nie , uz nie lebo na slovensku pod pojmom pogo deti rozumeju ze sa musime navzajom pozabijat... pogo nie je o tom ze musim co najviac jebnut do vsetkych naokolo...
@loveistheanswer@10 tak potom tu nepíš, lebo mňa to nezaujíma. a nie, nevymysleli to debili. máš svoj vlastný vkus na svoju hudbu, ktorý nemusí každému sedieť.
@courtneylovegrunge akože čo mám prosím ťa rozumieť na nejakých zvieracích pohyboch hlava-nehlava? rozumieť sa dá len veciam, ktoré majú aj logiku, a toto prepáč... nemá vôbec žiadnu
@courtneylovegrunge áno, lenže tango je tanec na vznešenej úrovni, čo sa o nejakom pogovaní, prípade headbangu a podobných vecí nedá vôbec porovnať (ak by náhodou si tu teraz niekto myslel, že tancujem tango, tak to nie je pravda)
proste to je v tom, že ľuďom žiaľ spôsobujú radosť aj veci, ktoré nielenže ohrozujú ich vlastné životy, ale žiaľ aj životy ostatných, ale to je samozrejme nepodstatný fakt
Dlho som nebola v normálnom pogu, v poslednom čase sa skôr len snažím uhýbať sa tým obrovským polonahým ľudˇom, čo sa snažia ostatných rozmliaždiť... Modrinové nohy zvládam, aj s monoklom som sa zmierila , ale niektorí to naozaj preháňajú...
kedysi, uz nie. vadia mi tie surove upotene polonahe monstra. a uchylaci si tam rpidu na svoje... dakto vas chyti za rit a vy neviete komu za to vylepit...
@drejka iba ak do verejného súkromia... ale skrátka poviem to naposledy, zbytočne mi neprotireč hlúpymi argumentami to máš také isté túto tému ako keby si si zastávala, že fajčenie nie je hlúposť... a dobre vieš, že je, takže tak, fakty sú fakty
už nie, ale zasa, ja som nikdy nemala potrebu pogovať na všetko, čo má bicie, ako to robí dnešná mládež. oni pogujú na indie, pogujú na teskohippies, pogujú na joyridedov (včera mala rockenrolová kapela dokonca headbang. chlapci dostali pomenovanie ventilátory , pogujú na vypsanú fixu, na hocijaké ska, na všetko. ja neviem, za mojich čias sa pogovalo na punkových koncertoch a nie aj na Vidiek na námestí.
inak, beriem to ako normálny spôsob "tanca" na niektorých druhoch koncertov, ak mám chuť sa trochu poblázniť a rozhýbať a inak to vôbec nejako neriešim.
ale keď som mal 15, tak v istom období kamaráti pogovali všade kde sa len dalo a zrejme ani sami nevedeli, prečo to vlastne robia. dnes to bude s mnohými ľuďmi asi podobné.
@loveistheanswer počúva komerčné výdobytky dnešnej nemeckej MTV, iné komerčné výdobytky iných komerčných televízií, asi tak trilión starých slovenských a anglických vykopávok, zastáva sa Bieberovho "spevu" a ospevuje Miley Cyrus, o ktorej všade, kde sa dá rozhlasuje, aká je skvelá ako vždy - a tak by sme mohli pokračovať.
@loveistheanswer takisto tvrdí, že jediný jeho zmysel života je táto jeho plytká, nič nehovoriaca, pre masy tvorená a úbohá hudba, ktorú môže väčšina aspoň trochu intelektuálnych jedincov počúvať akurát tak z rádia pri varení nedeľného obeda, aj to hrozí, že prismahnem tú pečienku, čo práve robím, keď Bieber zakr(v)ičí.
Z toho vyplýva, že človek, ktorý uráža pogo, punkovú hudbu, rozpráva nepotvrdené ľahko vyvrátiteľné hlúposti o pogu a punku ako hudbe, človek, ktorý tvrdí, že urážanie nejakého, akéhokoľvek tanca nikomu neublíži (ale zato sa obháňa tým, že nikto z nás ostatných nemôže urážať jeho hudbu a často iba "hudbu"), musí byť nutne poriadny debil.
