Kedysi som počúvala viac slovenské kapely, teraz sú to zahraničné...
All Time Low, Alter Bridge, Blackmore's Night, Blink 182, Blur, Counting Crows, Disciple, Duran Duran, Incubus, Keane, Lifehouse, LMFAO, Maroon 5, Muse, My Dying Bride, Oasis, OneRepublic, Panic! At the Disco, Pendulum, Swallow the Sun, Swedish House Mafia, System of a Down, The Living End, U2...
viac zahraničné,ale mám rada aj slovenské ale skôr také čo len teraz vznikli napr. skupiny z mesta,kde bývam - Before the zero day .. a Zoči Voči mám rada inak asi moc slovenské nie no.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
All Time Low, Alter Bridge, Blackmore's Night, Blink 182, Blur, Counting Crows, Disciple, Duran Duran, Incubus, Keane, Lifehouse, LMFAO, Maroon 5, Muse, My Dying Bride, Oasis, OneRepublic, Panic! At the Disco, Pendulum, Swallow the Sun, Swedish House Mafia, System of a Down, The Living End, U2...
Black eyed peas
lebo sa mi viac lubia
Preto viac zahranicne. Ale tak 5 slovenskych a 10 ceskych interpretov, ktorych mozem, by som dokazal uviest.