Čavte. Mám otázočku. Mátu niekto reálne skúsenosti s podnikaním najlepšie v gastre? Potreboval by som nejake rady hlavne okolo onvestícii na začiatku. Niečo viem ale lepšie je počuť názor skúseného. Ak niekto viete kolko je potrebných na začiatok .
nenapísal si nič, či chceš sám podnikať, alebo ešte s niekym...
máš vlastne priestory
máš počiatočný kapitál
si odborne vzdelaný
potrebuješ personál, ktorí bude mať školenie OBP, hygienické minimum,
prevádzku chválenu hygienikmi,
musíš mať živnosť, po novom pokladňu s kodom od daňového úradu,
do prevádzky strojové vybavenie, schválený prevádzkový poriadok,
ekonóma na papierovú robotu, mzdy, sociálne a zdravotné odvody, nákup tovaru, réžia, mesačne uzávierky, zásobovanie,
robil si vlastne už v takej prevádzke?
chlapče, ale jedno ti hopvorím, ak chceš byť do roka milionár, potom mazaj od takýchto prevádzok, je to drina nad drinu, hlavne personál treba zaplatiť, si nemysli, že ti bude kuchár robiť za éčiek mesačne...tie časy sa už skončili...
vlastne z personálom a mzdami su najvačšie problémy...
ináč vrziš do prevádzky kopa peňazí a návratnosť jer tak za 5-8 rokov
osobne by som do takýchto veci nešial...večné kontoly hygieny, daňovákov, živnostníkov, bars aký debil ťa furt kritizuje a nevyspíš sa kludne ani jednú noc....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
máš vlastne priestory
máš počiatočný kapitál
si odborne vzdelaný
potrebuješ personál, ktorí bude mať školenie OBP, hygienické minimum,
prevádzku chválenu hygienikmi,
musíš mať živnosť, po novom pokladňu s kodom od daňového úradu,
do prevádzky strojové vybavenie, schválený prevádzkový poriadok,
ekonóma na papierovú robotu, mzdy, sociálne a zdravotné odvody, nákup tovaru, réžia, mesačne uzávierky, zásobovanie,
robil si vlastne už v takej prevádzke?
vlastne z personálom a mzdami su najvačšie problémy...
ináč vrziš do prevádzky kopa peňazí a návratnosť jer tak za 5-8 rokov
osobne by som do takýchto veci nešial...večné kontoly hygieny, daňovákov, živnostníkov, bars aký debil ťa furt kritizuje a nevyspíš sa kludne ani jednú noc....