Alebo: @loveistheanswer nie je debil (čo však nie je možné, vzhľadom na tie vyššie uvedené fakty)
Alebo: pogo nevymyslel debil.
Koniec vedeckej ukážky Ričinkovej úbohosti, plytkosti, urážlivosti, neskutočnej nesebakritickosti a naivity.
Tentoraz si ma naozaj rozčúlil, ty pajác, ale nestojí mi za to ťa tu začať urážať. Preto som sa rozhodla ti radšej slovne dokázať, že si naozaj taký úbohý, ako ti tu už mnohí povedali.
@loveistheanswer@sarah_whiteflower v podstate vystihla pointu... pre nás je nezmyselné vrešťanie fanúšičiek v 100 000 dave a tancovanie na diskotékach a pogo nie je o ubližovaní.... oh a keby si vyjadril svoj názor, tak by si povedal, že nepoguješ, lebo sa ti to nepáči (alebo čokoľvek) nezačal by si na to nadávať to len poukazuje na tvoju úbohosť a neschopnosť tolerancie...
@dallas tak ako nebudem tolerovať fajčiarov, alkáčov a pod. tak nebudem tolerovať ani to, čo sa mi nepáči, to je predsa logické nie? resp. mne osobne je to u prdele, lebo sa ma to netýka, moja filozofia je nasledovná... pochopiť môžem hocičo, ale súhlasiť so všetkým ma nikto nedonúti
je zaujímavé, že ak hocikto na niečo povie, že je debilita a vyjadrí svoj postoj k danej veci, tak je všetko cool a ešte mu aj niekto zatlieska, ale ak náhodou ja mám takú náladu, že sa mi chce na niečo vyjadriť aj negatívny názor, tak už som najväčší úbožiak a pod., nuž dalo by sa o tom polemizovať, ale celkom fajn na pobavenie
@loveistheanswer To je krásne, že sa ku mne vyjadruješ, ale keď sa vyjadruješ, tak aj linkuj Áno, povedala som o tebe, že si debil. (pretože na to poukazuje neskutočne veľa vecí, nehnevaj sa)
Povedala som aj, že si trápny a že si pajác a všetko ostatné, ale uvedom si, že si si o to koledoval sám. Nikto ťa nenútil tvrdiť, že "pogo vymysleli debili", ani iných stotisíc perál, ktoré si kedy vypustil vo fórach - všetky z rovnakého súdka.
Ja som ti to len vrátila lopatou, ktorou ty udieraš po hlavách ľudí, ktorým sa niečo páči, a odstavuje ich zábavu tým, že tvrdíš, že ju vymysleli debili a pod. To už sa ti nepáči, keď ťa niekto nazve pravým menom a nadáva na tvoju hudbu Riško? To už je zrazu blbé čo? To aj mňa majú zdrbať za to, že som len potrestala tvoju do neba volajúcu a do očí bijúcu NESKUTOČNÚ hanebnú namyslenosť a netoleranciu, čo?
Na rozdiel od teba ostatní ťa poznajú rovnako dobre ako ja. Preto pochopili, čo som JA svojím príspevkom chcela povedať. To ty však bohužiaľ so svojím obmedzeným pohľadom na isté problematiky nepochopíš - dovolím si povedať - NIKDY. A ak áno, klobúk pred tebou dole, rozhodne to neočakávam
@sarah_whiteflower keby som to adresoval tebe, tak ťa aj linkujem neboj, s tým ja problém nemám ani najmenší, ja som to však len skonštatoval všeobecne
a myslíš, že ty si tolerantná a nenamyslená? aj ja občas si všimnem nejaké tie tvoje perly, ktoré s toleranciou majú asi toľko spoločné ako kôň s varením, a čo má byť? je to tvoj názor a môj takisto, takže neviem kde vidíš problém
skor nie, lebo radsej si len vypocujem hudbu, ale ked som v takej nalade, a chce sa mi pogovat, tak sa zapojim Len bohuzial z toho je casto mosh, co sa mi prestava pacit...
