Nie, aj keď napríklad v Británii to už podľa mňa s tými obvineniami z ponižovania žien trochu prehnali. Ako keby v celkovej tradícii hentých bozkávačiek nebol vôbec zakorenený žiadny sexizmus...
Bolo to od neho vulgárne, sexistické, neprofesionálne. Myslí si že keď vyhral pár pretekov tak teraz je veľký frajerko a môže každú ženu chytať za zadok. Na Slovensku by mu to možno prešlo keďže sú tu samé kurvy ale aspoň na Západe sú normálni a riešia to.
Jednoznačne to nebolo namieste. Keď som prvýkrát videl tú fotku, tak som si myslel, že sa s ňou na tom dohodol... potom by bolo všetko ok, aj keď aj tak by mi to neprišlo veľmi vtipné, lebo ja mám radšej inteligentnejší štýl humoru
Ale keď to spravil bez dohody, tak odsúdenie je namieste, pretože zasiahol do dôstojnosti tej baby. Ona dostala smiešne peniaze za to, že odovzdá víťazovi kvety a pobozká ho... nie za to, že bude na titulkách novín a časopisov a niekto ju tam bude držať za zadok. Nikomu z nás by sa nepáčilo, ak by ho niekto cudzí bez súhlasu začal hladkať po vlasoch ako psa a myslím, že dotýkanie sa intýmnych partí je ešte menej príjemnejšie, preto chápem rozhorčenie novinárov z liberálneho guardianu, ktorý ako liberáli rešpektujú slobodu a ľudskú dôstojnosť každého jednotlivca, vrátane hostesky... toto evidentne nie je samozrejmé v našej spoločnosti, ktorá je evidentne štrajchnutá balkánsko - orientálnou mentalitou (Tisíc a jedna noc nebola v SR taká populárna náhodou), kde jednotlivec nemá až takú veľkú hodnotu...
Na druhej strane celý ten cirkus je prehnaný... Maya nepodala trestné oznámenie (resp. jeho belgickú obdobu) a celá vec bola spôsobená len Saganovou mladíckou nerozvážnosťou, navyše prišlo ospravedlnenie, takže je to zbytočné ďalej rozmazávať
koľko má? 22 rokov?... a je to chlapec. tak mentálne je akurát na tej pubertálnej úrovni
naozaj neviem, čo je na tom také strašne pohoršujúce. tak sa chlapec otočil, a len tak mal poruke nejakú prdel, no tak mi to naozaj ani nepripadá ako "premyslený" vtip, proste len inštinktívny čin
ale šak poserte sa z toho teraz, vy strašne vážna pseudointeligencia, ktorá oceňuje len "inteligentný humor"... (lasica by v jeho veku a na jeho mieste spravil to isté )
@nietimekki Dobre,ale to nebolo takéto vážne a nebolo to ešte aj odfotené Kebyže hej,ešte teraz som nasratá a neuhráš to ani takým vynikajúcim sexom aký sme mali
@nietimekki Okrem nás dvoch ešte viem že mayo má frajírku odtialto o viacerých neviem ... Väčšina to tu potom tají ak tak čo sa ani nečudujem pri tejto závisti O.o
V čom ho ako mám podporovať? Podľa mňa to nemal robiť ale zase nič sa nestalo a to dievča tam bolo na pódiu len z jedného dôvodu takže by som to už proste nerozmazával. Iný kraj iný mrav.
