ak by som nejaký našla a nebol by zaheslovaný a ten človek by tam mal uložené prihlásenie na FB (ja to tak mám), tak by som napísala niektorému z jeho priateľov, že som ho našla, aby mu dal vedieť.
ak by bol zaheslovaný a našla by som ho v škole alebo tak, tak ho odnesiem do strát a nálezov, ak by to bolo na ulici tak ho tam asi nechám.
Ak by som nasiel notebook tak by som ho spustil a zistil komu patri a vratil ho. Ak by som nevypatral komu patri, tak by som si ho nechal. Urcite by som ho nedaval fizlom. No a keby sa moj macbook stratil, tak by som ho pravdepodobne nasiel cez "find my mac".
nie ale kamoška bola lyžovať a mala asi 3 dni nový notebook, v Trenčíne vystúpila a keď vlak odišiel, tak aha, nemám notebook...ale jej sa to stáva často, tuším jej raz volala nejaká Poľka z lyžiarskeho centra, že našla jej mobil a volá na posledné volané číslo (jej mama), či si ho nechce prísť vziať
ja som bol skôr v opačnej situácií, zabudol som si notebook pekne uložený v taške v jednom nemenovanom nákupnom centre, samozrejme o cca hodinku som si to aj všimol že som nejaký ľahký tak som tam "utekal" s5, a na moje prekvapenie bol tam pekne opretý o stôl a naokolo desiatky obedujúcich ľudí a nikto nič.. ináč vyzeralo to až príliš podozrivo, ako nejaká návnada, tak asi sa toho skôr zľakli všetci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
zvýskol
nadával by som, napísal ti tsku, že si našiel môj notebook, našiel si tvoju adresu, vypálil ti chyžu
niektoré notebooky sa vypátrať asi dajú vďaka technológii, o ktorej určite vie niekto iný viac a podelí sa o to s tebou
myslím, že áno
ak by bol zaheslovaný a našla by som ho v škole alebo tak, tak ho odnesiem do strát a nálezov, ak by to bolo na ulici tak ho tam asi nechám.
Nenechala by som si ho ale