ach jaj, @sarah_whiteflower , nechaj to tak... nestoji za to, aby si sa rozculovala
@loveistheanswer Fíha, takže "nejaké moje perly"? Tak mi teda pre tú srandu nejakú linkni, pán všímavý... ale to už nie, však, lebo tebe nejde o to, hádať sa s ľuďmi, ktorí ťa za niečo akýmkoľvek spôsobom (aj takým krutým, ako ja) napomenú
Nič proti, netvrdím, že som vo všetkom tolerantná. Nájde sa tak trilión vecí, pri ktorých tolerantná nie som. Napríklad netolerujem, ak sa rozmaznaný fracek v autobuse nepostaví, keď vidí pred sebou stáť v MHD babičku. A nie je to nič iné, než bohovský sedlák. Vidíš, v tom ani náhodou nie som tolerantná Hoci som samozrejme nezabudla poznamenať, že v okamihoch, kedy má niekto nejaké zdravotné problémy, samozrejme sa to dá pochopiť.
Avšak chvalabohu ja nemám pocit, žeby som kedykoľvek a kdekoľvek dávala také suché, logiku postrádajúce a prázdne netolerantné, ba priam až vytáčajúce komentáre ako ty so svojou schopnosťou všetko, čo sa netýka tvojich obľúbených vecí, zvoziť čiernu zem najnevhodnejším spôsobom na svete
Takže vieš - nie je netolerancia ako netolerancia. Ale fakt by ma zaujímalo, aké perly si mal na mysli a či by som sa na tom zase raz len bohovsky nezasmiala
a @jaro1991 občas mi to tiež pripadá ako absolútne useless (čo vlastne aj teraz , ale už keď som vyprovokovaná, tak to vieš - ťažko sa prestáva
@loveistheanswer Ďakujem, že si v plnej miere potvrdil to, čo tu všetci tušia a vedia - že proste žiadny príklad nemáš, alebo aspoň nie žiadny, za ktorý by ťa ľudia nevysmiali, takže z toho so zdvorilostnými výrazmi poukazujúcimi na tvoju vznešenosť a ušľachtilosť vycúvaš a prestaneš reagovať, akože ty si vyhral a tým je debata uzavretá.
Teraz by som si zapogoval,len škoda že teraz nebude žiadny zauímavý koncert (Lordi ma fakt nezauímajú). Ale v januári tu tuším bude Equilibrium tak pojdem...
@loveistheanswer na to sa nedá pozerať. načo toto robíš, preboha? otvorím wikipediu, prečítam, zistím, kto vymyslel pogo a nebudem nazývať človeka, ktorý je vzorom pre milióny a milióny mladých na svete debilom, pretože napriek tomu, že bol feťák, dokázal toho o tritisíc percent viac, než ty.
Riško, drž balónik a čakaj!
a @tunidlo áno, mám s tým problém, pretože vďaka všadeprítomnému pogu nemôžem stáť v prvej rade a baliť Kurica pohľadom!
Ja sa ti ešte raz pokúsim pretlmočiť, čo sa ti snažila povedať @sarah_whiteflower
Máš svoju hudbu, ktorú keď niekto urazí, tak sa ohradíš ...
Je to pochopiteľné, tá hudba sa ti páči a napríklad nazvať ju debilinou nemá moc zmysel. Áno, niektorých ľudí tá hudba proste teší ...
Zober si teraz pre zmenu pogo ... Pôsobí, ako si písal, nekultúrne, nevznešene, ale kto povedal, že človeku sa môžu páčiť len kultúrne a vznešené veci? A niektorým ľuďom sa pogo páči, baví ich ...
Načo teda tvrdiť, že to vymyslel nejaký debil?
Prečo by mal byť debilom?
Dúfam, že už chápeš ...
A len doplním, ak by si aj u mňa chcel na to upozorniť, že ani ja nie som dokonale tolerantný, aj ja ešte aj v takýchto diskusiách stále zisťujem, ako sa k niektorým veciam stavať a navyše si niekedy potrebujem zafrflať, alebo spraviť z niečoho srandu ... Ale zbytočne trvať na debilizme nejakej neškodnej -- tu sa dá oponovať, ale úplne zbytočne, komu sa zdá, že mu pogo môže uškodiť, tak doňho predsa nepôjde -- veci, ktorá nejakú skupinu ľudí teší nemá moc zmysel ...