@luc.ka tak ako, osobne mi to nejak neprekaza ale z pohladu dosledkov, ktore ten cin zanecha to zas nie je take zanedbatelne
pre mna hlupy zart ale nejdem sa z toho posrat tak, ako polovicka anglicka, kde ludia kolabuju a vypisuju tam, a to tam bolo vazne v diskusii niekolkokrat spomenute, ze slovaci su bez moralky, hrubi a zivelni (ale na druhej strane, ze ma s nimi dobre skusenosti)-to tam pisal nejaky chlapik, ktory zamestnaval slovakov v anglicku ci kde
@tomas71 to akoze zena moze podat na muza trestne oznamenie ak ju chyti za zadok?? tak to si trochu prehnal, asi nevies o je trestne oznamenie to je ze ho chce dat na sud a aby isiel do vazenia..takze ako neviem co k tomu dalej napisat ako ...
neviem ci ma viac dojalo to, ze kazdy riesi takuto blbost nad ktorou by sa normalny clovek vobec nepozastavil, alebo fakt, ze sa vo verejnom fore dvaja ludia rozpravaju o tom aky maju spolu sex O____________o
@mrxxx Pozri, ja viem o čom píšem V SR môže byť tzv. sexuálne obťažovanie len civilnoprávnym deliktom, za ktorý je väčšinou trestaný v rámci pracovnoprávnych vzťahov zamestnávateľ - väčšinou sa to posudzuje ako nerovné zaobchádzanie V slov. TZ nie je príslušná skutková podstata, ale pri páchaní trestného činu sa vychádza v tomto prípade z princípu teritoriality, to znamená, že je rozhodujúce, na uzemí ktorého štátu bol daný trestný čin spáchaný. Preto treba postupovať podľa belgického práva a nie podľa slovenského A väčšina západných trestných kódexov obsahuje aj skutkovú podstatu indecent assault, resp. sexual assault. Neviem nájsť znenie belgického trestného zákona (zákonníka) v mne zrozumiteľnej reči , ale viem, že obsahuje indecent assault... Samozrejme podstatná je aj rozhodovacia činnosť súdov atď. a zrejme by bolo najdôležitejšie posúdenie, či bol daný dotyk naozaj nekonsenzuálny a či bol nesúhlas prejavený, resp. či bol nutný prejav nesúhlasu v tomto prípade, či tu bolo nutné použitie násilia atď. Ale sú štáty, kde je za takýto sexuálny útok (nátlak) považovaný, buď implicitne v zákone alebo podľa judikatúry, stisnutie zadku Ak by to riešila trestným oznámením, tak ver, že by to skončilo možno aj na súde, aj keď by bol zrejme sagan oslobodený
@tomas71 fuha tak diky za taketo vysvetlenie neviem skoda ze nie je nijake video ale len ta jedna fotka, teda by bolo dolezite ci ta zena dala ocividne najavo ze sa jej to nepaci. Ak ano tak sa to rozhodne za sexualne povazovanie povazovat da a ak su v nejakych statoch velmi konzervativny tak naozaj by to mozno aj tym sudom mohlo skoncit..
pokial ale zena neda vobec najavo ze sa jej to nepaci tak tym padom to nemoze byt sexualne obtazovanie, pretoze ak nijako proti tomu nenamietala a bola si toho vedoma tak potom to nijake obtazovanie nie je DD fakt skoda ze nie je video. mozno to bol len nejaky 2 sekundovy letmy dotyk ze snad to ani necitila este k tomu sa sustredila na bozk pre vitaza
@luc.ka to, ze sa to jednoducho nepatri. Dopad na to, ako to moze vnimat ona, ako to moze vnimat verejnosti, jeho fanusikovia (nie len zo slovenska, pretoze mnoho zahranicnych to neberie tiez 2x ruzovo), sponzori, atd atd. Teda viacmenej negativny moralny dopad.
Ja nedramatizujem a ako hovorim, nesuhlasim s tym ale osobne je mi to hlboko v zadku, ci chyta niekoho za rit alebo gule alebo co.
