no, videla som to niekde vo filme asi alebo tak, že si človek vzal jednu podprsenku na jeden deň a potom ju hodil vyprať večer hneď, a v reálnom živote som sa s týmto fenoménom zatiaľ nestretla, ja aj moje známe ich nosíme o niečo dlhšie kým dôjde k ich o
keď vidím, že je špinavá/prepotená...alebo keď chcem, aby voňala, či periem niečo v rukách...akonáhle periem ručne, periem aj podprsenky
a počet? hm, podprseniek mám sedem...z toho pravidelne nosím asi 4...zvyšné tri sú svetlé (biele/bledé) tak tie v lete pod svetlé tričká, inak ich neobľubujem...
mám plný šuflík podprseniek ale nosím len 2-3 a väčšinou to dokážem "vycítiť" že kedy je potrebné ju oprať a zladené určite nič byť nemusí ,len aby to nepresvitalo
mam tak okolo 10, ale nosim v podstate len tri.. bielu, bielu a ciernu nosim iba biele a cierne tricka, takze ine farby podprseniek sa mi ani nepacia a ani ich nepotrebujem
ja zásadne ladím farbu podprsenky s očnou linkou... (ale iba tú tmavomodrú a čiernu)
prať po jednom použití to naozaj môžu len vo filme... inak všetky časové údaje už boli povedané
a mám ich... hm... neviem koľko, ale modrú, fialovú, hnedo-čiernu, bielu, žltú, ružovo-čiernu, čiernu, béžovú, červeno-čiernu, ešte jednu fialovú, a potom ešte zopár kusov, ktoré len suším v skrini, lebo vždy, keď ich vyhodím, zázračne sa mi vrátia naspäť... (ach)
a davam prat tiez tak ked sa mi uz zda, ze by bolo dobre vyprat, alebo ked mama perie veci nejakej farby tak tam hodi aj podprsenku, aby zaplnila pracku aj ked niekedy by ju este nemusela vyprat
no, ja ich tiež mám málo, keď máte široký hrudník, ale kozy malé, ťažko dáku zohnať, takže vlastním 2 čierne a jednu bielu veeeľmi pushupovú, ktorú som ukradla mamke a nosím len pri špeciálnych príležitostiach a ktorá je následkom nedostačujúcej frekvenci prania už v podstate sivá. ó, a ešte jednu športovú čiernu mám
periem cez vikendy ked sa mi zda ze nie je uplne cista
vlastne mam aj druhu, bez ramienok, ale tu nenosim v zime, nie je mi moc pohodlna
chcem si kupit viac, ved to je uplna hanba, ale tak co uz ked rasej vyhodim prachy na tetovanie.. ved dat nejakych 10 euro za sprostu podprsenku je uplne zle..
@neoriginalna z cinaku boli obidve, alebo z nejakeho velmi podobneho obchodu... treba popozerat... aj teraz som si kupila jednu perfektnu v takom lacnejsom obchode... neviem dokedy bude... ale drzi perfektne..podla mna to nemusi vydrzat 5 rokov
najviac na svete neznášam nakupovať podprsenku!!!! neznášam to!
lebo vždy musím vyskúšať aspoň 30, kým nájdem nejakú fakt obriu, ktorá zároveň až tak obrovsky nevyzerá a hlavne, keď z nej nájdem aspoň 2 kusy, tak ich beriem všetkými desiatimi a vytešujem sa, že v tomto roku vyrobili konečne dva kusy oblečenia, ktoré mi sedia a tieto dva kusy si potom priebežne striedam.. no a periem tak ako bolo už hore spomenuté, proste keď to už "vidím a cítim"
Keď je zafajčená. Často mi za dymom necítiť ani vrchný kus oblečenia,ale podprsenku.
Vlastním ich sedem plus jedno rádoby sexy niečo, súčasťou ktorého je aj podprsenka. A ladím, len keď si výnimočne dám tú námahu. Moje neónové ponožky atď sú obľúbeným predmetom vtipov.
Veľmi ťažko mne zohnať podprsenku, ktorá by mi sedela.. mám ich veľa ale takmer stále nosím len jednu :/ Hold, výrobcovia nesúhlasia s mojou veľkosťou... a to mám opačný problém ako dievčatá vyššie... a periem minimálne raz za týždeň, niekedy dva..
@mielikki 70-75A zoženieš úplne v pohode. ja mám tiež Ačkové košíky, lenže obvod 85 a nikto nečaká, že niekto s Ačkami má tak široký hrudný kôš, takže ich ani nešijú. čiže som odsúdená si kupovať Bčka, v ktorých mám potom určité vákuum. ehm ehm.
mam 3 ktore som schopna nosit. sivu,ciernu bez ramienok a roztomilu bielu s ciernymi bodkami. . prat periem kedy treba,to sa vyciti proste.. nenormalne tazko na seba najdem podprsenku. som na ne hakliva,musia mi dokonale sediet a musia drzat. a musia byt pohodlne. akonahle nejaka malickost nesedi alebo mam v tej podprde zly pocit,ci sa mi nepozdava latka z ktorej je,alebo trebarz su ramienka tenke moc nehrozi aby som ju mala na sebe co i len minutu..
