Baby (pokojne aj chlapi), poraďte mi prosím, aký podpazušník (či už sprej alebo šúchač) je fakt dobrý? Že naozaj dlho vonia a nerobí fľaky na oblečení alebo také biele izé na koži...Áno, píšem ako postih, ale verím, že ste ma pochopili a poradíte mi
Ja už roky používam Dove ten taký voskový, čo sa natiera, na to si najsprejujem dezodorant z toho istého radu ako nosím voňavku. A zatiaľ sa nik nesťažoval, že smrdím.
ja som strasny zavislak na podpazusnikoch, lebo mam ukrutnu fobiu z toho, ze smrdim, a som clovek, ktory sa rychlo zosmradne proste
A odporucam Lady Speed Stick tuhy biely (nie gelovy), ten strasne dlho vydrzi a nemusim sa nicoho bat, prip. Niveu powder touch tiez tuhy biely, ale na Nivey mam obcas nahodne alergie
zo sprejov su zase Fa asi najucinnejsie a DM-kove ich vlastnej znacky tiez nie su vobec zle
@trdelniiiq isla som sa rozculovat, ci omg antiperspiranty s macho muznym marketingom su len pre chlapov
ale vlastne, nejaky cas som pouzivala Old Spice a proti smradu bol EXTREMNE ucinny, az natolko, ze mi kompletne odisla koza z podpazusia az do tretiny chrbta a hrudnika
Roky dozadu, keď som bol ešte presvedčený edgy anarchista, som si začal v rámci tématičnosti ísť Axe Anarchy. Dnes už to síce s mojim anarchizmom tak horúce nie je, no navzdory tomu sa Axe Anarchy držím ako pes ježa.
ja používam spreje, "šúchače" mi dajak nevyhovuju Dove...alebo Adidas tie farebné, dávnejšie som kupovala, (myslím, že neobsahuju hliník), už sa mi nejako zosmradli
odjakživa používam sprej od garnier mineral pre stresujucich sa ludi a stava sa mi, že ludia sa pýtaju, čo to mam za voňačku dobru a pri tom je to len ten podpazušník
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A odporucam Lady Speed Stick tuhy biely (nie gelovy), ten strasne dlho vydrzi a nemusim sa nicoho bat, prip. Niveu powder touch tiez tuhy biely, ale na Nivey mam obcas nahodne alergie
zo sprejov su zase Fa asi najucinnejsie a DM-kove ich vlastnej znacky tiez nie su vobec zle
ale vlastne, nejaky cas som pouzivala Old Spice a proti smradu bol EXTREMNE ucinny, az natolko, ze mi kompletne odisla koza z podpazusia az do tretiny chrbta a hrudnika