@dumbledore veď ja sa nehádam, ale človek by čakal že sa tu budú možno riešiť najbláznivejšie a najobľúbenejšie polohy, miesta, frekvencia a čo ja viem čo ešte koho v súvislosti zo sexom napadne
@cute tak zase si treba ujasniť pojmológiu sex (z lat. sexus) znamená pohlavie resp. pohl. úd a sex nie je len zasunutie za sex sa považuje pohlavný styk resp. sexuálny styk v najširšom ponímaní a slovazmysle, akákoľvek sexuálna aktivita aj vrátane masturbácie
@Jarekerim netreba prírodnej či umelej chémie na explóziu hlavy a tela stačí dokonale poznať svoje telo a telo partnerky/partnera... zmysel pre experimentovanie a samozrejme + tie správne a účinné techniky
@salora keď už tak sa používa terminológia... termín masturbácia pochádza z latinského slova manus ruka a sturpate- ukájanie... a tento pojem v širšom zmysleslova zahŕňa v sebe aj ďalšie sexuálne aktivity kedy nedochádza k prieniku, ale zase na tie sa dajú využiť iné termíny tak ich nemusíme označovať za masturbáciu.... takže záleží od toho ako sa na to pozeráš.. neber to ako rýpanie a hádanie sa, ide o uhol pohľadu
@cute prečo by som to mal brať ako rýpanie? v pohode.... ja som len reagoval na @37 ale napriek terminológií aj masturbácia je sex... len vcasina povazuje za sex len pohlavny styk, resp. coitus čo nie je pravda
@Dumbledore ale hľadanie a objavovanie je super... to tvrdil aj Kolumbus
@salora vieš čo len pre istotu ... tu na BIRDZ-i človek nikdy nevie, poniektorý jedinci sú až príliš vzťahovačný a fakt sa mi nechce o hlúpostiach doťahovať
@salora to som si mohla myslieť že keď nepoznamenám, že tou hlúposťou nemyslím sex, tak sa takáto reakcia dostaví ,, jasné že tou hlúposťou som myslela hádanie sa a prípadne čítanie výlevov urazených
@salora veď ja viem, tak nevidím dôvod prečo si to občas ešte nespestriť a znásobíť túto rozkoš a slasť. A tak vám ženám je to jedno, váš orgazmus je silnejší ak ho dosiahnete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
@salora
Poďme!
dumble,nebud dumb,kua sak mas nejaku uroven, ci?!
dumble, dooobre teda
Dovoľujem Ti hocičo sa spýtať!
@cute tak zase si treba ujasniť pojmológiu sex (z lat. sexus) znamená pohlavie resp. pohl. úd a sex nie je len zasunutie za sex sa považuje pohlavný styk resp. sexuálny styk v najširšom ponímaní a slovazmysle, akákoľvek sexuálna aktivita aj vrátane masturbácie
@Jarekerim netreba prírodnej či umelej chémie na explóziu hlavy a tela stačí dokonale poznať svoje telo a telo partnerky/partnera... zmysel pre experimentovanie a samozrejme + tie správne a účinné techniky
@Dumbledore ale hľadanie a objavovanie je super... to tvrdil aj Kolumbus
@Cute tak to pŕŕŕŕŕ... sex nie je hlúposť
@Dumbledore
@jarekerim osobne mam odpor voci akejkolvek "chemii" na pestrost si stazovat nemozem, ani na intetnzitu orgazmu... a pohlavie osvetlil @Dumbledore