Ale nie, mňa osobne neskutočne zaujali The XX a takí geniálni Srbi čo boli včera v noci v Nay Tanečnom dome... Nespomeniem si na ten názov, ale to bolo geniálne.. A ešte B-complex a Para samozrejme
@yolis suhlasim, aj mna, cakala som ovela viac... inak mna velmi iritovalo ked Juliette Lewis pocas svojho koncertu hovorila "What´s my fucking name? " to zopakovala trikrat a potom tie klasicke otazky ci "je toto Slovakia"... veela americkeho klyse salalo z jej koncertu
To nebolo neoficiálne heslo, to bolo... proste znamenie, v ktorom sa celá pohoda niesla!
Ráno ma zobúdzalo hovno, v noci som pri ňom zaspávala A začal to jeden jediný týpek ešte vo vlaku tam keď sme šli a nechápem jak sa to uchytilo, aj natočené to mám Jak polka stanového kričí hovno
mňa ale úplne najviac vzala Sharon Jones, Vivaldiho 4 ročné obdobia boli perfektné! Múm takí bezprostrední a hrali tuším na všetko, Casiokids boli tiež skvelí a new young pony club ...uáu a Ian Brown! a pohoďácka verzia našej hymny
Bol som na Pare ( štandardne dobrí boli) , ďalej som si pozrel Vivaldiho klasiku (cestou na zmenu), Blue King Brown som nestihol (robil som), Múm a Josého som si vypočul (pred poslednou smenou to dobre padlo )
Jediné čo som si mohol odpustiť bola vegetable orchestra (alternatívne veci môžu byť, ale čo je moc...) a ešte balet (na ten som bol dotiahnutý- a to sa mi balet neľúbi)
A najkrajšia bola aj tak smena na východe Opatovce dnes medzi druhou a šiestou
videla som asi 6 koncertov. Ale videla som Stranglers, ako hrajú kinks a to mi stačilo a Vandali sa mi páčili najviac a zajebte ma, ja ich raz jedného po druhom od samej lásky zožeriem
a inak bola pre mňa pohoda to, že sme sa s Mišákom každý večer až do rána túlali, pili pivo a borovičku a ja som potom nevyspatá pracovala 12 hodín s prestávkou akurát tak na sprchu.
pre mňa bol headliner @yolis , keď ma niesla na chrbte smerom do stanu. Kúsok jej to vydržalo, ale aj tak to oceňujem a ešte keď ma soňa(@transplantovana ) zavolala na víno v čase, keď som sa fakt nudil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a z tych co som nepocuvala predtym bola pre mna najvacsia supa Metronomy.
Ale nie, mňa osobne neskutočne zaujali The XX a takí geniálni Srbi čo boli včera v noci v Nay Tanečnom dome... Nespomeniem si na ten názov, ale to bolo geniálne.. A ešte B-complex a Para samozrejme
ale inak bola fajn.
To nebolo neoficiálne heslo, to bolo... proste znamenie, v ktorom sa celá pohoda niesla!
Ráno ma zobúdzalo hovno, v noci som pri ňom zaspávala A začal to jeden jediný týpek ešte vo vlaku tam keď sme šli a nechápem jak sa to uchytilo, aj natočené to mám Jak polka stanového kričí hovno
prekvapilo ma kolko pesniciek poznam od Scissor sisters
uzila som si Paru, Skaprasupinu, B complexa a hlavne silent disco..
tak isto aj Sharon Jones a José González.. také skvelé vystúpenia som naživo ešte nezažila..
ale D.I.O.Y.Y. ma trocha sklamali.. neviem ani prečo, ale nebola som ,,naplnená"
Jediné čo som si mohol odpustiť bola vegetable orchestra (alternatívne veci môžu byť, ale čo je moc...) a ešte balet (na ten som bol dotiahnutý- a to sa mi balet neľúbi)
A najkrajšia bola aj tak smena na východe Opatovce dnes medzi druhou a šiestou
iba som kazdu chvilu menil nazor co je lepsie...
z kapiel blizkych hlavne XX
prekvapeny som bol zo skupiny Múm - to bolo husté až až
inak tato pohoda tradicne rozsirila obzory este este dalej
Micachu!!!
Crystal Castles (ja ľúbiť 8-bit)
Blue King Brown
Dubioza Kolektiv
Branuško Jobus nesúci tri vanilkové zmrzliny popred Tesco Stage
Autechre
vokalistka Maxa Romea (plus všetok závan okolo...)
The Shoes
a samozrejme zvrhlé pohyby Iana Browna
a Juliette Lewis a Klaxons boli nudní.
Ale u mňa vyhrali Pjoni & Ink Midget a Sexy Sushi.
a inak bola pre mňa pohoda to, že sme sa s Mišákom každý večer až do rána túlali, pili pivo a borovičku a ja som potom nevyspatá pracovala 12 hodín s prestávkou akurát tak na sprchu.