Tak ma napadlo, zbierali ste niekey podpisy? Ako myslim znamych ludi a tak... Od koho mate napriklad? Ja ked som bola mala, tak som si vytvorila dost potrhlu zbierku podpisov: od Michaely Pastekovej, Mariana Slovaka, akejsi 2. vicemiss a potom pre
No áno, keď som bola malá Také že Tweens, Majster N atď. A potom som ich všetky dala do zberu papiera Ale všetky vlastne nie, od Davida Copperfielda som si nechala
nikdy som nezbierala..ja som v tom nevidela vyznam...radsej som neakeho mojho oblubenca videla ze jeeeeee som sa rozplyvala..ale podpis mi nic nehovoril nikdy
ja som to nezbierala lebo sa mi to nezdalo dolezite, je to obyvajny clovek ako ja a mozno ja raz budem vacsia celebrita ale odo mna si raz vypytal podpis jeden chalan ked som bola finalistkou miss v Seneckom okrese xD
hm, ja som zbierala a toho casu ma to aj bavilo
napisala som do rakuskej produkcnej, aby mi poslali fotky a autogramy hercov z Medicopteru II7, poslali mi sice vsetky fotky, ale len dve boli podpisane
potom mam podpisy nejakych extraligovych hokejistov, superstarakov z prvej serie a to je asi vsetko
ja som zbieral podpisy od neznámych ľudí
boli v meste takí angličania s autom-veteránom a tak som si povedal, že si precvičím anglinu a vypýtam si autogram...ľudia nechápavo čumeli...čo už
Síce nezbieram nejako aktívne, ale mám podpísaných pár kníh od spisovateľov Asi najväčšia raritka je podpis od Hasselhofa Inak naživo je to strašný blbec Ešte väčší ako sa zdá vo filmoch/seriáloch
Ale oc má zaujímavejšiu zbierku v tomto... aj tak ju raz zdedím (radšej čo naneskôr )
ja mam podpisy od myshy a ibiho maigu ale to tak ze som isla okolo a dajak sa mi dostalo do ruky....mno a od mojich znamych podpisy pytat by bolo cudne xD (miso farkasovsky, miso hudak) ale robili sme si z toho prcu dakedy
ee..jedine podpisy co mam su od skupiny drislak-to som mal asi 6 rokov a raz boli nieco zahrat v dedinke de byva moja babka ..a roman volak-ten zas bol v tabore ako vzacny host abo co ..a to je asi tak setko ..ae mama ma od michala davida,haberu a setkych tych "starych" spevakov
Ach ludia dakujem vam za komenty som sa nasmiala Hlavne na @pawlo vom dodatku o Jadranke a Prockovi hned za Shumacherom @1@1 3 Zaujimalo by ma, ci majster N sa podpisuje ako majster N, al. pravym menom Alebo podla prilezitosti?
Inak Hasselhofa som tiez necakala!
@azizi - neviem ako sa podpisuje majster N ale jeho som už stretol tiež - bolo to strašne dávno - bol som v letnom tábore a jeden deň nás tam zabával svojimi kúskami Človek nikdy nezabudne že nosil na rukách dve hodinky - jedny digitálky druhé klasicke ručičkové
ja ani moc nezbieram, ale nejake sa u mna najdu.. si pamatam ako straaasne som chcela podpis od toho co spieval to s tym psom bobym.. sme sa kvoli tomu podpisu vracali na jednu akciu, kde spieval, ale on medzi tym odisiel tak mam aspon od majstra N ach aka radost..
este mam od Martina Vaneka.. to sme z kruzku divadelneho tocili nejaku hovadinu do babovky s nim oh a este od Kubaniho ci jak sa vola.. ten sa zastavil v pezinku na pumpe, ked mali tu stavku s ekkertom tak sme si s nim pokecali.. ooo a mala som od vetroplachu na ruke
jaká fasa téma na dobrú noc... áno, zbierala som od hercov z dvoch mojich srdcových sériových filmov... samozrejme, že STAR WARS a Harry... Harry Potter, chechech... môj krk ešte prežije tú chvíľku, kým napíšem zoznam, od koho mám podpisy:
Ewan McGregor (Obi - wan Kenobi, od neho aj moju vlastnú foto podpísal)
Rupert Grint (Ron Weasley, takisto)
Daniel Radcliffe (Harry... Harry Potter, chrrr, tento trpák mi už nepodpísal moju foto)
Mark Hamill (moja láska, Luke Skywalker)
Draco Malfoy.. .sranda, ale nespomínam si na meno herca
a list od Georgea Lucasa s veľkou promo fotografiou z natáčania od môjho vzoru, na prvý apríl... nostalgia... tá radosť, tie slzy, to zosypanie sa na dlážku... to plieskanie ma po lícach...
samozrejme, vďaka kamoške mám aj podpis od žbirku aj s 22jkoiu, čo je moje šťastné číslo a má jednu pieseň, Už len 22 dní
a pár podpisov od hokejistov mám Hossu nemám... kto dá? od Davida Duchovneho niekto má?
nevzdám to... ešte chcem podpisy od carrie fisher, muldera určite! bojovala som aj o alana rickmana, neúspešne... a anakinovi som písala tri razy a prišlo mi späť svine! no nič to nezmení na tom, že s lucasom sa aj tak raz osobne stretnem! je mi to súdené, cítim to on mi potom dá všetky podpisy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
napisala som do rakuskej produkcnej, aby mi poslali fotky a autogramy hercov z Medicopteru II7, poslali mi sice vsetky fotky, ale len dve boli podpisane
potom mam podpisy nejakych extraligovych hokejistov, superstarakov z prvej serie a to je asi vsetko
boli v meste takí angličania s autom-veteránom a tak som si povedal, že si precvičím anglinu a vypýtam si autogram...ľudia nechápavo čumeli...čo už
Ale oc má zaujímavejšiu zbierku v tomto... aj tak ju raz zdedím (radšej čo naneskôr )
@1 @1 3 Zaujimalo by ma, ci majster N sa podpisuje ako majster N, al. pravym menom Alebo podla prilezitosti?
Inak Hasselhofa som tiez necakala!
este mam od Martina Vaneka.. to sme z kruzku divadelneho tocili nejaku hovadinu do babovky s nim oh a este od Kubaniho ci jak sa vola.. ten sa zastavil v pezinku na pumpe, ked mali tu stavku s ekkertom tak sme si s nim pokecali.. ooo a mala som od vetroplachu na ruke
Ewan McGregor (Obi - wan Kenobi, od neho aj moju vlastnú foto podpísal)
Rupert Grint (Ron Weasley, takisto)
Daniel Radcliffe (Harry... Harry Potter, chrrr, tento trpák mi už nepodpísal moju foto)
Mark Hamill (moja láska, Luke Skywalker)
Draco Malfoy.. .sranda, ale nespomínam si na meno herca
a list od Georgea Lucasa s veľkou promo fotografiou z natáčania od môjho vzoru, na prvý apríl... nostalgia... tá radosť, tie slzy, to zosypanie sa na dlážku... to plieskanie ma po lícach...
samozrejme, vďaka kamoške mám aj podpis od žbirku aj s 22jkoiu, čo je moje šťastné číslo a má jednu pieseň, Už len 22 dní
a pár podpisov od hokejistov mám Hossu nemám... kto dá? od Davida Duchovneho niekto má?
a mamina má od R.Kazíka...
nevidela som v tom zmysel...to si podpíšem aj sama..