Som nastvana sama na seba aka som krava.Proste zhruba dnes sme mali zabavu a isla som s kamosom.Mimochodom bola tam aj moja laska.JA s nim nechodim ,ale uz dlhsie medzi nami nieco je.
JA som bola celu dobu s kamosom a trosku som sa opila no
2.) nikto nechce niekoho kto si podla neho maximalne tuzi a upravuje si svoj rozvrh a travenie casu s inymi osobami; cize si si to urcite neposrala... aj keby si tam s tym chalanom nieco riesila tak by to skoro nic nezmenilo ak aj on chce teba
Nuz podla mna v pohode... to sa stava, ked ti to tak vadi tak sa s nim stretni a povedz mu ze ta to mrzi a ze dakujes za odvoz a ze ci si nieco dlzna Aj ked podla mna to fakt nie je nutne,ale ked ti to spravi lepsi pocit....
ked mam babu rad kaslem na prachy...a ked dievca odmietne nieoc co jej chcem kupit viem ze ma ma aj ona rada ...podla mna je to take 50/50...pockaj ako sa to vyvinie...a nechapem ako mozes niekoho nazyvat laskou ked s nim ani nechodis...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
2.) nikto nechce niekoho kto si podla neho maximalne tuzi a upravuje si svoj rozvrh a travenie casu s inymi osobami; cize si si to urcite neposrala... aj keby si tam s tym chalanom nieco riesila tak by to skoro nic nezmenilo ak aj on chce teba