keď napr. upratujem, tak mi ide nahlas, keď mám zadkovrtiacu náladu, tak taktiež... ak však normálne pracujem alebo tak, tak nevidím dôvod, aby mi hučala.
podľa nálady, stavu unavenosti uší a reprodukčného zariadenia
všeobecne sa však dá povedať, že čím vyrovnanejšie reprodukčné zariadenie hrá, o to vyššie dokážem s hlasitosťou vyliezť... celkovo však za žiadnych okolností nechcem a ani nezvyknem prekročiť 80-85dB...
pri mojej dvotýždňovej sestre, postely čomám v obývačke kde je celá rodina neustále a dosť zvučnom hudobnom štýle čo okupuje moju mp3 som nútena väčšinou len cze lsuchátka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
na slúchadlach tak aby mi nevaidl ruch triedy/ulice
keď napr. upratujem, tak mi ide nahlas, keď mám zadkovrtiacu náladu, tak taktiež... ak však normálne pracujem alebo tak, tak nevidím dôvod, aby mi hučala.
všeobecne sa však dá povedať, že čím vyrovnanejšie reprodukčné zariadenie hrá, o to vyššie dokážem s hlasitosťou vyliezť... celkovo však za žiadnych okolností nechcem a ani nezvyknem prekročiť 80-85dB...
ale nahluchlá som. keď mám cez víkend dva koncerty, v pondelok ma bolí hlava a kričím na ľudí.