podla.coho vyberam chalana? tak samozrejme podla povahy ale moze byt aj moj vkus
co by som pre neho spravila? zalezi na povahe aak by aj on psravil pre mna cokolvek tak som schopna aj ja ale musim vediet ze to stoji za to
aby si ma ziskal? byt sam sebou
podľa toho ako sa ku mne správa...
ja sa potom zmotám a zniesla by som aj modré z neba...
a potom sa prestane tak čarovne správať...
prebudím sa do reality a vždy ostávam sklamaná, že som si zas nap*ču vybrala................
...mne stačí tak málo...ak je chalan ku mne dobrý, je na mňa milý, pozorný, venuje sa mi, prejavuje náklonnosť a chce so mnou tráviť čas a rozumieme si, rozprávame sa o čomkoľvek, smejeme sa veľa spolu, ak je voči mne otvorený a nemáme pred sebou tajnosti..proste čistá úprimnosť.. - tak som jeho.
čo sa týka priateľa, s tým som sa zoznámila na nete, potom sme sa stretli a začali spolu chodiť, a zaujal ma hlavne svojím prístupom a názormi, bol strašne zlatý a mala som pocit, že ho poznám strašne dlho.... pred tým ako sme sa stretli som videla len jednu jeho foto ... jasné ani vzhľad nie je zanedbateľný... ale celkovo ide o sympatie, a to ako si s druhým rozumiem, už sa mi stalo, aj to, že ľudia čo sa mi vzhľadovo moc nepozdávali ( asi keď som mala cca 12) a nejak som sa s nimi začala rozprávať- zistila som že sú fajn a skamošili sme sa.... takže vzhľad nie je najdôležitejší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
hudobného
(ha ha)
co by som pre neho spravila? zalezi na povahe aak by aj on psravil pre mna cokolvek tak som schopna aj ja ale musim vediet ze to stoji za to
aby si ma ziskal? byt sam sebou
ja sa potom zmotám a zniesla by som aj modré z neba...
a potom sa prestane tak čarovne správať...
prebudím sa do reality a vždy ostávam sklamaná, že som si zas nap*ču vybrala................