a chcem sa vam pochvalit ze uz som s tym ohryzanim prestala hehe uz asi mesiac si neohrizam ............zatial mam silnu volu uvidime na konci skolskeho roka ake budemmat nervy ............ale dolezte je PRESTALA SOM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
akurat som raz mala umele, a pomohlo to, ale len na kratky cas, kym ma tie umele neprestali bavit... lebo sa v nich nedal hrat poriadne volejbal...
a to ostrihanie na kratko... sak ked si ich obhryzas stale ich mas kratke... neni co strihat... a myslim ze to by aj tak moc nepomohlo... sak moj bratranec si ich obrhyza az do krvi...
ucinok zaruceny
nesposobil ten stres nahodou vysvecko???hm???
milá slečna mala by si sa nad sebou zamyslieť obhrýzanie nechtov v spoločnosti je ako vysrať sa na stred miestnosti čiže neestetické!!!
fakt nechápem tento zlozvyk ja som sa o to raz pokúsil aby som pochopil tých ľudí čo to robia ale potom som ich prestal chápať ešte menej lebo ma z toho rozboleli zuby a odhryznuté nechty som musel odfrkovať no humus !
btw, prve co si ludia vsimaju po ociach na cloveku su ruky
potom som raz bola na telesnej vychove..ako nesmejte sa ale toto bude znite divne...
no a tam ucitelka mala take krasne nehty..francuzka manikura, setko proste..super spravene...a ja som sa tak zahladela na ne...potom na moje..samozrejme moje nehty nula bodov....
no a vtedy som sa rozhodla ze koenc nekusem si nehty....
a uz to drzim asi 5-6 rokov....a mam take jak mala ona...no uz nemam dlhe som si to ostrihala..nepaci sa mi to uz ale mam pekne....a neokusane...to je hlavne
ale vraj je na to nejaka vodicka podobna laku a ze to znechuti nechty