Podľa vás...sú lepšie moderné pesničky alebo tie staršie?
Ako ste si všimli poslednú dobu, čo sa týka komerčnej hudby tak buď dávajú rovnaké melódie z pesničiek, alebo kradnú nápad videoklipu, alebo kradnú texty ľudia z predošlého storočia. V rádiách počujete pesničku, ktorá sa vám zapáči ale nie ste si istý, kt
väcsina pesniciek ma dva, tri maximalne 4 akordy, tak je jasne, ze tam je toho velmi vela podobneho... ale to z toho dovodu, lebo viac by bolo pre "jednoduche" usi priliz komplikovane, a nepacilo by sa im to tak, ako neaka jednoducha melodia... tie sa lepsie predavaju. A kedze s dvoma ci troma akordami nemas az tak vela miesta na kreativnu tvorbu, vsetko znie dost podobne...
tak počuvam aj nove aj stare ale v pomere tak 9:1 ...cca , určite nie som ako niektorí ľudia v mojom okolí ktorí sa neako zasekli v 70-80 ' s .....šak nesom padlý na hlavu a predsa idem s dobou :p
mám rada aj tie staršie pesničky, ale čo sa týka modernej hudby, tú vôbec nesledujem, mne osobne sa nepáčia, ale modernú rockovú zas sledujem a aj počúvam...rádiovky nie sú pre mňa
Mám vyhradené pesničky, ktoré sa mi páčia, a tie počúvam a nezaujíma sa od koho sú, akého žánru sú, z ktorého roku sú, ale to či sa mi páčia, alebo nie.
Dnesna hudba je hroznaaa. Kedysi to bolo cele o speve, potom aj o speve a imidzi. Teraz je to uz iba o tom kto ako vyzera... Preto mam radsej starsie veci. Ale mam pocit,ze do roku 2006 sa to este celkom dalo. Neviem preco sa to neskor tak podrbalo. Jasne,ze aj predtym boli sracky a hrali to radia. Teraz uz ale hraju iba sracky...
Mám rada oboje. Ale viacej tie staršie, pretože keď zapnem rádio hrajú nové "hitovky" stále dokola. Všade. Sú obohrané. Všetky podobné. Samozrejme, že aj tie si niekedy rada vypočujem. Ale viac sa mi páčia tie staré. Aj také, ktoré mi pripomínajú detstvo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
tam nehrajú jednu pesničku 100x za deň a už vôbec nie tie komerčné sra*ky Gagu, Biebera a spol..
a .. počúvam aj staršie aj novšie veci...
v každom prípade, moderné pesničky sú zväčša odflákané, zväčša neoriginálne a zvlášť texty ...
Preto si myslím, že The Beatles jednoducho vedie
tým netvrdím že to nepočúvam ale staršia hudba je omnoho lepšia
Kopec smetia je aj v starych, aj v novych.
Lenze ten stary odpad uz nikde nepocut, kdezto ten novy ano.
...všetko počúvateľné