@mrxxx Ex post dala vedieť, že sa jej to nepáči... Ale určite to nebude riešiť právnou cestou Okrem toho takéto vyjadrenie nesúhlasu je relevantné najmä vtedy, ak ide o nesúhlas osoby u ktorej sa predpokladá súhlas... Je pochopiteľné, že Sagan sa nebude pýtať napr. svojej frajerky na to, či ju môže chytiť za zadok, keďže tento súhlas može legitímne očakávať. Na druhej strane pri chytení cudzej ženy za zadok môže očakávať, že tá s tým nebude súhlasiť, dokonca by to mal predpokladať. Podobne, ak by sa nejaký muž vyspal s cudzou ženou, ktorá opitá spí, a tá by podala trestné oznámenie, pravdepodobne by šlo o znásilnenie alebo sexuálne násilie, v závislosti od miesta penetrácie, bez ohľadu na explicitný súhlas
No ona to cítila, vraj ju až zamrazilo A facku mu vraj nedala len preto, lebo by to bolo neprofesionálne
s tou frajerkou to je uplne po 100 percentne pravnej stranke rovnake podla mna pretoze to je viac menej len dohoda dvoch ludi ze tvoria partnersky par, takze cisto teoreticky ak by nasral svoju frajerku tak by aj ta ho mohla za to zazalovat a ako by vobec dokazali ze s tym chlapom boli partneri pokial niesu manzelia ? nijako.. rozmyslam dobre nie.. nejake vyjadrenia kamaratok, kamaratov, by sa dali spochybnit. Jedine ak by boli manzelia tak tam je to jasne tak som sa smiala prvy krat ani neviem co to bolo presne v akom kontexte ale nieco v zmysle ze znasilnil manzelku znasilnenie sa na manzela/manzelku myslim ze nevztahuje vsak? ze moze opity chlap prist domov a zene povedat anca idzeme je.at ona povie nie a on ju znasilni a nemoze za to ist do vazenia aspon myslim ze proste neexistuje nikde ani zmienka o znasilneni manzelky
@mrxxx pravo je na jednej strane tak uzasne zaujimava vec a strasne logicka a na druhej neskutocne svinstvo.
Napr. ja som okamzite po tom ako som sa dozvedel vsetky info o rezesovej incidente povedal ze to vidim uplne jasne tak ze super pravnik to dokaze uhrat tak ze nahodou mala pri sebe v aute flasu vodky a s obrovskeho stresu a soku aky dostala ked si uvedomila co spravila sa poriadne s tej vodky napila.. bolo tam hluche miesto 2-3 minuty minimalne pokym prisli policajti a mohla sa napit vtedy. Ako dokazete ze to tak nebolo?? Aj ked je kazdemu jasne ze to tak nebolo ale proste ako to dokazat...
Kriste pane veď to bolo len zo srandy o________________O nechápem ako to voľakto môže vôbec riešiť... Hlavne že tá ženská po pretekoch furt bozkáva nejakých chlapov, ale jej sa niekto dotkne zadku a už je zle -.-...
No tak to rozhodne nie je... Samotné manželstvo je v tomto smere irelevantné, pretože podstatná je existencia intímneho vzťahu, teda že existuje legitímny dôvod domnievať sa, že správanie, ktoré bolo dlhodobo tolerované bude tolerované aj naďalej. Vtedy chýba dolus malus
ale mna skor zaraza to iste co @klaudiqaaa ale tak ako si to urobia, tak to maju - do slova a do pismena...len by sa podla mna mohli pochvalit aj mamke a otcovi co spolu vyvadzaju ked to riesia na verejnom fore
v reakcii na jedno forum co tu bolo pred par dnami sa mi teraz naskyta otazka ze kto trci ako taky rysavy snorchel z mayovej riti ale myslim ze odpoved je jasna
uz aj tak idem spat takze posledna vec: ja sa narozdiel od teba nemusim pchat do riti cloveku ako je mayo, lebo si o nom nemyslim to co ty to ze ho obranujes ked ta tu nikto nevolal ani neoznacil jedine wewo o nom napisal nic ine ako pravdu len svedci o tom, ze si v jeho riti zabodnuty uz dlho a hlboko
@husky jj , robit si s niekym (z niekoho) srandu je ritolezectvo
ty vies proste vzdy pobavit tym ano veci ponimas
btw obranujem ? ti ide karta karči jedine čo som pisal že mam pochybnosti že ho ludia vobec poznaju a že mi pride odveci čo pisala laurika a podobne. tomu hovorim obrana jak hovado.
