Podľa Vás: Zdvíha značkové oblečenie ľuďom sebavedomie?
Viete, niektorí ľudia su strašne povrchní. Tí v značkovom od hora až dole sú hore( myslia si,že su bohatši,alebo ako to označiť) a tí čo chodia v lacných handrach su dole. ci aky mate názor?
tu nejde o značku, ale skôr o to, že keď dostanú v new yorkeri pekné tričká kúpi si ich každá druhá holka...keď si objednávam značkové tak sa toho až tak báť nemusím...
ale tí čo nosia veci z číňaku... no... mali by sa zamyslieť -.-
@klaudiqaaa väčšina vecí je vyrobených v číne, jediný rozdiel je cena a aj u číňanov sa dajú nájsť častokrát kvalitnejšie veci než v nejakom napríklad new yorkeri
Keď sa mi niečo páči a má to dobrú cenu tak si to kúpim, a je mi jedno či u číňana alebo značkové
A k téme: podľa mňa áno. U nás na škole to je nehorázne vidieť,hlavne ako sa teraz v poslednej dobe rozmohlo nosiť LV,hlavne kabelky a peňaženky. Aj keď tá baba má atrapu a je si toho vedomá, nosí to ako nejaký diamantový prsteň
mne je úplne jedno či budem mať na sebe tričko z obyčajného lacného obchodu alebo dáke zo značkového obchodu... ale ja najčastejšie nakupujem v H§M,C§A,Chicoree alebo v New Youkeri...
ale na topánky si dám veľmi záležať...nosím iba supra shoes a niekdy converse
@klaudinqaaa nie každý má peniaze aby si nakupoval len cez internet drahé značkové veci ako ty....a niektoré veci z čínskeho obchodu sú tiež pekné a kvalitnejšie než v new youkeri
@abigail bola som už párkrát v číňaku a neverím že tie synetetické šmejdy sú kvalitnejšie ako značkové oblečenia z normálnych obchodov. NEVERíM. nehovoriac o tom, že väčšina vecí čo tam predávajú sú úplne gýčové
@musee ku tebe sa vyjadrovať ani nemusím, o chvíľku tu začneš dávať dole sám seba ako ťa poznám
Niektorým určite, ale najviac ma doráža keď ma na sebe mladá baba DolceGabbana opasok s najväčšou pravdepodobnosťou FAKE(99 percentnou pravdepodobnosťou). Ja by som si na seba nedokázala dať do mesta napríklad športové tenisky. Ani za svet Príde mi to proste nevkusné, ale budiš keď je to niekomu pohodlné Inak mi je z vysoka jedno či mám na sebe značkové alebo nie. Je dôležité ako vyzerá, nie aká je to značka
keď som bola menšia tak mi takto hrabalo ale teraz mi nejde o značku ako o pocit, ako sa v tých veciach cítim.. je mi prd platné že mám blúzku z promodu za 2litre, ked sa v nej citim ako tlačenka..a to, že stála 2 litre nemám napísané aj tak na čele a aj tak väčšina ľudí nedokáže roroznať značkovú vec, pokiaľ tam nieje VELKY napisa ADIDAD alebo PUMA..a to nenosím, takže
a aj tak si väčšina deciek na tie handry nezarobí, takže v podstate nejaké sebavedomie moc nieje na mieste
No myslím že niektorým určite ale tí sú mi skôr na smiech...najviac taký čo trú biedu nemajú prácu alebo poberajú sociálne štipendiá a oblečenie nosia len nike, adidas, DC etc a zaklincujú to nejakou zlatou reťazou
Hoc na druhej strane ja som opačný extrém mohol by som sa obliekať viac na úrovni ale je mi ľúto dávať peniaze na niečo tak povrchné ako oblečenie
ja mám rada značkové veci...som rada ak idem po ulici v niečom, čo nemá každá druhá holka, ale keď sa mi páči aj niečo čo nie je "ZNACKOVE" tak si to proste kúpim
Na oblečení si ja sama nepotrpím..ale ludia čo sa cítia niečím viac ak majú Gucci kabelku a podobne...tak to je potom dosť primitívne .... ale tak bez nich by tu bola riadna nuda
ja sa citim dobre v tom co sa mi paci, teda to mi pozdvihuje sebavedomie (ale nie namyslenost) a je mi jedno ci som to kupila v NewYorkeri alebo v cinaku, kupim si to co sa mi paci a nie to co ma na sebe vycapenu znacku
Predpokladám, že medzi tvoje obľúbené činnosti úplne bežne patrí chodenie po čínskych obchodoch a kontrolovanie, či nemajú niečo z normálneho materiálu, aby si následne mohla trepať, že nemajú, však?
