Včera som bol trochu vulgárny, ale toto je fakt najmenší problém Slovenska. A viem, že za to schytám veľa hejtu, ale vôbec si nemyslím, že Žilinka niekoho cielene kryje. On zas neni tupý dezolát s IQ 50 aby len tak bez rozmyslu prepúšťal ľudí. Dobre vie, že celé právo je o interpretačnej logike. To, že sa niekomu jeho postup nepáči a dokonca má aj iný právny názor neznamená, že Žilinka sa mýli. A netvrdím ani, že má pravdu. Právo neni fyzikálny zákon, kde ti matematické prepočty ukážu, že sa mýliš. Je to umelý konštrukt.
@10 A ešte raz si pre istotu zopakujme, že úrad generálneho prokurátora je vďaka tomu, že ho volia poslanci, Politicky "podkutý" post". Je to post, za ktorý má zodpovednosť len a len Matovič a jeho prisluhovači. Gen. prokurátora vyberali hodiny a hodiny, preverovali, skúmali, pýtali sa. Jeho výber sprevádzali také reči ako - "žiadny z kandidátov nie je zlý. Pri Žiadnom z nich neurobíme chybu. Môžme vybrať kohokoľvek, všetci sú rovnako dobrí. Už si nemôžeme dovoliť urobiť chybu a tento prokurátor je dobrý." Takže takto. Kto chce plakať o 363 nech najskôr plače nad tým, že ste si zvolili Matoviča, o ktorom sa vedelo už od roku 2012, že je blázon. A ty @Azizi ho naďalej podporuješ.
@james98@10 poviem Ti to strucne a kratko - trepes o veciach ktorym si myslis ze rozumies ale nie nerozumies im. Co mimochodom nie je vobec ojedinely jav lebo pri prave maju ludia vseobecne pocit ze mu rozumeju. Hocikto vyhlada daky paragraf a potom v orgazmickom vytrzeni copy pastne a citi sa ako Parry Manson skrizeny s Ally McBeal.
Miesas v 2 prispevkoch jedno cez druhe, pre laika to mozno vyzera pekne na papieri, pre cloveka znaleho veci zo seba robis kokota. Uz len skutocnost ze Zilinka
rusi obvinenia na zaklade subjektivneho meritorneho rozhodnutia o sile dôkazov v danom konani odporuje ustavnej podstate nasho justicneho systemu. Cize to vobec nie je o odlisnom pravnom nazore na vec ale o hrubom porusovani zakladnych principov pravneho systemu v ponimani europskeho (civilneho) prava.
Skus sa hlbsie zaoberat predoslymi dvoma vetami predtym nez sa zacnes Zilinku zastavat a zacnes do toho pliest uvahy o politickych postoch, Matovici a nejake metafyzicke premyslanie.
@miro777@13 Aha, takže generálny prokurátor, ktorého si pretlačili matovičovci, úplne cielene a s plným vedomím "odporuje ústavnej podstate nášho justičného systému" - a pracuje naplno v prospech opozície a mafie. Však akože môže byť.
A ako sa teda dostal Žilinka na svoj post aj nie na základe číro čistej politiky?? Sledoval si to vôbec? Ja som sledoval celý ten proces plus ich vypočúvanie xy hodín. Kollár povedal, "chceme Žilinku a bodka" - Matovič nakázal svojim poslušným poslancom zahlasovať a pridal sa aj Smer a máme to tu. Čisto politické rozhodnutie. Hádam nechceš povedať, že ho tam dosadil pán Boh alebo ľud. Nie, toto bola čisto Kollárova vôla, ktorú mu pomohol pretlačiť Matovič.
@james98@11 Tiez som pozerala tie vypocuvania, Zilinka bol velmi nepresvedcivy. Poslanec Baranik v rozhovore s Hanzelovou povedal, ze Zilinka na tom vypocuvani absolutne pohorel na plnej ciare. Bol to vymenny obchod, Kollar povedal, ze podpori Lipsica ako specialneho prokuratora, ak olano podpori Zilinku ako generalneho.
@azizi@16 Však stále majú moc na to zmeniť kompetencie alebo zrušiť paragraf 363. Čo na to povedal Matovič keď sa ho pýtali, či ho zrušia? Citujem: “Hihihi”
Podľa mňa je tá petícia blbosť ako by sa potom mohol napr. Matovič dostať z väzenia keby sa tam náhodou dostal alebo niekto iný celá táto petícia je podľa mňa naivná hra pre naivných "akože sa niečo rieši" smola aziza sa tak skoro na sk nevráti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Miesas v 2 prispevkoch jedno cez druhe, pre laika to mozno vyzera pekne na papieri, pre cloveka znaleho veci zo seba robis kokota. Uz len skutocnost ze Zilinka
rusi obvinenia na zaklade subjektivneho meritorneho rozhodnutia o sile dôkazov v danom konani odporuje ustavnej podstate nasho justicneho systemu. Cize to vobec nie je o odlisnom pravnom nazore na vec ale o hrubom porusovani zakladnych principov pravneho systemu v ponimani europskeho (civilneho) prava.
Skus sa hlbsie zaoberat predoslymi dvoma vetami predtym nez sa zacnes Zilinku zastavat a zacnes do toho pliest uvahy o politickych postoch, Matovici a nejake metafyzicke premyslanie.
A ako sa teda dostal Žilinka na svoj post aj nie na základe číro čistej politiky?? Sledoval si to vôbec? Ja som sledoval celý ten proces plus ich vypočúvanie xy hodín. Kollár povedal, "chceme Žilinku a bodka" - Matovič nakázal svojim poslušným poslancom zahlasovať a pridal sa aj Smer a máme to tu. Čisto politické rozhodnutie. Hádam nechceš povedať, že ho tam dosadil pán Boh alebo ľud. Nie, toto bola čisto Kollárova vôla, ktorú mu pomohol pretlačiť Matovič.