Slovenská je fajn. Hlavne Wicked, Genevas, Orkrist, Konflikt, Karpina, Iné kafe, From our hands a Horkýže slíže. Nepohrdnem ani Desmodom, IMT smile, Elánom alebo Richardom Mullerom. Okrem toho Pyopoesy, Whisper of a lie, Delicious, Confused, U.P.O., Plastic swans, Die for all, Zóna A, Bez ladu a skladu, Blackensis, Forma, Helenine oči, Hospital bukra, OBD, La paniyue / Pro panique, Para, Peter Cmorík, Stepaside, Ryha... A máme aj fakt zaujímavé veci, ako Fragile, a hlavne Collegium musicum
V mojom playliste je v drvivej väčšine zahraničná hudba.No postupne si v ňom získavajú miesto aj slovenské formácie.Zisťujem,že aj na Slovensku sa môže produkovať kvalitná metalová hudba.
Rad by som podporil slovensku hudbu, ale je malo dobrych kapiel. V radiach omielaju dookola Smatanovu a Desmod. Obcas k nim pridaju nejaku kvazi spevacku Cirovu, Cmorika a v poslednej dobe cigana /co zabil/ s cigankou Tinou. Horkyze Slize su dobra kapela, ktoru pocuva vela ludi a preto sa drzia uz roky na slovenskej scene. Hospital Bukra sa tiez da pocuvat, Bukasovy masiv ma super texty a najnovsie sa mi zapacil funky styl-Puding pani Elvisovej.
Samozrejme viac počúvam zahraničnej hudby, ale v poslednej dobe som dosť zaťažená na slovenské kapelky ako Project Vandala, Radix,Brotherhood, Reborn,Ľahká múza...
Môj osobný názor je že na slovensku je dosť málo tích originálnych kapiel ktoré nehrajú len samé rádiové pesničky...fandím Horkýže Slíže,tí už prerazili,ale aj také Helenine oči,Problém alebo menej známe kapely
aj aj.. ak je slovenska pesnicka dobra, nebudem o nej vyhlasovat, ze je to bullshit iba kvoli tomu, ze je slovenska. je tolko dobrych slovenskych pesniciek, ktore su 100x lepsie ako nejake tie hlupe americke vypalovacky... sice je ich malo, ale najdu sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A oboje majú niečo do seba...
Slovenska je super hlavne Coolaction, Atlantida, The Ills...