Mam ich asi 5 (2 biele, cienu, ruzovu, a hallo kitty ale nosim iba zo 2 oblubene periem ked vidim ze treba (min. raz za tyzden), neladim so zvyskom spodneho pradla iba na specialne prilezitosti, ale samozrejme nemozem mat pod ciernym trickom bielu podprdu lebo mam potom nervy nemam problemy s ich kupovanim iba som alergicka na odopinacie ramienka
mám ich asi 5-6 ale nosím len 2 čiernu a bielu a tie ostatné len príležitostne .. á prať dávam väčšinou po 2-3 dňoch..a niekedy až v sobotu..keď sa perie..čiže po týždni..kedy ako..
mám ich XY a nosím asi 3, z toho najradšej fialovú značky Skiny, lebo mi perfektne sedí, a potom ešte jednu takú krémovej farby, a jednu svetlorúžovú, ale tú len pod tričká/tielka s atypickými ramienkami, lebo to je jediná na ktorej sa mi dajú ramienka odopnúť.
Heh, mám ich 9. Nosím asi jednu A na doma a športovanie mám dve športové.
Na denné nosenie nosím iba tú jednu (čiernu) lebo s inými je problém, že buď praskla kostica, alebo mi je už malá, alebo má také nahovno košíky, že sa mi navrchu ten "molitan" vnútri skrútil a strašne to vidno pod tričkom, alebo sú "špeciálne" ....a tie na bežne nenosím.
Z farieb mám asi jednu telovú, dve čierne, jednu bielu, jednu "zlatú"(tú som dostala, takú farbu by som si teda ja nikdy nekúpila...), dve športové - tie sú čierne tiež, a dve mám také že...hm, na špeciálne príležitosti K jednej mám zladené brazilky (krémová s čiernou čipkou, darček od sesterky, doniesla mi ju nedávno z Írska) a k druhej mám nočnú saténovú košieľku, brazilky, podväzkový pás a pančušky (krásny set z intimissimi, čierne s bielymi vyšívanými kvetinkami, dopriala som si pred svadbou na svadobnú noc
K praniu - tiež periem buď podľa čuchu, alebo keď viem, že som napr. v tej športovej podprde bola cvičiť a je spotená, tak ide rovno do práčky...rovnako tá na bežné nosenie, keď som v nej bola celú noc tancovať na nejakej diskotéke alebo tak, putuje do pračky A bežné pranie...tiež tak nejako spontánne, že "už by sa patrilo"
A čo sa týka ladenia...kedysi som to riešila, dnes už mi to je jedno. Hlavne, nech je to pohodlné. Ale ladím vtedy, keď je to nutné pod oblečenie, alebo keď mám nejaké plány zákerné na manžela
Nemám ích veľa - nosím len jednu, dve, tri? Lebo sú pohodlné no. A ostatné fakt len zavadzajú. A hodím to do práčky, keď sa mi z bielej stane sivá, poločierna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
červenú, slabožltučkú a šedomodrú a potom páč čiernych ktoré nenosím moc ....
a nejak to neregistrujem v akych čas. intervaloch ich davam prat... skočí kontrolka že dať prať
a počet? hm, podprseniek mám sedem...z toho pravidelne nosím asi 4...zvyšné tri sú svetlé (biele/bledé) tak tie v lete pod svetlé tričká, inak ich neobľubujem...
a asi 3korzety momentálne točím...
potom mám pár neurčitých veľkostí, čo mi relatívne sedia, sú biele a teda ich nosím k bielym veciam.
Jednu enormne vypchávaciu, ktorú ale takmer nenosím.
A dávam prať... no, keď už sa mi zdá, že by sa patrilo ich oprať
periem, neviem, kedy treba.
zladenie ma trápi maximálne keď mám veľmi veľa času pri obliekaní, ale to je veľmi zriedka.
prať po jednom použití to naozaj môžu len vo filme... inak všetky časové údaje už boli povedané
a mám ich... hm... neviem koľko, ale modrú, fialovú, hnedo-čiernu, bielu, žltú, ružovo-čiernu, čiernu, béžovú, červeno-čiernu, ešte jednu fialovú, a potom ešte zopár kusov, ktoré len suším v skrini, lebo vždy, keď ich vyhodím, zázračne sa mi vrátia naspäť... (ach)
nosím iba 3, a tie si podla potreby vymieňam
perieme vždy, keď sa perie biele/svetlé prádlo + niekedy v rukách
a davam prat tiez tak ked sa mi uz zda, ze by bolo dobre vyprat, alebo ked mama perie veci nejakej farby tak tam hodi aj podprsenku, aby zaplnila pracku aj ked niekedy by ju este nemusela vyprat
Ak ťa nikto nebude vyzliekať, je to úplne jedno.
Dávam si na tom strašne záležať!