ale prosím nechoď spať ! ešte daj jeden ! nejaký kameňák teraz
@depropex ne ne, presne toto som chcel, aby sa ozval, aj ked sme ho nezatagovali on to vzdy najde a tym len dookola potvrdzuje moju teoriu o tom ze tu visi nonstop8) inak v @83 mi cosi hovori, ze ten pocit musi byt dost napicu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
nechapem prijebanosti ludi co to riesia, vsak su proste kkti ktorym to pride prehnane a druhi kkti ktori prvych kktov presviedcaju ze su kkti
never ending story
to seriózne v británii riešia ako nejaký ťažký morálny prehrešok???
Su urcite pravidla chovania na takychto udalostiach.
Osobne sa mi tento (VTIP) nepacil. Treba mat aj empatiu k druhemu cloveku.
Videl som, že na jednom fóre sa to dosť riešilo, vraj že harassment, ponižovanie, zvyky východnej európy a tak
Tak preto myslím, že to nebolo práve múdre, zdalo sa mi, že aj fanúšikov postrácal nejakých
zvyky východnej európy, dpč...
lebo západným chlapom sa ženské rite asi nepáčia
fakt pochybujem, že by ho toto pripravilo o fanúšikov, veď on robí furt nejaké blbosti
Za seba s tym nesuhlasim a pride mi to ako uplne detinsky a sprosty pubertiacky pokus o "vtip".
Ale keď to spravil bez dohody, tak odsúdenie je namieste, pretože zasiahol do dôstojnosti tej baby. Ona dostala smiešne peniaze za to, že odovzdá víťazovi kvety a pobozká ho... nie za to, že bude na titulkách novín a časopisov a niekto ju tam bude držať za zadok. Nikomu z nás by sa nepáčilo, ak by ho niekto cudzí bez súhlasu začal hladkať po vlasoch ako psa a myslím, že dotýkanie sa intýmnych partí je ešte menej príjemnejšie, preto chápem rozhorčenie novinárov z liberálneho guardianu, ktorý ako liberáli rešpektujú slobodu a ľudskú dôstojnosť každého jednotlivca, vrátane hostesky... toto evidentne nie je samozrejmé v našej spoločnosti, ktorá je evidentne štrajchnutá balkánsko - orientálnou mentalitou (Tisíc a jedna noc nebola v SR taká populárna náhodou), kde jednotlivec nemá až takú veľkú hodnotu...
Na druhej strane celý ten cirkus je prehnaný... Maya nepodala trestné oznámenie (resp. jeho belgickú obdobu) a celá vec bola spôsobená len Saganovou mladíckou nerozvážnosťou, navyše prišlo ospravedlnenie, takže je to zbytočné ďalej rozmazávať
koľko má? 22 rokov?... a je to chlapec. tak mentálne je akurát na tej pubertálnej úrovni
naozaj neviem, čo je na tom také strašne pohoršujúce. tak sa chlapec otočil, a len tak mal poruke nejakú prdel, no tak mi to naozaj ani nepripadá ako "premyslený" vtip, proste len inštinktívny čin
ale šak poserte sa z toho teraz, vy strašne vážna pseudointeligencia, ktorá oceňuje len "inteligentný humor"... (lasica by v jeho veku a na jeho mieste spravil to isté )
Budeme druhý birdzácky pár
však ich tu je viac, či nie? :o
pre mna hlupy zart ale nejdem sa z toho posrat tak, ako polovicka anglicka, kde ludia kolabuju a vypisuju tam, a to tam bolo vazne v diskusii niekolkokrat spomenute, ze slovaci su bez moralky, hrubi a zivelni (ale na druhej strane, ze ma s nimi dobre skusenosti)-to tam pisal nejaky chlapik, ktory zamestnaval slovakov v anglicku ci kde
nafuknuta bublina z (pre mna) nemiestneho zartu
ono tu facku od života potrebuje každy a potom si rozmysli či bude robiť koniny v živote .........filip
a aké nezanedbateľné dôsledky to malo? zomrelo dieťa? jedna kórea napadla druhú? prosím ťa, nedramatizuj banálnosti.
resp. oni by sa mali uvedomiť...
