@Petoooooooooooo herný priemysel sa za posledné 4 roky zdvojnásobil, hlavne vďaka rozvoju indie sektoru, ktorý už sa aj pomaly prestáva stávať indie sektorom, takže sa treba poponáhľať a naskočiť na ten vlak kým ešte nejde plnou rýchlosťou/nie je v procese havárie
určite ti niekto povie že v čom...ten človek si ten nápaad nechá sám pre seba...a určite nebude rozprávať...a nemáš páru,ani čo všetko to obnáša...takže kašli nat lebo nejaké sprosté dane není všetko
Ja podnikám a predávam na portáli eBay. Proste niečo kúpim a hneď to tam predám. Mám dohodnuté dobré ceny tovaru s jedným dodávateľom a nakupujem za veľkoobchodné ceny a potom to predám na eBay s maržou.
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Problémy sú vždy, takže pokiaľ niesi blbý a lenivý, tak nemáš problém...
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.