@vladqog ach zas si liecis flustrovanie ze 14 rocny chlana vyzera ovela lepsie ako ty ....no co narobis, si skredy a ese aj hlupy..mozno ti zivot inde pridal ked tu vsade ubral
a mne sa zas jeho snaha páči a kladne ju hodnotím, vždy lepšie ako niekde fetovať pod mostom alebo hajlovať pri pive v zasratej zasmradenej krčme........filip
@vladqog chlapce typ rides urazis ma a vobec sa nezapojis nejako, minule to iste a mne pises ze ccme kazdeho urazit...si beznadejny pripad debilka...a ver mi ze vyzeras presne tak ako sa tu prejavujes..ako kus velmi si osebe zmyslajuceho hlupacika...
@zajkousko tak ti teda gratulujem... Vacsina birdzu to totiz nepochopila a zvrhlo sa to do dost neprijemnej vymeny nazorov (potom bola ta fotka odstranena)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
to ze si ty trochu zacvicis nie je nic vynimocne
podporujte ma teraz !
Ale ocividne si tu ty liecis komplexy, ked sa tu kazdeho snazis urazit (a vobec ti to nejde, musis sa viac snazit). Prajem pekny den
heh, píšem o mládeži Slovenska všeobecne, nemienim niekoho bez konkrétnych dôkazov a označenia tu na Birdzi urážať...
nie je to mojou parketou ........filip
a už vonkoncom som nemyslel teba , pevne verím, že k takým kktkom nepatríš...
hm, a dá sa niekde vidieť to foto o ktorom stále píšeš?...
ja som ho totiž nevidel ........filip
tu jasne vidno, že som nemyslel teba, hajluje sa pravou rukou a vy tu zrejme ukazujete nejaký smer a nesedíte v krčme ale v prírode...
takže tvoja obava, že som ťa chcel nejakým spôsobom kompromitovať bola skutočne zbytočná...
išlo v mojom komente o čiste náhodnú teraz už ani nie pravdivú podobu...
ahojky, čauky, pá.......filip
heh a vyzeráte tam dosť komický