Hip Hop nie je hudobný štýl, ale štýl života, resp. životný štýl istej spoločenskej vrstvy, ktorá ustúpila od možnosti pochopenia na úrovni intelektu. Jednoducho povedané, hip hop je presným opakom toho, čím na začiatku bol.
@samantha12511 Tak s takymto pristupom to dotiahnes "daleko" Mimochodom, co take skvele pocuvas ty? Klasicku hudbu (Mozart, Salazari, Bach...)? Lebo to je asi jediny styl proti ktoremu sa nedaju mat vyhrady
ja už fakt nechápem takéto témi. To sa tu musi každý vadiť, ano neznášam hip-hop a dobre mi je, nemusím vedeť čo to je a nikoho nejdem zabiť že to má rad...
inak myslim si ze hip hop a metal je ako priatelstvo a laska.."z priatelstva sa moze stat laska,ale z lasky priatelstvo uz nie" ..inak povedane ako maly(10-12r.) som pocuval hip hop a presiel som na "tvrdsiu" rock,metal..no z tohto zanru by som sa urcite nevratil na hip hop
ja osobne k hip hopu nemam nejaky pozitivny vztah, co sa tyka hudby tak to je pre mna grc, ako tanec to tiez nejak extra nemusim, nebavi ma to...a co sa tyka toho ze to ma byt nejaky zivotny styl, tak jediny ukazovatel s ktorym som sa stretla boli nohavice spadnute az dakde pod zadkom a vytrcajuce spodky... tak co ja viem
mne sa paci hiphop ako tanec... asi najviac zo vsetkych tanecnych stylov... pacisa mi babska hiphopova moda, ale hudbu az tak nemusim, nevadi mi, vynimocne sa mi nejaka pesnicka paci ale nie som nejako zatazena na hiphop
Ja osobne počúvam všetko čo sa mi páči !!! ... nevynímajúc ani Hip - Hop ... techno, gothic metal, rock, classic music, neoclassic, neofolk, ... atď. !!! ... Proste všetko čo sa mi lúbi počúvam !!!
co by som dal za to keby som mal take problemy ze kto co pocuva a ano pocuvam hip hop a rap ale zakladatelka vie o tom urcite hovno,ked pocula mozno tak fiftyho a rytmusa
ale podla mna je hip hop v pohode aj pocuvat sa da ale zase neficim tak nejako na nom ze by som chodil nejak moc hip hopovo obleceny...to sa mi nezda aby som chodil v nohaviciach s rozkrokom u päty a tym co hip hop tak strasne vadi nech ho nepocuvaju...sak pocuvam to co sa mi paci a neodsudzujem ine styly...
Osobne počúvam všetko čo sa mi lubi neškatuľkujem sa, nikomu nevnucujem moju hudbu a rešpektujem všetky žánre. Ale ak mám povedať hip hop je v pohode ale nemusím zrovna tých, ktorí obľubujú jeden žáner a snažia sa nás ostatných presvedčiť o tom, že je to smer života a ak sa nepodriadime sme pre nich najväčšie svine a nenávidia nás za to.. Je to vlastne to isté ako rasizmus. Ak nie si ako my, si menejcenný..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
A kym sa nebudem zivit hudbou, tak asi zmyslom mojho zivota nemoze byt.
Cakam kedy pridu "experti" co tvrdia, ze rap nie je hudba
inak nechapem ludu co to tvrdia..ja len tym "bijem" hopikov co mi nadavaju na muziku..ale inak kazdeho vec co pocuva hlavne nech sa to dotycnemu paci
inak myslim si ze hip hop a metal je ako priatelstvo a laska.."z priatelstva sa moze stat laska,ale z lasky priatelstvo uz nie" ..inak povedane ako maly(10-12r.) som pocuval hip hop a presiel som na "tvrdsiu" rock,metal..no z tohto zanru by som sa urcite nevratil na hip hop
ja a velka gangsterka?
A počúvam ho tak isto ako iné žánre(okrem metalu samozrejme )
ach bozsky amadeus kto to kedy videl?
neviem naco riesite furt taketo veci sa neviete kam zaradit ci co?...furt dokola tie iste pesnicky, zakopajme uz vojnovu sekeru! lets ROCK!
hip hop?... xD nie je hip-hop hudba a tanec dospolu?... krista ako mi to ten David vysvetlil