@fxx ja viem, ale to si nevies predstavit ked sa ti trsatko medzi prstami pomaly rozpadava .. a na tamto som si tak zvykla, ze to jak bez ruky som teraz :/
zajtra by som mal ist na poradu do muzikera, dalo by sa to poriesit....ja pouzivam trojuholnikove stubby na basu... Ak chces napis mi postu, dohodneme sa
@airia vies co, na basu hram takmer vyhradne prstami a ked na gitaru tak od pol milimetra do jedneho. take uplne papierove su na prd a tiez z tych 1,5 a 2mm som uz vyrastol :o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ja to tiez volam skor brnkatko ale oficialne sa to vola trsatko
ja by som povedala, ze len skor chcel dat najavo, ze nie je kazdy neochotny a sarkasticky ako ty
@mm47 divne je na tom to, ze som chcela po niekom aby mi to poslal z blavy vies
Muziker mam na skok ale niesom dobra dusa....
@panpeterpan dakujem za ochotu, ale uz som s niekym dohodnuta
a aspon niekto ma pre mna pochopenie, stubby je the best
@jaro1991 ved ide o to ze sa neohne, mne to prave tak vyhovuje. a s kusom zeleza nemozem tak hrat lebo by bol prilis tazky a nemal by spravny tvar !
btw 3mm? sak to musi trhat struny...
@torpedo08 s jednym chalanom som sa uz dohodla, a este asi traja sa mi dalsi ponukli, aj ja som prekvapena, ale velmi prijemne
@tommyhot na muzikeri maju napisane trsatko! ja za to nemozem
a netrha to struny pretoze niesom velmi agresivny hrac, ja prave nehram velmi tvrdo, preto mi vyhovuje brnkatko ktore ten doraz prida.