Boli ste už niekedy podnapitý, prípadne opitý v škole? Ak áno, tak napíšte aké to bolo. Ja by som chcel v skorej dobe skúsiť, že ráno keď pojdem do školy si jebnem zopár poldeci. Možno mi pojde lepšie do hlavy učivo a inšpirujem tak mnohých horších žiakov
kým ti to nezistia profesori a nebudeš mať problémy ja som bola málo krát tak trochu pripitá, ale tak som bola posratá pred profesormi, že som rýchlo vytriezvela
nooo bolo obdobie ze sme tahali tyzden vkuse domovinu a vodku v skole co ja viem, mna to nejak nebralo ale bolo mi fajn baby na tom boli trosku horsie ale to nikto neriesil, oni su prepnute skoro stale
na SŠ dosť často sme popíjali a bola to sranda,nikto na to nikdy nedošiel a na VŠ ani nie skôr sa stane,že človek sa ešte zobudí opitý a musí ísť do školy
tomu ver .. zvyčajne ked boli imatrikulácie vtedy bola nadrbaná polka školy . Nikdy nezabudnem na ten rok kedy boli posledný krát verejné pre celú školu . Všetci najebaní .. opitý anjel si hodil tyku v jednej triede a mikuláš na tom nebol o nič lepšie ho pucovala naša triedna na chodbe a ledva stál na nohách . A ing Gabo dával ludom po chodbe náhodne fúkať .
My sme chodievali piť pred fotkou, lebo sme pred tou hodinou mali dlhé okno, tak sme chodili do Ponorky.
A raz pred skúškou, prekvapivo som ju nedala, ale nikdy ma tak veľmi nebavilo odpovedať na otvorené otázky
No, na strednej určite nie (niesom veľký fanúšik pitia o siedmej ráno- pred školou. ee) , na vysokej veľakrát Hlavne keď sme mali väčšie okno medzi hodinami.
Ale šla som už aj opitá ešte z predošlej noci ráno na skúšku z angličtiny. Nikdy som nebola ten typ, ktorý zrazu hovorí všetkými jazykmi, keď je opitý, ale dostala som A, tak teda som v tom nebola ani tak zlá
ja nie .... ale spoluziaci sa opili na vylete ... v autobuse pili domace si predstavte ten smrad ..... ale vacsinou chodia skor zhuleny do skoly pripadne hulia v skole
je veľmi tenká hranica kedy ti pôjde do hlavy učivo a kedy ti do hlavy nepôjde ani kyslík tak opatrne, asi som nebol keďže sa mi žiadne spomienky nevynárajú. Na VŠ max po pive.
Na bývalom gymply viackrát ale tam to nebolo nic výnimočne vzdy niekto opitý alebo nahuleny, najlepsie to bývalo po nejakých študentských party co prebiehali cez týžden to nevládala polka školy chodit
Na terajšom gymply nie, mozno zbytkovy ked som bola dorana na diskotéke a isla som do školy potom
A celkove aj trieda je na tom lepšie, nestalo sa mi ze by som na niekom zbadala ze je opitý
@hexo tebe ani alkohol by dat nemali v tvojom veku, len nan myslis pises taketo chobotiny tu
ja som raz bol pripity na vyske... este aj pred a pocas referatu.
Keď ťa to tak láka, vyskúšať to môžeš, ale niekedy také riskovanie dopadne inak, ako by si chcel. Ale ak si už rozhodnutý, tak potom napíš, čo sa dialo. A ak nie si, tak kašli na to, v nálade sa dá byť aj bez vylepšovadiel.
na zakladnej som este nepila
na strednej som si odpila z flasky, ked bola, ale opita som
nebola nikdy, to by som sa bala ...
a na vs som tusim v prvom rocniku bola vo fanky nalade po bujarej noci, ale to som si len bola dat zapisat znamku do indexu
myslím si že je dobre že sa alkohol podporuje, je to výnosné z každej stránky a veľmi dobré z hladiska trvania taký jeden človek čo pije od úpleho veku do konca svojho života dokáže porozvracať rodinu - a už tu máme reťazovú reakciu na samé nešťastie - takže určite radím nepite len mimo školy, pite aj v škole ... ja vás v tom rád podporím aj ke´d si nepripijem sná´d sa dopracujete do dobrého levela, ke´d budete piť fajčiť drogovať a váš život naberie nový zmysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Proste volne hodiny v studovn.
veľmi veľakrát
A raz pred skúškou, prekvapivo som ju nedala, ale nikdy ma tak veľmi nebavilo odpovedať na otvorené otázky
Ale šla som už aj opitá ešte z predošlej noci ráno na skúšku z angličtiny. Nikdy som nebola ten typ, ktorý zrazu hovorí všetkými jazykmi, keď je opitý, ale dostala som A, tak teda som v tom nebola ani tak zlá
Na terajšom gymply nie, mozno zbytkovy ked som bola dorana na diskotéke a isla som do školy potom
A celkove aj trieda je na tom lepšie, nestalo sa mi ze by som na niekom zbadala ze je opitý
ja som raz bol pripity na vyske... este aj pred a pocas referatu.
vysledok.... A
BITCH PLEASE
Veď nie je dôležité, čo dokážeš v škole, ale v živote!
....Starať sa o kvetinky na kruhovom objazde je veľmi dôležitá práca
na strednej som si odpila z flasky, ked bola, ale opita som
nebola nikdy, to by som sa bala ...
a na vs som tusim v prvom rocniku bola vo fanky nalade po bujarej noci, ale to som si len bola dat zapisat znamku do indexu