Podla vas kolkatich by ste maly mat sex ? alebo v kolkatich ste mali ?
Takže POdla vas kolkatich rokoch by ste mali mat sex ? co ked ma jedna 13 a jeden 16 ročny niečo vam povim moja kamoska s pokecu ma 13 a chodi so 16 a mali sex podla vas je to normlane ? ked ste mali sex ? tak v kolkatich ?
ja si myslim ze 18 je ten idealny vek, tak 1rok plus minus je este v pohode... ale 16 mi uz pride malo, asi som divny no... ale ja by som isto lutoval keby som bol zacal v 16tich a to nehovorim o tych 13 rokoch to uz je moc :-! vsak to je este dieta sa ma hrat s legom a babikami
nie nie je to normálne...lebo tá 13-ročná je ešte dieťa. Lenže napríklad v nemecku je bežné keď si 12-13 ročné detičky dávajú rpedpísať antikoncepciu... ide to dolu vodou...ale ak cu sa starat o deturence alebo ich vrazdit nechs a páči...
Sex mať až v zmysluplnom vzťahu... čo v dákych 13tich nie sú ešte vážne vzťahy, veď 13 ročné deti si ani neuvedomujú čo je to láska... teda lepšie povedané nevedia čo je to NAOZAJ ĽÚBIŤ a MILOVAŤ. Z prvých dá sa povedať detských vzťahov človek nemôže hneď zistiť že sa jedná o lásku. 13-ročné deti sa ešte majú tam v izbičke hrať s bábikami a nie drístať niekde o sexe. Sex má byť, aspoň podľa mňa, vo vážnom plnohodnotnom vzťahu, ktorý trvá istú dlhšiu dobu ... nie ako deti, ktoré nazývajú vzťahom dáke 1mesačné sa stretávanie a randenie a v ich prípade ako čítam už aj sexovanie. No ale nejdem viac rozoberať lebo skazené už budú pomaly aj škôlky. Fuj
fuu no =D ...podla mna vtedy ked sa na to budes citit a budes naozaj rozhodnuta ze to chces urobit...horsi pripad ak o tom budes rozhodnuta ale nebudes pri plnom vedomi =P ...a podla mna je dolezity mozno aj vek ale skor aj to ako rozmyslas a ci si vlastne uvedomujes co robis
no to su mi veci 13 a pyta sa taketo otazky ach ta Nitra neni ocom uz by to stelo trtkat aj v 13 a ked je este pod zakonom. dievca na take veci ani nemysli a chod sa hrat s babikami
13 je málo! však je ešte pod zákonom... čo si o tom myslím? že dievka nie je v poriadku. tá nemá predstavu o tom, čo robí... ak teda nekecá!
ja som mala takmer 16. veľmi správne to nebolo. asi budem opakovať, ale so sexom začať vtedy, keď sa na to budeš cítiť. a hlavne nie kvôli tomu, že ostatné už panny nie sú, to je blbosť. takisto ten vzťah je dôležitý... ale skôr ako v 16 by som aj tak nezačínala, veď keď už nič iné tak aspoň na zdravie myslieť, lebo v čím mladšom veku (pod 18) prídeš o panenstvo, tým väčšiu máš šancu dostať rakovinu krčka maternice, takže pozor aj na to.
hm...kedisi sa dievcata vraj vydavali v 13 rokoch tak neviem ci je to teraz dobou, alebo len sa teraz otom rozprava viac , aj ked to tu stale bolo ale rozhodne v 13...XxX je skoro. skor po 18...
@nikeboy lenže by bolo dobré si uvedomiť, že hoci sa vydávali v 13, umierali v 40-ke dnes žijeme takmer dvakrát tak dlho a nie je to celkom pravda, mali tak 15-16, pretože kedysi dievčatá dostávali menštruáciu neskôr, aj neskôr dospievali (načo by sa vydávalo dievča tri roky predtým, ako by bolo schopné porodiť dieťa?). ale kedysi to bolo proste iné...
@fredka čo to znamená NAOZAJ ĽÚBIŤ a MILOVAŤ? neviem si to presne predstaviť. môžeš mi to prosím ťa vysvetliť? a ako zistím či niekoho "NAOZAJ" ľúbim a milujem..?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
inak v tomto som zarovnako z @pikao 17-18
a tá fotka je naozaj horzná...papulu tam máš ani vysavač....už som dobrá
čím ďalej od veku 16, tým lepšie ale nie opačne
A tvoja pokecová kamarátka? Si si istá, že si to nevymýšľa?
pre zaujimavost pozrite sem
:
» www.birdz.sk/forum0/birdz-ak...
a čo sa týka toho veku, tak normálne to je podľa mňa vtedy, ked sa na to človek cíti zrelý,.... ale určite nie menej ako tých 18.
nie o to neslo,ale nechcelo sa mi pisat... to co tam pisem v uvode to presne vystihuje, co si myslim...a coho som sa obavala
nie o to mi neslo,ale nechcelo sa mi pisat... to co tam pisem v uvode to presne vystihuje, co si myslim...a coho som sa obavala
ja som mala takmer 16. veľmi správne to nebolo. asi budem opakovať, ale so sexom začať vtedy, keď sa na to budeš cítiť. a hlavne nie kvôli tomu, že ostatné už panny nie sú, to je blbosť. takisto ten vzťah je dôležitý... ale skôr ako v 16 by som aj tak nezačínala, veď keď už nič iné tak aspoň na zdravie myslieť, lebo v čím mladšom veku (pod 18) prídeš o panenstvo, tým väčšiu máš šancu dostať rakovinu krčka maternice, takže pozor aj na to.
naj ostať pannou do smrti