Už vam niekedy niekto povedal ze sa podobate na niaku znamu osobu???
napriklad mne sa dnes stalo, že taky maly asi 8 ročny chalan na mna zakričal: Mamaaaaaaaaaa, pozriiiii, ved tam to, to je Haaaaaaarry Poooootter
No mna skoro vystrelo
ja sa vraj podobám na Anetu Langerovú... alebo som sa vraj keď som bola trochu mladšia... ťažko povedať, ale myslím, že aká taká podoba tam je...
ale všeobecne mi veľa ľudí hovorí že: nie si ty z ... ? lebo takú babu ako ty som tam videl(a)... proste ľuďom sa stále na niekoho podobám... ale na známeho moc nie...
moja kamoška sa podobá na Michaela Jacksona a múj chlap vypadá jak malá morská víla Ariel, len nemá červené vlasy ale dlhé áno ...no a já sa nepodobám na nijakú slávnu osobnosť
no, opitá kamarátka mi raz povedala, že sa podobám na Luciu Vondráčkovú s okuliarmi bola vážne, vážne opitá
a ešte sa viem tváriť ako Michael Jackson, ale tú grimasu už nerobím, demotivoval ma smiech všetkých, čo to videli
hej dajte si stranku www.myheritage.com a tam vam z vasej fotky vygeneruje ze na aku znamu osobu sa podobate...aj ked dakedy dost divne...mne vysiel ashton kutcher = D alebo cate blanchett alebo avril lavigne...alebo aj taky stary ujo tak neviem...= DD
pred dvoma rokmi som sa podobala velmi na Nelly Furtado...teraz už neviem ale asi na žiadnu slávnu osobnosť...asi pred 2 týždňami som videla v Leviciach v jednom klube chalana,myslela som že ma porazí, ako keby som videla Tiesta nehorázna podoba, až na to že bol nladší trochu
mne už viackrát povedali,vraj sa podobám na Cameron Diaz,ale to vždy boli chalani,Cameron Diaz bola asi prvá blond herečka,ktorá ich napadla a mali pocit,že sa na to nechám zbaliť
takže vždy keď mi to chalan povie,tak mu odpoviem,že buď vypil už veľa pív,alebo nech je kreatívnejší a vymyslí si už niečo nové
mne vela ludi ked som bola mensia hovorilo ze sa podobam na janu kirschner ale myslim ze to neni pravda vyzeram inac, som proste original druhu mna nenajdete
Neviem, moc asi na nikoho xD Ale taky jeden z kecu hovoril, že na smatanovú, ale dajme tomu, že to bola len zlá fotka xD A ony, telocvikar mi povedak, že Rihanna... take urážky neznesiem xD
no mne asi nikdy nic nepovedali take, som original, ale podla tej stranka mi vyslo ze sa na 97 percent podobam na adrianu sklenarikovu - karambeu lool tak to ma dostalo...a mojej sestre vkuse hovoria ze je uplna jenifer lopez, ale niekedy sa fakt podoba...
30.sranda mne tam vyslo, ze sa podobam na Kieru Knightley potom tam tiez bol Ashton Kutcher a potom daky japonci asi preto lebo mam take male oci ale kamosky ked ma chcu nastvat tak si zo mna robia srandu, ze sa podobam na Rochnyaka....co ma pochopitelne netesi
ja sa na nikoho znameho nepodobam ale v škole všetci hovorili že vyzeram uplne ako nasa biologicka, este sa ma aj pýtali či som jej dcérou ale zmenila som okuliare a narástla vlasy takže už mi to nehovoria.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
no mne povedali že sa podobám na tú z Gympla.. tá dlhovlasa čo chodila s tým dlhovlasím ale už sa vraj nepodobam tak lebo nemam dlhé vlasy
(To už som ja, hej?
k otázke-ja sa nepodobám na nikoho
ale raz ma podla foto porovnavali s ledgerom .. no museli zle vidiet
ale všeobecne mi veľa ľudí hovorí že: nie si ty z ... ? lebo takú babu ako ty som tam videl(a)... proste ľuďom sa stále na niekoho podobám... ale na známeho moc nie...
a ešte sa viem tváriť ako Michael Jackson, ale tú grimasu už nerobím, demotivoval ma smiech všetkých, čo to videli
ale uz mi to vyrastlo a zmenilo aj xicht ako dobre
zevraj sa na rihannu podobam xD
ach jaj xD
..a ja sa nepodobam na nikoho
takže vždy keď mi to chalan povie,tak mu odpoviem,že buď vypil už veľa pív,alebo nech je kreatívnejší a vymyslí si už niečo nové
ale nie
Ale taký debil jak som ja behá po svete len jeden
Raz som sa šiel hlavne pre to ostrihať Keď som kráčal po chodbe školy stále niekdo musel tresnúť: Aha, Ron! :p
A raz jeden týpek že - ty si matfyzáčka?
tolko o mojej podobnosti s inými