podľa zaujímavého názvu na hviezdičky nepozerám(teda na tie na oblohe áno :p)..lebo nie všetko,čo sa páči ostatným sa musí aj mne... väčšinou to býva naopak...
podľa toho, kto to napísal, mám pár takých, ktorých čítam vždy, keď niečo napíšu (@cerwik@ceruzisko@bobomir a tak) alebo potom, ak je zaujímavý názov.
buď si prečítam niečo, aby som sa pozrela, čo za hovadinu to niekto píše alebo lebo ma to zaujíma a nie je to písané zbytočne bulvárne, ale proste tak, aby ma to bavilo.
(teraz ma zaujal zasa raz @murcatko a ešte aj @pucikzlaty lebo píšu o svojich pobytoch v US)
podla toho, na co mam prave chut, a ktory nazov na zaujme....ze by to mohlo byt zaujimave....na hviezdicky nepozeram, a ked, tak mam skor potrebu pozriet a okomentovat nieco, co nerobil este nikto iny....ved ti, ktori uz to maju ohviezdickovane a okomentovane ma aj tak nepotrebuju...
Nejde ani tak o hviezdicky , nech si nehviezdickuju , ale aspon nejaka (trebars aj anonymna) informacia o tom, kolko uzivatelov si ho precitalo by neuskodila. Mohlo by to byt smerodatne pre dalsie pisanie ......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
buď si prečítam niečo, aby som sa pozrela, čo za hovadinu to niekto píše alebo lebo ma to zaujíma a nie je to písané zbytočne bulvárne, ale proste tak, aby ma to bavilo.
(teraz ma zaujal zasa raz @murcatko a ešte aj @pucikzlaty lebo píšu o svojich pobytoch v US)
Citanie vam obohacuje slovnu zasobu a zrychluje mozgove zavity.
Cim viac citate, tym ste schopni rychlejsie citat s porozumenim.
A tym padom viete aj rychlejsie usporiadat myslienky v hlave, ked pisete , alebo rozpravate.
Ziadny recnik za bez citania nikdy nezaobisiel.
A citanie blogov tu na birdzi (nech uz su akokolvek stupidne) zvysuje socialne IQ .
Suhlasit s niecim sa da len ked to chapeme. A bojovat proti niecomu sa da tiez len, ked to chapeme.......