Počúvate nejakého speváka, ktorý vám vďaka piesňam mení/ zmenil život?
Nemusí to byť spevák, môže to byť skupina alebo len melódie, vďaka ktorým ste sa rozhodli robiť zmeny v živote.
Aby som to objasnil-Ja počúvam rapera Kaliho, ktorý mi vďaka textom v jeho piesňach dáva motiváciu na to, aby som žil svoj život tak, ako chce
chcem ja. A vôbec sa nehanbím za to, aký štýl hudby počúvam. Podľa mňa je každého osobná vec, čo počúva a chce počúvať. Pred rokom som ešte takýto typ hudby odsudzoval a to len z toho dôvodu, že vždy som zavítal len temnú stránku aj rapu a ľahko som si vytváral tak predsudky. Až keď som raz čistou náhodou nenarazil na skladby Kaliho. Jeho texty ma strašne podporujú v plnení si svojich snoch a učia ma, aby som sa netrápil nad nesprávnymi ľuďmi. A preto sa pýtam ešte raz, máte aj vy nejakého takého speváka?
ja moc hudbu nepočúvam, ale napr. vždy keď sa cítim zle, pustím si horkýže slíže a práve vďaka ich pesničkám si uvedomím, že život vôbec netreba brať vôbec vážne
Linkin Park má od prvého až po posledný album super piesne, ktoré ma (a mnohých iných) previedli a prevádzajú cez pubertálne výčiny. Ich melódie sú super na odreagovanie a vypustenie emócií. A texty na pocit spolupatričnosti a toho že niekto je v rovnakej situácií. Bohvie ako to bude teraz keď ich hlavný textár a spevák Chester Bennington zomrel.
A ako druhého si volím z úplne iného súdka: Jaromír Nohavica, ktorého teraz počúvam a ten má tiež krásne texty a zaberá sa veľa témami. Mne sa páčia viac tie vážne pesničky, ale pár jeho vtipných je tiež super. Proste majster vo svojom odbore.
No zeby menili zivot, to nie, skor strasne pasuju do mojho rozpolozenia a davaju mi vedomie, ze nielen ja, ale aj styridsatrocni muzi v Brooklyne napr prezivaju to, co ja, a ze byt strateny a melancholicky je univerzalna ludska skusenost.
V tinedzerskych rokoch bol soundtrack tej dekady vselijaky symfo metal a od konca strednej milujem The National viac ako svoj zivot a keby som ich niekedy mala moznost stretnut, tak by som revala ako posrane batola niekolko dni
@hnisavica
Dáme rande? Odjakživa mám slabosť pre skutočných
mužov s vycibreným hudobným vkusom a zároveň
odvahou priznať dlho, predlho predtým ako sa dotyčný
rocker stane absolútnou star a všetci ho zaznávajú,
priznať systémom jeden proti všem, že toho superrockera
uznávajú, veria mu a vedia, že je absolútna topka.
milujem ťa za to si moja sjúprstá
@aristelovpes ale je pravda, že rytmusovi keď výjde nejaký song, tak mu to vyjde najviac ako sa dá. Napr. "Povolanie Syn", "Zlatokopka", "Sám", "Deti stratenej generácie" to sa nedá zabudnúť.
Meg Myers. Ani nie, že by ma motivovala k akcii, ale jej piesne mi pasujú do zivota. Je to parťácka do depky, svojou hudbou vie vyjadriť pocity, ktoré mám. A cítim sa vďaka nej trochu lepšie, že sú aj ini ľudia s rovnakými hovadinami ako ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A ako druhého si volím z úplne iného súdka: Jaromír Nohavica, ktorého teraz počúvam a ten má tiež krásne texty a zaberá sa veľa témami. Mne sa páčia viac tie vážne pesničky, ale pár jeho vtipných je tiež super. Proste majster vo svojom odbore.
V tinedzerskych rokoch bol soundtrack tej dekady vselijaky symfo metal a od konca strednej milujem The National viac ako svoj zivot a keby som ich niekedy mala moznost stretnut, tak by som revala ako posrane batola niekolko dni
Dáme rande? Odjakživa mám slabosť pre skutočných
mužov s vycibreným hudobným vkusom a zároveň
odvahou priznať dlho, predlho predtým ako sa dotyčný
rocker stane absolútnou star a všetci ho zaznávajú,
priznať systémom jeden proti všem, že toho superrockera
uznávajú, veria mu a vedia, že je absolútna topka.
milujem ťa za to si moja sjúprstá
Najviac ma asi ovplyvnil Linkin Park, Nirvana a Three Days Grace. Vždy sa rada vraciam k ich hudbe a spája sa mi s ňou veľa myšlienok a pocitov.