V noci som sa zobudila strašný rachot, znelo to ako keby nám niekto rozbil okno, tak som sa šla pozrieť, či je nejaké rozbité. Samozrejme, že ani jedno nebolo. Potom som cítila taký jemný vánok. Ráno mama našla v kuchyni dve rozbité poháre. Kúsky skla bol
boli polozene ako ? z vrchu otvorene ci zo spodu ? ak zo spodu mohol tam nastat podtlak a prasknut mne sa to par krat stalo boli mokre pricucli sa na policku a jak schli tak vznikol podtlak a sklo prasklo a praskol pohar na polku
druha moznost je ze mate doma niake zviera (macku) ktore by to mohlo zhoti
najskor to bude tym podtlakom... nic rozumnejsie ma fakt nenapada.. pocul som uz, ze sa to obcas stane... hlavne stare pohare alebo take s tenkym sklom zvyknu prasknut ked sa polozia este mokre hore dnom na rovnu plochu.. jeden z dovodov preco sa pod mokre pohare dava handra
@gothicpoetic ja nechavam riad vzdy vyschnut prirodzenou cestou .. a na intraku hned ako nieco umyjem, tak si do toho naberem daco dalsie kedze moj cely riad tvori jeden hrncek, velka biela porcelanova pollitrova miska, palicky a standardny pribor citajuci 1 kus z kazdeho priboroidneho druhu
akurat mi trosku unika suvis s topicom "vesmir a astronomia"
taketo zahadne veci maju casto jednoduche vysvetlenie, ktore prehliadame len preto, lebo za tym proste chceme vidiet nieco ine, neobycajne.
Trosku prezeniem, ale od toho su prirovnania predsa :
Chlapik si isel po ulici a zrazu mu explodovala ruka. Moznost 1. Bol to zly duch, co nezvladol svoje schopnosti vyvolaval diablov atd atd (conspiracy) 2. v ruke drzal petardu a nestihol ju zahodit.
Trosku prehnany a drasticky priklad, ale casto to takto nejako funguje. Az vam to niekto potom bude opisovat slovami: "isli sme po ulici a chlapikovy vybuchla ruka", mozte cely vecer vymyslat dovody preco
Tym nechcem zhodit, alebo popriet, to co sa ti stalo, ale hladal by som najprirodzenejsie riesenia.
Poznate Occamovu britvu?
(The simplest explanation is usually the best one. - najjednoduchsie riesenie je najcastejsie aj to spravne)
ty z postele si odpalila pohare, pretoze tvoje telo a postel sa dostali do silnej energetickej polarity a vyvolali vlnenie vzduchu... to sa prenieslo az do kuchyne (onen vanok ktory si citila bolo vyrovnavanie tlakov energii v byte - podobne ako v prirode) a tu sa prenieslo na najkrehkejsi bod izby, pohare ktore sa predpokladam dotykali...
ano je to uplna blbost co som napisal ale preco by to tak byt nemalo?
možno sa duch nudil lebo predsa len je to nuda byť duchom tak sem tam treba niečo spraviť, tak sa rozhodol že zhodí dva pohare tak aby sa rozbili na pravidelne kúsky.
ahoj....mne sa prednedávnom to iste stalo...presne co ty opisujes a tiez sa mi to zdalo velmi cudne a nevysvetlitelne. Tie kusky pohara pravidelne rozbite, ziadnemu inemu poharu sa nic nestalo a takisto mama rano otvorila skrinku kde mame pohare a nasla tam ten rozbity pohar. Ako si spominala aj ja som vecer pocula ze nieco sa brutalne rozbilo a rozletelo, az som si myslela ze to niekto rozbil svetlo na aute alebo nieco podobne. isla som patrat ze co, ale pozriet sa do kuchyne na pohare ma vobec nenapadlo. Moja mama sa boji ci to nie je znamenie niecoho. Nic sa u vas odvtedy take závažne nestalo? dobre alebo zle???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
druha moznost je ze mate doma niake zviera (macku) ktore by to mohlo zhoti
taketo zahadne veci maju casto jednoduche vysvetlenie, ktore prehliadame len preto, lebo za tym proste chceme vidiet nieco ine, neobycajne.
Trosku prezeniem, ale od toho su prirovnania predsa :
Chlapik si isel po ulici a zrazu mu explodovala ruka. Moznost 1. Bol to zly duch, co nezvladol svoje schopnosti vyvolaval diablov atd atd (conspiracy) 2. v ruke drzal petardu a nestihol ju zahodit.
Trosku prehnany a drasticky priklad, ale casto to takto nejako funguje. Az vam to niekto potom bude opisovat slovami: "isli sme po ulici a chlapikovy vybuchla ruka", mozte cely vecer vymyslat dovody preco
Tym nechcem zhodit, alebo popriet, to co sa ti stalo, ale hladal by som najprirodzenejsie riesenia.
Poznate Occamovu britvu?
(The simplest explanation is usually the best one. - najjednoduchsie riesenie je najcastejsie aj to spravne)
ty z postele si odpalila pohare, pretoze tvoje telo a postel sa dostali do silnej energetickej polarity a vyvolali vlnenie vzduchu... to sa prenieslo az do kuchyne (onen vanok ktory si citila bolo vyrovnavanie tlakov energii v byte - podobne ako v prirode) a tu sa prenieslo na najkrehkejsi bod izby, pohare ktore sa predpokladam dotykali...
ano je to uplna blbost co som napisal ale preco by to tak byt nemalo?
haháá tak toto je už silne kafe