Dobre teda, mne to nejak nevadí, len dúfam, že týmpádom nehodláš zahriakovať ľudí, ktorí nazvú debilinou niečo z toho, čo sa tebe páči
Dobre, toľko k pogovaniu a k tomu, že v tom osobne vidíš debilinu, ale mňa by ešte zaujímalo aj to, čo si povedal o samotnom človeku, čo to vymyslel ...
ty nemáš absolútne žiadny rešpekt voči hudbe, ktorá sa ti nepáči.
to platí o všetkom, čo robíš, že rešpekt voči iným je základným kameňom úspechu.. takto ti ľudia neuveria tvoj záujem o hudbu. a tvoje kvázi recenzie budú vyznievať ešte plytšie než doteraz, pretože ty nie si v hudbe rozhľadený, si zadubený, keď nevidíš nič iné, žiadne iné možnosti..
@tunidlo nie, to nemám v úmysle len niekedy mám na to chuť
@transplantovana a ty mi chceš povedať, že máš? a tak či onak ich hudbu som v živote nepočul, takže je mi ukradnutá... ja som tu narážal čisto len na človeka samotného, čiže feťáka, ktorý vymyslel debilinu zvanú pogo...nič viac, nič menej
lenže ty nechápeš to, čo nazývaš debilinou, nemáš právo nazývať človeka, ktorý vymysel pogo, a keď si nikdy nepočul tú hudbu, už duplom nie. úplne ti uniká príčina toho, prečo je to tak. nie sú všetky veci iba čierne a biele, to by si vo svojom veku už mohol vedieť
a hej, ja mám rešpekt. hudbu, akú počúvaš ty, som počula, tlačia ju konzumentom do hláv dennodenne z rádií, ale keďže som počula hádam každý jeden štýl na svete, dokážem si zhodnotiť, čo je dobré, čo je zlé a prečo je to tak. zaujímam sa, vieš?
@transplantovana ja počúvam rôznu hudbu, ktorá lahodí mojím ušiam a mojej duši, to je myslím logické nebudem sa predsa zaoberať niečím, čo mi nič nedáva dobre, tak teda urobím kompromis a debilinou zostane iba to pogovanie, môže byť? či ani to sa ti nepáči? a to, že bol feťák si mi ty sama povedala, takže to nie je z mojich úst
@loveistheanswer takže našťastie!.. no, že som vôbec čakal niečo iné samozrejme, že si diskusie nezrušil kvôli tomu, že sa ti tam asi tisíc ľudí smialo, ale kvôli tomu, aby si porušil kódex a prestal sa zobrazovať vo výbere
nepogujem... nevidim nic na tom ked si zamasteni otrhani punkeri skacu po hlavach... ok zaskakat si na koncerte dajme tomu, ale rozjebat kazdeho v okruhu 5 metrov? na co je to dobre?
Ty kokos, by som normálne odstrelila na mesiac niektorých v tejto diskusii, ale jebem na to nebudem si ničiť nervy
@loveistheanswer Viacmenej to ani nebolo vymyslené, to iba Sid nevidel na pódium tak začal divoko skákať, pri tom sa pridržiaval kadekoho a vrážal do kadekoho, ostatní si mysleli že sa tak na hudbu tancuje tak začali robiť to isté
@loveistheanswer@41 Tango je tanec na vznešenej úrovni ? okay, tak je, pogo je zas slobodný tanec, ako chceš skáč a rob čo chceš, podla rytmu do hudby, toto by som nezrovnávala :/
@loveistheanswer@80 No tak po prvé, toto ani pankáči nie sú, sú zjavne pod parou a dobre im jebe, ani to neni na tú hudbu čo má, keď ideš podla takýchto jebnutých príkladov.. .
@dejvid721 No to je pekná pičovina, že pogo má aj kroky
@mezomus Čo si tým myslel ? a čo je potom akože pogo podla teba ?