» twitter.com/MajaLeye...
asi som uz fakt stara
pokial ale zena neda vobec najavo ze sa jej to nepaci tak tym padom to nemoze byt sexualne obtazovanie, pretoze ak nijako proti tomu nenamietala a bola si toho vedoma tak potom to nijake obtazovanie nie je DD fakt skoda ze nie je video. mozno to bol len nejaky 2 sekundovy letmy dotyk ze snad to ani necitila este k tomu sa sustredila na bozk pre vitaza
Ja nedramatizujem a ako hovorim, nesuhlasim s tym ale osobne je mi to hlboko v zadku, ci chyta niekoho za rit alebo gule alebo co.
whatever... o týždeň si na to nikto nespomenie
No ona to cítila, vraj ju až zamrazilo A facku mu vraj nedala len preto, lebo by to bolo neprofesionálne
Napr. ja som okamzite po tom ako som sa dozvedel vsetky info o rezesovej incidente povedal ze to vidim uplne jasne tak ze super pravnik to dokaze uhrat tak ze nahodou mala pri sebe v aute flasu vodky a s obrovskeho stresu a soku aky dostala ked si uvedomila co spravila sa poriadne s tej vodky napila.. bolo tam hluche miesto 2-3 minuty minimalne pokym prisli policajti a mohla sa napit vtedy. Ako dokazete ze to tak nebolo?? Aj ked je kazdemu jasne ze to tak nebolo ale proste ako to dokazat...
No tak to rozhodne nie je... Samotné manželstvo je v tomto smere irelevantné, pretože podstatná je existencia intímneho vzťahu, teda že existuje legitímny dôvod domnievať sa, že správanie, ktoré bolo dlhodobo tolerované bude tolerované aj naďalej. Vtedy chýba dolus malus
ale mna skor zaraza to iste co @klaudiqaaa ale tak ako si to urobia, tak to maju - do slova a do pismena...len by sa podla mna mohli pochvalit aj mamke a otcovi co spolu vyvadzaju ked to riesia na verejnom fore
a divne ze tu riesite maya, ktory tu chodieva menej nez ja do kostola a mam pochybnosti o tom ze ho vobec poznate osobne
alebo podla mna neviete kto je mayo... lebo tieto kktiny tunak nedavaju zmysel.
inac tymto ta pozdravujem @mayo a odkazujem ti ze nas milenecky pomer odhalili
ostanes so mnou aj tak ?
vsak @l1me ?
a tento tvoj mocny odjeb je dost fail, to mozem opravnenejsie ako ty povedat ze tvoj snorchel trci z riti napriklad pershinga...
ale bu´d sám sebou a hlavne vtipný 8)
uz aj tak idem spat takze posledna vec: ja sa narozdiel od teba nemusim pchat do riti cloveku ako je mayo, lebo si o nom nemyslim to co ty to ze ho obranujes ked ta tu nikto nevolal ani neoznacil jedine wewo o nom napisal nic ine ako pravdu len svedci o tom, ze si v jeho riti zabodnuty uz dlho a hlboko
sladke sny prajem
ty vies proste vzdy pobavit tym ano veci ponimas
btw obranujem ? ti ide karta karči jedine čo som pisal že mam pochybnosti že ho ludia vobec poznaju a že mi pride odveci čo pisala laurika a podobne. tomu hovorim obrana jak hovado.
ale prosím nechoď spať ! ešte daj jeden ! nejaký kameňák teraz
no a k Saganovy... chytil sa prilezitosti aspon vieme, ze nie je teply
ja sa len pohorsujem !
well done @depropex a @antifunebracka
jo, to z toho priam krici ze mu to asi nieje jedno
jo, to z toho priam krici ze mu to asi nieje jedno
tak mi tam ten sagan fakt chyba