@3 no ja nemam sajnu ze co sa mam pripravovat.....neviem ako to tam prebieha ..neviem ci sa pytaju rovno nejaku teoriu alebo len take omacky okolo studia...preto by som bol rad kebyze niekto povie ze ako to prebieha...
@rossoneri89 ono je to v podstate overenie osobnostných predpokladov, čiže čakám len rozhovor o tom že čo od do ho štúdia očakávam a prečo som si to vybrala a podobné veci.. ale fakt si to len myslím
@rossoneri89 nie ja mám 10-teho v BA.. a potom mi môžeš napísať ako to bolo..
@method ved akurát rozmýšľam že ako sa na to pripraviť.. pozhromažďovať rôzne možné otázky a potom si to tak trošku spracovať.. pripraviť sa na to.. dám to potom niekomu prečítať - tie moje úvahy, že čo na to hovorí.. možno to vycapím aj tu na birdz.. len neviem čo všetko.. aké otázky ma tam môžu zastihnúť..
ja idem tiež na tzv pohovor 12 júna tak držte prsty ale už sme prešli aj takým kratším úvodným pohovorom a pýtali sa len také otázky ktoré sa dajú čakať, že prečo práve ten odbor, nejaké tie záľuby prípadne sa budú pýtať na tvoje doterajšie aktivity v tom odbore takže keď je to nejaký ten umelecký smer ako napr design tak si niečo pripravte, a taktiež môžete hovoriť aj také omáčky ako že pozerávate v telke seriály s danou tematikou alebo čítate časopisy, proste aby ste ich presvedčili že to nie je len "skúsim a uvidím"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@method ved akurát rozmýšľam že ako sa na to pripraviť.. pozhromažďovať rôzne možné otázky a potom si to tak trošku spracovať.. pripraviť sa na to.. dám to potom niekomu prečítať - tie moje úvahy, že čo na to hovorí.. možno to vycapím aj tu na birdz.. len neviem čo všetko.. aké otázky ma tam môžu zastihnúť..
@12 kolko to bude trvat??