@courtneylovegrunge Hlúpy su len ludia ktorý tomu nerozumejú ? čo chceš na pogu rozumieť ? to nejsú rovnice keď henten na to nadáva tak jeb naňho
@tommyhot To neni o rozjebávaní každého v okruhu 5 metrov, to je o tom že je to slobodný divoký tanec, a keď padneš tak ťa ostatní za postavia na nohy, že ťa zdvihnú krista ! inak tam nejde o to koho doudieraš najviac
musím súhlasiť s @wampirekiss - a zažila som ,ked ludia nevedia čo je pogo a myslia si že je to o tom ,aby si čo najviac ludí poudierať a pozhadzoval na zem, medzi takými jebnutými sa fakt nedá pogovať, takto to vyzerá ked ludia nevedia , čo je pogo a majú o tom skreslený obraz a zlu mienku, inak som pogovala aj na festivale kde bolo vela ludi a nič sa mi tam nestalo, ani jedna modrina ani nič, tak niekedy sa stávajú nehody, ale to vačšinou zapríčiní niekto s takýchto spomínaných ludí a už vobec to nemá nijaké kroky a pravidla, a nenazývala by som to istým druhom tanca
@loveistheanswer tolerancia je o niečom inom. Ja tiež nemám rada cigarety a ani alkohol ale tolerujem to, pretože je to každého osobná vec a ak to dotyčnému pôsobí potešenie je to JEHO VEC a nebudem ho kvôli tomu odsudzovať a hovoriť mu, že je debil, lebo fajčí...
nikto ťa nenúti so všetkým súhlasiť
Lenže vyjadrenie negatívneho názoru vyzerá inak. Ty si povedal, že to vymysleli debili a to je podľa mňa pod úroveň každého zmýšľajúceho človeka a nemyslím, že si taký úbohý aby si svoj negatívny názor musel vyjadrovať takýmito prostriedkami, nabudúce skús porozmýšľať. Napríklad mne príde Shakira ako komerčná sračka a pre teba trebárs môže znamenať celý svet, preto ti nebudem hovoriť, aká je jej hudba plytká a komerčná......... ale čo sa tu ja namáham, aj tak to pochopíš po svojom....
@wampirekiss neviem z kerej si planety ale v mojom odkaze islo o tu PESNICKU pogo od ceskej punkovej kapeli E!E......a ked spominas ten obrazek tak asi nechapes ze v tom ide halvne o srandu....sam mam na jednej koseli nasivku, chrbtovu, POGO a pod tym su bars jako podavane slapaje.....IDE TAM O TU HALUZ, PRAVE O TO ZE TO NEMA KROKY A JE TO NEZMYSELNE ETE AJ NAKRESLENEEEE!!!!!!.....tak to pochop a nepindaj do mna laskav ....
@dejvid721 Fúha, toto nebolo ani náhodou myslené nijak zle, utočne alebo čo
dobre, myslím že nášivka s nápisom pogo a s krokmi, no ja by som to brala asi vážne keby to vidím, že niekto si myslí že to ozaj kroky má dobre kašlime na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
naposledy som síce skoro došla o nos a mala 548624165 modrín ale v pohode .. a musí byť vtipné pozerať sa na takého šušňa jak ja v pogu..
ale určitým milovníkom to spôsobuje radosť
ako napríklad môže tebe tango (no neviem no čo som sa mala dať
ide o to že partia sa stretne a spolu no pogujú
proste to je v tom, že ľuďom žiaľ spôsobujú radosť aj veci, ktoré nielenže ohrozujú ich vlastné životy, ale žiaľ aj životy ostatných, ale to je samozrejme nepodstatný fakt
no ale tým ostatným sa nikto nekáže trepať do deja
ale radšej by som postavila na polovicu javiska v danej miestnosti mantinely a publikum by sa rozostavilo na polovicu, bolo by to bezpečnejšie
@loveistheanswer aké ohrozovanie životov?
ale keď som mal 15, tak v istom období kamaráti pogovali všade kde sa len dalo a zrejme ani sami nevedeli, prečo to vlastne robia. dnes to bude s mnohými ľuďmi asi podobné.
@loveistheanswer tvrdí, že pogo vymysleli debili.