(kupovala y som v detskom, ale tam taqké veci nemávajú :/ )
Furt sa chúďatká perú ... Každý druhý deň ju švihnem do koša na prádlo,dajme tomu.
Väčšinou mám spodné prádlo zladené...
periem cez vikendy ked sa mi zda ze nie je uplne cista
vlastne mam aj druhu, bez ramienok, ale tu nenosim v zime, nie je mi moc pohodlna
chcem si kupit viac, ved to je uplna hanba, ale tak co uz ked rasej vyhodim prachy na tetovanie.. ved dat nejakych 10 euro za sprostu podprsenku je uplne zle..
Kedze ich striedam, nieje velka priležitosť ju moc prepotiť alebo tak,no keď už ,tak si ju cez sobotu nedelu hodim do pračky
A farebne ich ladím iba priležitostne ...takmer nikdy
lebo vždy musím vyskúšať aspoň 30, kým nájdem nejakú fakt obriu, ktorá zároveň až tak obrovsky nevyzerá a hlavne, keď z nej nájdem aspoň 2 kusy, tak ich beriem všetkými desiatimi a vytešujem sa, že v tomto roku vyrobili konečne dva kusy oblečenia, ktoré mi sedia a tieto dva kusy si potom priebežne striedam.. no a periem tak ako bolo už hore spomenuté, proste keď to už "vidím a cítim"
mám dve, ktoré sú vyslovene obľúbené a potom asi 5, ktoré nosím málo.
a odkedy nemám frajera, nezaujíma ma, či je tá podprsenka čo i len trochu zladená
Vlastním ich sedem plus jedno rádoby sexy niečo, súčasťou ktorého je aj podprsenka. A ladím, len keď si výnimočne dám tú námahu. Moje neónové ponožky atď sú obľúbeným predmetom vtipov.
Inak dievcata co ste tu pisali ze si neviete kupit podprsenku skusali ste uz Intimissimi? Mne tam sadnu stale
keď vychytáš dobrý deň v tezenise, tak kúpiš naozaj dobrú max za 5€
Ja som asi už asi 5x narazila na výpredaje v tezenise a všetko mali po 5€ len
(a vlastne by to chcelo niečo medzi AA a A, ale menšie vákuum znesiem
väčšinou ladím, niekedy aj s ponožkami
a mam ich okolo 7
mám ich asi 15 ale nosím tak 4-5.
skoro všetky sú čierne. jedna je biela lebo ma mama donútila takú kúpiť, keď nosím biele tričká aby mi to tak nesvietilo ale aj tak ju nosím minimálne
asi 3 sú čierne, 3 čevené, 1 biela, 2 fialové , a potom kadejaké... a je mi úprimne jedno, či som zladená, alebo nie
mám ich 11 ale nosím asi 7
Takže 12 kusov, periem, keď to považujem za potrebné.
tam mám asi 3 kusy, ten prvý, modrý, ani nenosím..
neviem na čo by mi bolo 15 podprseniek.
potom mám bielu..
a čiernu... ktorú nosím takmer stále, len keď sa perie, tak nosím bielu..
a je mi u riti, jak je to zladené, nepotrpím si na ladenie, chodím jak na pohreby.
Periem keď mi to napadne
Na denné nosenie nosím iba tú jednu (čiernu) lebo s inými je problém, že buď praskla kostica, alebo mi je už malá, alebo má také nahovno košíky, že sa mi navrchu ten "molitan" vnútri skrútil a strašne to vidno pod tričkom, alebo sú "špeciálne" ....a tie na bežne nenosím.
Z farieb mám asi jednu telovú, dve čierne, jednu bielu, jednu "zlatú"(tú som dostala, takú farbu by som si teda ja nikdy nekúpila...), dve športové - tie sú čierne tiež, a dve mám také že...hm, na špeciálne príležitosti K jednej mám zladené brazilky (krémová s čiernou čipkou, darček od sesterky, doniesla mi ju nedávno z Írska) a k druhej mám nočnú saténovú košieľku, brazilky, podväzkový pás a pančušky (krásny set z intimissimi, čierne s bielymi vyšívanými kvetinkami, dopriala som si pred svadbou na svadobnú noc
K praniu - tiež periem buď podľa čuchu, alebo keď viem, že som napr. v tej športovej podprde bola cvičiť a je spotená, tak ide rovno do práčky...rovnako tá na bežné nosenie, keď som v nej bola celú noc tancovať na nejakej diskotéke alebo tak, putuje do pračky A bežné pranie...tiež tak nejako spontánne, že "už by sa patrilo"
A čo sa týka ladenia...kedysi som to riešila, dnes už mi to je jedno. Hlavne, nech je to pohodlné. Ale ladím vtedy, keď je to nutné pod oblečenie, alebo keď mám nejaké plány zákerné na manžela
"človek vzal jednu podprsenku na jeden deň
a potom ju hodil vyprať večer hneď,"
inak síce ich mám veľa ale isto neperiem každú čo nosím v ten istý deň
Robím si kozy, bielu nemám. Iba krémovú.