Je všeobecne známe, že čo sa kvality týka rap na slovensku toho moc nepobral. Máte napriek tomu svojich oblubenych raperov? A poprosim ziadne ultra vtipne a inteligentne komenty.
podla coho sudis ze sk rap toho moc nepobral? ked to porovnas so susednymi statmi myslim ze mame scenu trochu inde inak si pustim secko, najviac cenim asi wondera a KF kedze som nanich dospel
@1 Jasnee, co si myslel ze pocuvam? @2 No podla momentalneho stavu 2015 rok a hlavne tí mladší/novší si idú ameriku, a pride mi to ako nevkusna hra. Ako ktore staty samozrejme. KF hej, najviac aj ja som na nich vyrastala. A uz som ani nedufala ze by volakedy zabili takyto album jak ten posledny
Okrem nejakych ojedinelych zalezitosti systematicky pocuvam len Moju rec. A spolupraca Delik a Bene..to je proste dielo, keby som mala nieco nominovat na objektivne kvalitnu hudbu, tak ich a Carminu Buranu
Ale mam silny odpor k momentalnemu vzostupu hiphopu ako fenomenu a jeho privrzencom, to je cele zle .
@makovienka aj si kupila CD? :ehm: to s nevkusnou hrou som jaksi nepochopil lebo nechapem kto si ide ameriku ale yebat to, to sa obcas stava ked zautoci wake&bake;
Podla mna sme na tom, co sa rapu týka dost dobre... A nepočúvam ho nejako, ale KF sa mi nevyhlo a oni su vlastne aj nasi najúspešnejší, ci aj najlepsi posúdiť neviem ale asi skor nie to mam vsetky albumy napočúvané hihiii a viem ich naspamat
Ostatnych rapperov našich vlastne ani nepoznam
A ked tak rozmyslam neviem preco som počúvala len KF, asi lebo su z Piestan a stretávam ich
@9 gleb a jeho dnb rap to je tiez dobrý vodvaz Mam celkom rada. Ale Mikymo bol moja srdcovka. Aj moloch je super. A z Nitry Osma
A Vagabund asi najlepsi z nitry tento chlapec.
@15 No podla mna ma rozplace co si zadelila. KF boli dobri, aj novy album som pocuvala, ale zas odtal potal. Hadam traja komerční šašovci nedržia slovenskú scénu.
@26 nenapísala som ze su najlepsi, len proste rap nepočúvam a nevyznám sa doňho oni su jediní ktorých som kedy počúvala z nášho rapu, čiže plakať nemusis...
@22 Neee more amerika je super. To sa neda so svk rapom porovnat. Ale takito blazni jak rakby ulízaný, a tito metrosexuály či jak to slušne napisat. Čo robia pop v šiltovkách a tak sú raperi.
@28 No neviem, či to zastavím už ... "Podla mna sme na tom, co sa rapu týka dost dobre" a potom, že "Ostatnych rapperov našich vlastne ani nepoznam" Ak podľa KF hodnotíš rapovú scénu, tak je to skreslený názor. Lebo oni sú úplne iná kategória rapu ...
Zo slovenských raperov je mi sympatický iba Suvereno,ale páčia sa mi aj niektoré pesničky,na ktorých raperi spolupracovali s inými hudobníkmi,napríklad abstinent od pary a amo alebo e daj nasvali,ktoré nahrali para,moja reč a sendreiovci
Hej jasne, ale Supa s Delikom by mohli uz nieco kvalitne konecne zas vydat, najlepsie keby vykopli Jozisa Bengerera. Strihnut si nejaku spolupracu s Benem napr. ^^
Strapo, Delik, Spirit, 4D.. počúval som aj Suverena, ale teraz také srčky vydáva a mal som aj obdobie keď som počúval Rakbyho (úprimne sa za to hanbím )
Ono mna akosi celkovo prejav slovenskych raperov dost irituje, cize aj ked pocujem nieco, co nieje srackovina a ma to vcelku fajn text, tak si to vypocujem asi raz a potom na to uplne zabudnem
v anglictine mi to oproti slovencine zasa tak nevadi, ale predsalen samotny rap aj tak skoro vôbec nepocuvam (ale zasa mam rada rôzne eksperimentalne zanre ktore spajaju vsetko mozne vratane rapu)
Ani moc nie, aleee ked som bola v banskej stiavnici s kamošmi a boli sme tam v takom klube alebo co to bolo a ked pustili rytmusa AKM ci jak sa to vola, cely klub uplne ozil a proste strasne sa z toho vsetci tesili, aj my, ale my sme boli uz sami dosť pripiti, snad aj ti ostatni...
Pocuvam .. Supa dal dobre posledny album .. Delik je klasik tiez ... samozrejme Rytmus a Ego , najviac vychytany v ceskoslovensku ... Strapaty tiez , som zvedavy na jeho album... a tie klasiky ako cisty , mikymora to neomrzi
máme dobrý rap si myslím dosť dobrý len záleží ako to dokážeš vnímať .... strapo čistýchov kf či už nový momo alebo aj boy wonder (aj ked niektorí ho nemusia) ale ide aj o to ako vystupuje... wonderko má všetko v pichi aj to mu dodáva nejaké tie plus aby bol zaujímavejší ..Moja reč,separ tono s GR team, a mnoho dalšieho... narozdiel od bratov čechov ktorý až tolkých dobrý raperov nemaju..
PS: tešte sa na strapcov nový album !slovenský eminem =D už to buble
rap nepovažujem za hudbu ale za hovorené slovo,mal som krátke odbobie ked som počuval bozk na rozlúčku od KF a tym sa moj zaujem o rap začal aj skončil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
@2 No podla momentalneho stavu 2015 rok a hlavne tí mladší/novší si idú ameriku, a pride mi to ako nevkusna hra. Ako ktore staty samozrejme. KF hej, najviac aj ja som na nich vyrastala. A uz som ani nedufala ze by volakedy zabili takyto album jak ten posledny
A nemyslim si, ze slovensky rap nie je kvalitny.
Ale mam silny odpor k momentalnemu vzostupu hiphopu ako fenomenu a jeho privrzencom, to je cele zle .
inak mám v pi..
Ostatnych rapperov našich vlastne ani nepoznam
A ked tak rozmyslam neviem preco som počúvala len KF, asi lebo su z Piestan a stretávam ich
@5 Aaano, to su frajeri. Uz som dlho nic nove nepocula ale v mládi som kazdy album mala.
@6 Haah ale nieee, zas az tak niee. Ta nevkusna hra? No napriklad (dufam ze neurazim nikoho)
@4 A sak aj GnR pocuvam ale to je zas iná kategória hudby
nič iné ma nebaví
a samozrejme aj AMO
a ešte Tono S... ale na neho sa zatial len chystám...
A Vagabund asi najlepsi z nitry tento chlapec.
@15 No podla mna ma rozplace co si zadelila. KF boli dobri, aj novy album som pocuvala, ale zas odtal potal. Hadam traja komerční šašovci nedržia slovenskú scénu.
potom idem si aj našich záhorákú napr.
a kopu dalších nektery tu boli už aj spomenuty , Čistychov, Ekcelent, Radikal ,L.U.G.E.R a moooc dalších
a starsie veci napr. druha strana,enes,14,turbo boost,kf,stanica projekt
v anglictine mi to oproti slovencine zasa tak nevadi, ale predsalen samotny rap aj tak skoro vôbec nepocuvam (ale zasa mam rada rôzne eksperimentalne zanre ktore spajaju vsetko mozne vratane rapu)
Prvý odstavec.
PS: tešte sa na strapcov nový album !slovenský eminem =D už to buble
Som decko..