@loveistheanswer počúva komerčné výdobytky dnešnej nemeckej MTV, iné komerčné výdobytky iných komerčných televízií, asi tak trilión starých slovenských a anglických vykopávok, zastáva sa Bieberovho "spevu" a ospevuje Miley Cyrus, o ktorej všade, kde sa dá rozhlasuje, aká je skvelá ako vždy - a tak by sme mohli pokračovať.
@loveistheanswer takisto tvrdí, že jediný jeho zmysel života je táto jeho plytká, nič nehovoriaca, pre masy tvorená a úbohá hudba, ktorú môže väčšina aspoň trochu intelektuálnych jedincov počúvať akurát tak z rádia pri varení nedeľného obeda, aj to hrozí, že prismahnem tú pečienku, čo práve robím, keď Bieber zakr(v)ičí.
Z toho vyplýva, že človek, ktorý uráža pogo, punkovú hudbu, rozpráva nepotvrdené ľahko vyvrátiteľné hlúposti o pogu a punku ako hudbe, človek, ktorý tvrdí, že urážanie nejakého, akéhokoľvek tanca nikomu neublíži (ale zato sa obháňa tým, že nikto z nás ostatných nemôže urážať jeho hudbu a často iba "hudbu"), musí byť nutne poriadny debil.
Z toho logicky vyplýva, že:
Buď: @loveistheanswer vymyslel pogo (čo je samozrejme blbosť)
Alebo: @loveistheanswer nie je debil (čo však nie je možné, vzhľadom na tie vyššie uvedené fakty)
Alebo: pogo nevymyslel debil.
Koniec vedeckej ukážky Ričinkovej úbohosti, plytkosti, urážlivosti, neskutočnej nesebakritickosti a naivity.
Tentoraz si ma naozaj rozčúlil, ty pajác, ale nestojí mi za to ťa tu začať urážať. Preto som sa rozhodla ti radšej slovne dokázať, že si naozaj taký úbohý, ako ti tu už mnohí povedali.
je zaujímavé, že ak hocikto na niečo povie, že je debilita a vyjadrí svoj postoj k danej veci, tak je všetko cool a ešte mu aj niekto zatlieska, ale ak náhodou ja mám takú náladu, že sa mi chce na niečo vyjadriť aj negatívny názor, tak už som najväčší úbožiak a pod., nuž dalo by sa o tom polemizovať, ale celkom fajn na pobavenie
Povedala som aj, že si trápny a že si pajác a všetko ostatné, ale uvedom si, že si si o to koledoval sám. Nikto ťa nenútil tvrdiť, že "pogo vymysleli debili", ani iných stotisíc perál, ktoré si kedy vypustil vo fórach - všetky z rovnakého súdka.
Ja som ti to len vrátila lopatou, ktorou ty udieraš po hlavách ľudí, ktorým sa niečo páči, a odstavuje ich zábavu tým, že tvrdíš, že ju vymysleli debili a pod. To už sa ti nepáči, keď ťa niekto nazve pravým menom a nadáva na tvoju hudbu Riško? To už je zrazu blbé čo? To aj mňa majú zdrbať za to, že som len potrestala tvoju do neba volajúcu a do očí bijúcu NESKUTOČNÚ hanebnú namyslenosť a netoleranciu, čo?
Na rozdiel od teba ostatní ťa poznajú rovnako dobre ako ja. Preto pochopili, čo som JA svojím príspevkom chcela povedať. To ty však bohužiaľ so svojím obmedzeným pohľadom na isté problematiky nepochopíš - dovolím si povedať - NIKDY. A ak áno, klobúk pred tebou dole, rozhodne to neočakávam
a myslíš, že ty si tolerantná a nenamyslená? aj ja občas si všimnem nejaké tie tvoje perly, ktoré s toleranciou majú asi toľko spoločné ako kôň s varením, a čo má byť? je to tvoj názor a môj takisto, takže neviem kde vidíš problém
ach jaj, @sarah_whiteflower , nechaj to tak... nestoji za to, aby si sa rozculovala
Nič proti, netvrdím, že som vo všetkom tolerantná. Nájde sa tak trilión vecí, pri ktorých tolerantná nie som. Napríklad netolerujem, ak sa rozmaznaný fracek v autobuse nepostaví, keď vidí pred sebou stáť v MHD babičku. A nie je to nič iné, než bohovský sedlák. Vidíš, v tom ani náhodou nie som tolerantná Hoci som samozrejme nezabudla poznamenať, že v okamihoch, kedy má niekto nejaké zdravotné problémy, samozrejme sa to dá pochopiť.
