Je mi to jedno, markízu nesledujem...
Ale cez Vianoce chcú všetky televízie šetriť, takže načo dávať niečo nové, čo treba kúpiť, lepšie je dávať dookola tie isté veci, tie majú už zadarmo.
Podviedla ? Markíza je komerčná televízia, takže keď chce, môže si vysielať aj papierové lietadielka. Vianočný program je blbosť sama o sebe, každý rok to isté, každopádne o podvode sa nedá hovoriť.
Žiaľ nedopatrením pravdepodobne zo strany Birdzu anketa hádže hlasovanie ANO PODVIEDLA do diskusie preto zverejňujem štatistický správne, dľa poradia
1. Podľa mňa zbytočná diskusia 12 48%
2. Ano podviedla 5 20%
3. Ako darček filmový trhák 5 20%
4. Má na to právo 1 4%
5. Rád si pozriem viáckrát 1 4%
6. Nemám názor 1 4%
podviedla, nepodviedla, šak je to DARČEK ta čo? ked rozbalujee darceky ez neviete ci je to vo vnutri a ci to uz mate.... keby ste vedeli ze je vo vnutri daco co mate by ste ani nerozbalovali ten darcek a niektori si mozno ten film o osmej vecer nestihli pozriet, bo boli v kostole, praci abo ja viem kde este, no....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale cez Vianoce chcú všetky televízie šetriť, takže načo dávať niečo nové, čo treba kúpiť, lepšie je dávať dookola tie isté veci, tie majú už zadarmo.
páslo dievča pávy a melódiu Perinbaby...mne osobne sa obe páčili...
1. Podľa mňa zbytočná diskusia 12 48%
2. Ano podviedla 5 20%
3. Ako darček filmový trhák 5 20%
4. Má na to právo 1 4%
5. Rád si pozriem viáckrát 1 4%
6. Nemám názor 1 4%
ja neviem nevidela som
dobre klasika je dobra, niekto to ma rad, ale naco aj dnes opakovat?
Zbytočná diskusia 17 43,6%
Darček film. trhák 11 28,2%
Ano podviedla 6 15,4%
Má na to právo 3 7,7%
Rád si pozriem 1 2,6%
Nemám názor 1 2,6%
Inak ako majlo vravel, dvojka shreka proste perfektne padla ...
A neviem, nejak mi tie neustále sa opakujúce veci príliš neprekážajú, aj keď ich už kvôli tomu zväčša nepozerám ...