@dandybrendy keď na takéto narazíš, že je to veľmi nemotorná slovenčina z ktorej vidno že je to strojový preklad z angličtiny, a obsahuje to e-mailovú adresu že "kontaktujte ma tu", tak na to ani neodpisuj, ale napíš užívateľovi admin a napíš mu do správy nick daného usera a že je to spambot.
A teraz znova figurina ... volam za 9 centov, ... a vsetci za 9 centov ... a do vsetkych sieti, ... take je to lahucke, take je to Easy ... a neplatim internet ... Stop! ... to musi dychat zifot ... neplatim internet ... a tarifik? ... po se-kun-dach ... daj mi tam ten tarifik? ... po sekundach ... a, bravo ... teraz je to Easy, teraz dychaj zifot ...
@dandybrendy veľa, veľa, pointa spambotov je práve to, osloviť čo najviac ľudí za použitia minima reálnych ľudských zdrojov. mne chodia takéto správy takmer pravidelne, aspoň raz za mesiac, a vždy je to iný/nový nick
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Pochybujem že by si so mnou dobre pokecali keď viem po anglicky strašne mizerne
no a inak mažem to
robím si srandu všetci vieme o ich translátorských schopnostiach
btw, jasné, týchto vecí som si už aj ja prečítal a som si istý, že anglicky by boli zrozumiteľnejšie...
teda v tomto tvare určite aj hebrejsky