Avšak chvalabohu ja nemám pocit, žeby som kedykoľvek a kdekoľvek dávala také suché, logiku postrádajúce a prázdne netolerantné, ba priam až vytáčajúce komentáre ako ty so svojou schopnosťou všetko, čo sa netýka tvojich obľúbených vecí, zvoziť čiernu zem najnevhodnejším spôsobom na svete
Takže vieš - nie je netolerancia ako netolerancia. Ale fakt by ma zaujímalo, aké perly si mal na mysli a či by som sa na tom zase raz len bohovsky nezasmiala
a @jaro1991 občas mi to tiež pripadá ako absolútne useless (čo vlastne aj teraz , ale už keď som vyprovokovaná, tak to vieš - ťažko sa prestáva
Zase raz pobavil
A prečo??
LEBO AJ OSTATNÝ NIEKEDY POTREBUJÚ VYPUSTIŤ.
Ja som kvázipogoval na Vidiek na námestí, máš niečo proti tomu?
Riško, drž balónik a čakaj!
a @tunidlo áno, mám s tým problém, pretože vďaka všadeprítomnému pogu nemôžem stáť v prvej rade a baliť Kurica pohľadom!
Ja sa ti ešte raz pokúsim pretlmočiť, čo sa ti snažila povedať @sarah_whiteflower
Máš svoju hudbu, ktorú keď niekto urazí, tak sa ohradíš ...
Je to pochopiteľné, tá hudba sa ti páči a napríklad nazvať ju debilinou nemá moc zmysel. Áno, niektorých ľudí tá hudba proste teší ...
Zober si teraz pre zmenu pogo ... Pôsobí, ako si písal, nekultúrne, nevznešene, ale kto povedal, že človeku sa môžu páčiť len kultúrne a vznešené veci? A niektorým ľuďom sa pogo páči, baví ich ...
Načo teda tvrdiť, že to vymyslel nejaký debil?
Prečo by mal byť debilom?
Dúfam, že už chápeš ...
A len doplním, ak by si aj u mňa chcel na to upozorniť, že ani ja nie som dokonale tolerantný, aj ja ešte aj v takýchto diskusiách stále zisťujem, ako sa k niektorým veciam stavať a navyše si niekedy potrebujem zafrflať, alebo spraviť z niečoho srandu ... Ale zbytočne trvať na debilizme nejakej neškodnej -- tu sa dá oponovať, ale úplne zbytočne, komu sa zdá, že mu pogo môže uškodiť, tak doňho predsa nepôjde -- veci, ktorá nejakú skupinu ľudí teší nemá moc zmysel ...
No tak presne vtedy by si aj mohla, lebo vtedy bol "prvý rad" 10 metrov od pódia
A ja som bol jediný bližšie a údajne som sa hýbal akoby som bol na drogách
Dobre teda, mne to nejak nevadí, len dúfam, že týmpádom nehodláš zahriakovať ľudí, ktorí nazvú debilinou niečo z toho, čo sa tebe páči
Dobre, toľko k pogovaniu a k tomu, že v tom osobne vidíš debilinu, ale mňa by ešte zaujímalo aj to, čo si povedal o samotnom človeku, čo to vymyslel ...
To aj za tým si akože stojíš?
ty nemáš absolútne žiadny rešpekt voči hudbe, ktorá sa ti nepáči.
to platí o všetkom, čo robíš, že rešpekt voči iným je základným kameňom úspechu.. takto ti ľudia neuveria tvoj záujem o hudbu. a tvoje kvázi recenzie budú vyznievať ešte plytšie než doteraz, pretože ty nie si v hudbe rozhľadený, si zadubený, keď nevidíš nič iné, žiadne iné možnosti..
