Ja mám skúsenosti s podnikaním z domu. Podnikám a predávam na portáli eBay. Proste niečo kúpim a hneď to tam predám. Mám dohodnuté dobré cen tovaru s jedným dodávateľom a nakupujem za veľkoobchodné ceny a potom to predám na eBay s maržou.
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.
Toto možno nie je až tak dobre položená otázka. Ak niečo robíš dobre, vyznáš sa v tom a máš pre to vášeň, môžeš z toho urobiť dobrý udržateľný biznis. Rob to jednoducho lepšie ako konkurencia. Tento kurz ti môže dať návod, že ako na to » kurzona.sk/kurz/ako-rozbeh...
Inak, čo sa týka technológií, tak umelá inteligencia a virtuálna realita majú budúcnosť aj v podnikaní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Slzotvorný plyn.
Ostnatý drôt.
Na Slovensku sa ani podnikať neoplatí, si myslím...
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.
Inak, čo sa týka technológií, tak umelá inteligencia a virtuálna realita majú budúcnosť aj v podnikaní.