Píšem texty, len hudbu nemám jak vytvárať. Raz som jeden song vytvoril, ale to som si stiahol free beat a dal som do neho svoj text.
To bol song venovaný kámošovi
Pocuval som kym rap bol rapom. Teraz sa rap drzi jedine v USA a Francuzsku, ciastocne v UK (o ostatnych krajinach velmi neviem, ako su na tom)... A mozem s kludom povedat, ze este pred par rokmi sme mali na europske pomery dost kvalitnych rapperov, ktori vydavali dost kvaline veci. Ale potom k nam dorazil fenomen socialnych sieti, youtube, zaclenovania rapu do showbiznisu, vytvarania vselijakych novych rapovych odvetvi a ten povodny rap akosi vymizol a raperi sa teraz predbiehaju, kto bude mat viac videni. Akosi sa navzajom vsetci prekukli a jedine co z nich pocut je ich vlastne ego a vidina zarobku. Dnes je dolezite vydat nejaku hitovku, nasledne odflaknuty album a cakat kolko ludi si to kupi... Rap od srdca uz minimalne zo Slovenska vymizol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@4
To bol song venovaný kámošovi
Neviem co je pravy rap - dokedy na nom nezacnes zarabat a stanes sa komercnym ?
a narapoval som asi pred 6 rokmi song o dote pre kamosov a predtym este 1 diss
Diki za odpovede.Som rad ze to niektory ludia citia ako ja.
Osobne mne komercia nevadi.Vadia mi len MCs ktory z repu robia kolotoce