Prosím vás potrebujem súrne nejakú básničku alebo prózu na prednes do školy a neviem nič najsť. chcel by som nejakú zábavnú smutnú alebo niečo o láske môže byť aj trocha neslušná prosím pomôžte mi .
ja som mal jesenná láska od miroslava válku a učila sa mi veľmi ľahko - za 10 minút som ju vedel
a potom by som odporučil ešte z knihy sillmarilion, ktorú si môžeš stiahnuť nejaký príbeh a naučiť sa ho, alebo v skratke. Neviem, alebo skús nejakú knihu z bájkami a pod. kde máš krátke príbehy
Skús Krvavé sonety od Hviezdoslava.. zbláázniš sa keď som bola v devine dali nám sa to naučiť.. bóže kým som sa naučila tých 5 strof, či koľko je v knihe tak som si hlavu asi milión ráz otrieskala o stenu a keď som to odrecitovala a dostala jednotku tak som začala uvažovať nad tým, žeľahšie bolo neučiť sa to a dostať 5 á..ináč keď som na HVK niečo zháňala tak Ján Botto, Miroslav Válek, Milan Rúfus alebo Kollár,Hollý.. tí majú super básne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a potom by som odporučil ešte z knihy sillmarilion, ktorú si môžeš stiahnuť nejaký príbeh a naučiť sa ho, alebo v skratke. Neviem, alebo skús nejakú knihu z bájkami a pod. kde máš krátke príbehy
strašná štylistika
» www.birdz.sk/webka/midnight/...