ja ich spoznám vždy tak že sa často krát ospravedlňuju a neustále hovoria že sa to už viac krát nestane a keď ich upozornis na to že už to niekoľko krát povedali no stalo sa to aj tak, tak sa vtedy zvyknú nastvat (akoby obranovat sa)
Tak ja si veľa situácii pamatam, čiže keď ma niekto klame väčšinou si spomeniem na tu predošlú konverzáciu kde hovoril niečo iné. To je najhoršie keď sa ten klamár stráca vo svojich srackach
patologického klamára ja asi nijak, ja sa snažím veriť väčšinou každému... taký človek prejde aj detektorom ako nič, ale našťastie tých je málo.
A potom sú klamári keď sa im to hodí, aby im to viac vyhovovalo čo najviac a mali sa čo najlepšie a zakrývajú rôzne veci, lebo vedia, že by to bol problém keby to vie ten druhy človek, že je to zlé(či je známi, kamarát, priateľ) a niečo ako píše sa v @3 , @4 , @5
proste keď ľudia začnú sľubovať veľa, hovoriť rôzne veci, čo ale skoro nikdy nesplnili, veľa krát sa vyhovárajú, rušia veci s výhovorkou a podobne. A nie len stretnutia, ale aj bežne veci.
Ale to človek zistí až po čase
@mefistofel to nie sú klamári keď sľubujú to sú slubotechny ale môže sa stať že to občas nie naschvál nevyjde keď do toho vojde niečo druhej osobe.. Lekár alebo tak
@clarise jasné, nie vsetko je vyhovorka, niekedy su to vazne veci a niekedy sa to stane niekolko krat po sebe, proste ten clovek za to nemoze, ale po case sa vacsinou zistí, ci je to vyhovorka, alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A potom sú klamári keď sa im to hodí, aby im to viac vyhovovalo čo najviac a mali sa čo najlepšie a zakrývajú rôzne veci, lebo vedia, že by to bol problém keby to vie ten druhy človek, že je to zlé(či je známi, kamarát, priateľ) a niečo ako píše sa v @3 , @4 , @5
proste keď ľudia začnú sľubovať veľa, hovoriť rôzne veci, čo ale skoro nikdy nesplnili, veľa krát sa vyhovárajú, rušia veci s výhovorkou a podobne. A nie len stretnutia, ale aj bežne veci.
Ale to človek zistí až po čase