nedavno sa mi stala taka, dost neprijemna vec ze som si zabudla mobil vo vlaku.nebol to najspickovejsi mobil na svete ale ja som s nim bola spokojna.podarilo sa aj vam nieco podobne?alebo som len ja taka blba?
RAZ!!! jeden jediný krát mi ho v škole niekto uchmatol, keď som ho nasrata hodila o lavicu, lebo kokotský t-mobile mi už 4 krát za to doobedie poslal smsku:"Vyhrajte horský byt"
Takze, asi pred 4 mesiacmi sa mi stalo, ze mi vypadla pri nakupe penazenka so vsetkymi dokladmi. Bol som uplne zniceny, vsade som to tam presiel. Nakoniec mi dole pri panelaku zazvonil typek, ze ma nejake doklady a ze ich chce vratit. Super! Povedal som si.
Potom mi raz vypadol telefon v autobuse. Niekto ho nasiel a zavolal mojim rodicom, ze ak pridem pred ekonomicku okolo 18:00, moze mi ho hned vratit... stalo sa.
Este neskor.... bol som v Subclube a co-to som popil, nie som na to hrdy. Mal som proste okno a ked som precitol, nemal som mobil. Ale znovu sa mi domov ozvali, ze je ulozeny v trezore v Galerii Eurovea a ze si pon mam prist.
A teraz pride pointa xDD Pred piatimi dnami som vyrazil na turu po Nizkych Tatrach a v treti den som nemal telefon. Ked som dosiel domov, uz vraj na mamkine cislo volal typek zo Zvolena...
Keď som bola ešte menšia, myslím že som bola štvrtáčka na ihrisku som stratila mobil, s kamoškou sme predzváňali ale nič, tak nakoniec sme usúdili že mobil je doma a nechali sme to tak. Večer keď som sa vrátila domov tak mobil bol nájdený jedným chlapčekom na ihrisku. Ale naštastie sa dostal zasa do správnych rúk.
Kamoška zabudla mobil v buse, mne sa raz "utopil" v batohu, kde sa mi vyliala voda, potom mi spadol v lese pod drevá, akože boli naťažen z lesa, naukladané na seba, my sme sa tam šalili a on spadol až dole... a potom som ho inokedy stratila v lese... atď
Nestratila, ja si na toto dávam pozor Ale kamoška ho raz nechala v tráve keď bola najväčšia búrka, ale po 2 hodinách ho našla a po chvíľke sušenia na radiatore jej v pohode fungoval
chvalabohu zatiaľ nie ale raz ráno keď ma ako vždy prekliaty budík na mobile chcel zobudiť tak som ho dajako šmaril za posteľ a keď som sa prebral tak som ho 15 minút hľadal ako blbý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ale ja nikdy
Ale potom sa na mňa usmialo šťastie a druhý mobil som našla
do 20tich som nestratil ani jeden a 20->21 tri..
Takze, asi pred 4 mesiacmi sa mi stalo, ze mi vypadla pri nakupe penazenka so vsetkymi dokladmi. Bol som uplne zniceny, vsade som to tam presiel. Nakoniec mi dole pri panelaku zazvonil typek, ze ma nejake doklady a ze ich chce vratit. Super! Povedal som si.
Potom mi raz vypadol telefon v autobuse. Niekto ho nasiel a zavolal mojim rodicom, ze ak pridem pred ekonomicku okolo 18:00, moze mi ho hned vratit... stalo sa.
Este neskor.... bol som v Subclube a co-to som popil, nie som na to hrdy. Mal som proste okno a ked som precitol, nemal som mobil. Ale znovu sa mi domov ozvali, ze je ulozeny v trezore v Galerii Eurovea a ze si pon mam prist.
A teraz pride pointa xDD Pred piatimi dnami som vyrazil na turu po Nizkych Tatrach a v treti den som nemal telefon. Ked som dosiel domov, uz vraj na mamkine cislo volal typek zo Zvolena...
JA PROSTE MILUJEM SLOVENSKO!
2. som stratil mnohokrát. vždy mi ho niekto našiel, raz som si poň šiel po tom, čo noc a deň strávil pod lístím v lese. našiel som ho po pamäti.
napokon som ho niekde naozaj stratil či zabudol. asi nenávratne.
3 telefón už nie je môj, ale požičaný. snažím sa nepoužívať ho a nebyť závislý na komunikačných technológiách. skôr na slovách.
ešte som ho hladala, ale nič ...