@tunidlo už som bola párkrát v číňaku keď som mala 14 rokov a nikde inde nemali ružové nohavice.. vtedy som sa presvedčila o tom, že tie materiály, z ktorých tie veci vyrábajú, nemajú s prírodou absolútne nič spoločné... nehovoriac o tom, že tie nohavice mi vydržali necelý týždeň
Mhm, takže keď ja mám bavlnené tričká z číňákov, ktoré vydržia toľko isto ako hocijaké iné tričko, tak ... Mám byť ticho, lebo ty si si tam raz kupovala nohavice, či?
Niekedy je clovek obleceny od hlavy po paty v znackovych handrach a vyzera v tom lacno, lebo nema vkus. Niekto sa dokaze uplne super obliect, ma styl a pritom vobec nie je obleceny draho. Neznasam, ked niekto nosi fejky a tvari sa pritom ako keby bol z modneho zurnalu.
Ja zboznujem sekace, tam toho clovek najde
A nedavno mi kamoska poradila dobry eshop, tak teraz setrim na kabelku - radsej outletovy original, ako fake z novej kolekcie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale tí čo nosia veci z číňaku... no... mali by sa zamyslieť -.-
jediné na čo si potrpím sú botasky NIKE by som nevymenila za nič na svete
a potom este obleky
A k téme: podľa mňa áno. U nás na škole to je nehorázne vidieť,hlavne ako sa teraz v poslednej dobe rozmohlo nosiť LV,hlavne kabelky a peňaženky. Aj keď tá baba má atrapu a je si toho vedomá, nosí to ako nejaký diamantový prsteň
ale na topánky si dám veľmi záležať...nosím iba supra shoes a niekdy converse
@klaudinqaaa nie každý má peniaze aby si nakupoval len cez internet drahé značkové veci ako ty....a niektoré veci z čínskeho obchodu sú tiež pekné a kvalitnejšie než v new youkeri
Aj na oblecenie
raz som ale dostal triko adidas ako darcek, pouzivam ho ako pizamo
Mne by skôr klesalo Neviem čo na tom každý vidí...
@musee ku tebe sa vyjadrovať ani nemusím, o chvíľku tu začneš dávať dole sám seba ako ťa poznám
@scenetiffani čítaj čo som napísala hore....
Oblečenie z číňaku je maximálne nevkusné a ku kvalite sa radšej ani nevyjadrujem....
a aj tak si väčšina deciek na tie handry nezarobí, takže v podstate nejaké sebavedomie moc nieje na mieste
Ale poznám ľudí ktorý sú odetí v značkách a nič.
Hoc na druhej strane ja som opačný extrém mohol by som sa obliekať viac na úrovni ale je mi ľúto dávať peniaze na niečo tak povrchné ako oblečenie
ja mám rada značkové veci...som rada ak idem po ulici v niečom, čo nemá každá druhá holka, ale keď sa mi páči aj niečo čo nie je "ZNACKOVE" tak si to proste kúpim
Inak @klaudiqaaa predstav si, v číňákoch majú aj neumelé veci ... Dobré, však?
Predpokladám, že medzi tvoje obľúbené činnosti úplne bežne patrí chodenie po čínskych obchodoch a kontrolovanie, či nemajú niečo z normálneho materiálu, aby si následne mohla trepať, že nemajú, však?
Mhm, takže keď ja mám bavlnené tričká z číňákov, ktoré vydržia toľko isto ako hocijaké iné tričko, tak ... Mám byť ticho, lebo ty si si tam raz kupovala nohavice, či?
Budeš prekvapená, ale na rozoznanie bavlny človek nemusí byť full-time nakupovač handier
Ale ak ešte mi hodláš prezrádzať, čo o mne vieš, tak nech sa páči, som zvedavý, čo všetko máš v zápisníčku
Ja zboznujem sekace, tam toho clovek najde
A nedavno mi kamoska poradila dobry eshop, tak teraz setrim na kabelku - radsej outletovy original, ako fake z novej kolekcie!