Načo? Otrieskať si gebulu o stenu si môžem aj doma.
@transplantovana a ty mi chceš povedať, že máš? a tak či onak ich hudbu som v živote nepočul, takže je mi ukradnutá... ja som tu narážal čisto len na človeka samotného, čiže feťáka, ktorý vymyslel debilinu zvanú pogo...nič viac, nič menej
a hej, ja mám rešpekt. hudbu, akú počúvaš ty, som počula, tlačia ju konzumentom do hláv dennodenne z rádií, ale keďže som počula hádam každý jeden štýl na svete, dokážem si zhodnotiť, čo je dobré, čo je zlé a prečo je to tak. zaujímam sa, vieš?
» ulman.blog.sme.sk/c/238319/DJ-BoB...
@kukuricka nevadí, stávajú sa aj horšie veci
normálne nechápem, ako môžeš toto napísať
chápem, nemusí sa Ti to páčiť, ale strašne preháňaš
pri tých brainwash sračkách, ktoré počúvaš, dokážeš byť zlý na iné žánre?
@loveistheanswer Viacmenej to ani nebolo vymyslené, to iba Sid nevidel na pódium tak začal divoko skákať, pri tom sa pridržiaval kadekoho a vrážal do kadekoho, ostatní si mysleli že sa tak na hudbu tancuje tak začali robiť to isté
@loveistheanswer @41 Tango je tanec na vznešenej úrovni ? okay, tak je, pogo je zas slobodný tanec, ako chceš skáč a rob čo chceš, podla rytmu do hudby, toto by som nezrovnávala :/
@loveistheanswer @80 No tak po prvé, toto ani pankáči nie sú, sú zjavne pod parou a dobre im jebe, ani to neni na tú hudbu čo má, keď ideš podla takýchto jebnutých príkladov.. .
@dejvid721 No to je pekná pičovina, že pogo má aj kroky
@mezomus Čo si tým myslel ? a čo je potom akože pogo podla teba ?
@courtneylovegrunge Hlúpy su len ludia ktorý tomu nerozumejú ? čo chceš na pogu rozumieť ? to nejsú rovnice keď henten na to nadáva tak jeb naňho
@helliumka Jóój no neposer sa ty fajnová.
@transplantovana Transplantovaná presne si to vystihla ! toho že sa poguje už aj na Fixu som bola svedkom aj ja už pomaly aj na Lejdy Gagu :/
@sarah_whiteflower
@bordelaux @66 Tak to je zaujímavé, v pogu ide práve o to že keď spadneš ostatní ťa postavia zas na nohy a zdvihnú
@waagbistritz69 @71 Presne !
@tommyhot To neni o rozjebávaní každého v okruhu 5 metrov, to je o tom že je to slobodný divoký tanec, a keď padneš tak ťa ostatní za postavia na nohy, že ťa zdvihnú krista ! inak tam nejde o to koho doudieraš najviac
A odpoveď na diskusiu, Ano pogujem
mimochodom založila som toto forum a mám právo tagovať a baviť a obhajovať koho chcem a do toho ťa nič.
nikto ťa nenúti so všetkým súhlasiť
Lenže vyjadrenie negatívneho názoru vyzerá inak. Ty si povedal, že to vymysleli debili a to je podľa mňa pod úroveň každého zmýšľajúceho človeka a nemyslím, že si taký úbohý aby si svoj negatívny názor musel vyjadrovať takýmito prostriedkami, nabudúce skús porozmýšľať. Napríklad mne príde Shakira ako komerčná sračka a pre teba trebárs môže znamenať celý svet, preto ti nebudem hovoriť, aká je jej hudba plytká a komerčná......... ale čo sa tu ja namáham, aj tak to pochopíš po svojom....
dobre, myslím že nášivka s nápisom pogo a s krokmi, no ja by som to brala asi vážne keby to vidím, že niekto si myslí že to ozaj kroky má dobre kašlime na to
@courtneylovegrunge A ani tebe som nenapísala nič útočné kurva !
a skľudni hormon. ja som toto forum založila a mám právo povedať si čo ja chcem.